Boeken over gesproken tekst voor kinderen en jongeren (cd-tape)

 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Voetbal en ijsjes

  Voetballen of fietsen? Mart en zijn beste vriendin kunnen het niet eens worden over wat ze zullen doen. Dan heeft Mart een idee. En samen beleven ze een dag vol avontuur! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Mies Bouhuys boeken
  Mies Bouhuys - Pim & Pom Luistervriendjes

  Jaren geleden schreef Mies Bouhuys dialoogjes tussen Pim en Pom voor Het Parool. Fiep Westendorp illustreerde die praatjes tussen beide katten. Georgina Verbaan leest de dialogen van Pim en Pom voor als kleine toneelstukjes. Ze worden afgewisseld met vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Arno en de bal

  Dit boek over voetbal, voor jongens en meisjes, is door de Stichting CPNB uitgekozen als kerntitel voor de Kinderboekenweek 2013.Dit boek over voetbal, voor jongens en meisjes, is door de Stichting CPNB uitgekozen als kerntitel voor de Kinderboekenweek 2013.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Bruno Blume boeken
  13,75
 • Kaschogo boeken
  Kaschogo - Piet Polies

  Piet Polies vangt boevenPiet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies, maar dat kun je nu ook horen! De verhalen worden heel spannend verteld door Academy Award-winnaar Pierre Bokma. Verder horen… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • R. Albertingk Thijm boeken
  R. Albertingk Thijm - Dunya & Desie groeten uit Marokko

  Dunya en Desie luisterboekDunya & Desie in Marokko is een avontuurlijke en komische feelgood bioscoopfilm naar de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE. Dunya & Desie zijn twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, opgegroeid met… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,95
 • F. Hogdson Burnett boeken
  F. Hogdson Burnett - De kleine lord

  Frances Hodgson BurnettDe kleine LordCedric groeit na de dood van zijn vader op met zijn moeder in Amerika. Als hij zeven jaar oud is, hoort hij dat hij erfgenaam is geworden van een rijke oude graaf in Engeland. De kleine Lord wordt, zonder zijn moeder,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • M. Geus boeken
  M. Geus - Big

  BigMireille GeusWinnaar van de Gouden Griffel 2006!Lizzy is niet als andere kinderen. Ze kan er niet tegen als er iemand haar hoofd aanraakt, de troep in haar kamer moet altijd op dezelfde manier blijven liggen en ze gaat naar een speciale school. In de buurt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Rits

  Omdat zijn ouders tijdelijk niet voor hem kunnen zorgen, logeert de dertienjarige Maurits bij oom Corry; hij probeert zijn gevoelens en gedachten in zijn dagboek onder woorden te brengen (Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • B. Wilkinson boeken
  B. Wilkinson - De Droomgever

  CD 1: DEEL 1 ? DE GELIJKENIS VAN DE DROOMGEVER H. I-7CD 2: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H.8-IIA)CD 3: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H. II B-EINDE)MP3 DISC: HET HELE BOEK, ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2JAAG JE JE DROOM NA? OF LEEF JE GEWOON JE… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Stolp boeken
  Hans Stolp - Als een Engel je komt helpen

  Bijzondere ervaringen van mensen die hulp van een engel ontvingen. Veel mensen in onze tijd doen ervaringen met een engel op. Soms worden ze op een heel bijzondere wijze door een engel geholpen in concrete situaties, in andere gevallen ontvangen ze… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  15,00
 • Eric Baranyanka

  Zanger, muzikant, acteur en musicalartiest Eric Baranyanka is voor de Vlaamse jongeren geen onbekende meer. Als zanger en frontman van de Ketnetband wist hij reeds vele kinderharten sneller te laten kloppen. Baranyanka is tevens een meesterverteller van… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • E. Carle boeken
  E. Carle - De knappe kniptor en andere verhalen

  Eric Carle's prentenboeken zijn wereldwijd geliefd bij kinderen en volwassenen. Zes van zijn zinnenprikkelende verhaaltjes worden op deze cd voorgedragen door Doris Baaten. De muzikale ondersteuning maakt de verhalen extra leuk. De verhalen op deze cd zijn: *… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • Ti Ta Tovenaar 2 CD'S

  De leukste verhalen en liedjes. Ti-Ta-Tovenaar was een Nederlandse kinderserie die van 1972 tot 1974 op televisie werd uitgezonden. Het was een dagelijkse serie en iedere aflevering duurde ongeveer vijf minuten. Een bekende zin uit de serie is de tekst waarmee… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje gaat vliegeren

  Het is de laatste dag voor de zomervakantie. Nijntje en nina maken een cadeau voor de juf,een versierde bloempot met papieren tulpen. Aan het eind van de dag neemt iedereen een plant mee naar huis.De bloempot met de tulp blijft in het venster achter en wacht… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het grote Robin luisterboek

  Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel - varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn… (Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Het grote Harmen van Straaten luisterboek

  Dit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid daarvan brengt Uitgeverij Rubinstein een bundeling van de leukste boekenDit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid… (Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Erna Sassen boeken
  Erna Sassen - Je bent zelf een heks!

  Loes is een beetje vreemd. Haar grootste hobby is vieze drankjes en zalfjes maken, die ze op vriend en vijand uitprobeert. Zo is haar beste vriend Jurriaan op een dag in één keer al zijn haren kwijtgeraakt. Maar er is nog nooit iets echt gevaarlijks gebeurd.… (Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Hoi! Lekker ontspannen voor kinderen

  HOI! LEKKER ONTSPANNEN VOOR KINDERENHet tempo van de maatschappij van vandaag vraagt veel van ons; en ook aan kinderen worden steeds hogere eisen gesteld. Dit legt soms een wel erg grote druk op jonge schouders.Veel kinderen reageren hierop met bijvoorbeeld… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Floris Kappelle boeken
  Floris Kappelle - Piet Polies

  Piet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies en dat kun je nu ook horen! Op deze eerste luisterboek-CD van Piet Polies zijn opgenomen de verhalen: De Giftige Taart, De Boef met de Aansteker en… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,50
 • Hector Malot boeken
  Hector Malot - Alleen op de wereld 4 CD's

  Hector MalotAlleen op de wereldDe wereld stort ineen voor Rémi als hij hoort dat vrouw Barberin, die hem jarenlang als haar eigen kind heeft verzorgd, niet zijn werkelijke moeder is. Als hij dan ook nog door zijn hardvochtige pleegvader wordt verkocht aan een… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oorlogswinter

  Integrale weergave van het boek op 5 CD's voorgelezen door de auteur naar de oorspr. uitg.: Rotterdam : Lemniscaat, 1972 Bevat tevens een dvd met bioscooptrailer en hoogtepunten uit de filmPlotseling is de 16-jarige Michiel betrokken bij het verzet en ervaart… (Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Karina Schaapman boeken
  Karina Schaapman - Het Muizenhuis Luisterboek

  Het Muizenhuis luisterboek met soundscape en liedjes!Het kon niet uitblijven. Na een voorstelling vol muziek in Carré rondom het tweede boek van Karina Schaapman én een app vol geluidseffecten, is het nu tijd voor het eerste Muizenhuis luisterboek. Dit… (Audio)

  Lees meer...
  10,99
 • John Brosens boeken
  21,25
 • S. Roosendaal boeken
  14,95