Boeken over multimedia algemeen

 • Han G. Hoekstra, Karin Bloemen boeken
  Han G. Hoekstra, Karin Bloemen - Rijmpjes en versjes uit de nieuwe doos

  boekje met cdMeneer Juttepeer en mevrouw Zoutekauw, De dierenschilder, Trein op hol, Er was eens een mannetje, Hakke takke tene. Luister naar de liedjes en versjes en bekijk de tekeningen van Fiep Westendorp in het boekje. Voorgelezen door Karin Bloemen. Om… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • J. Schipper boeken
  J. Schipper - Rood Rood Mannetje

  Eindelijk een cd met goed te zingen liedjes. Ook goed te gebruiken op kamp, thuis en onderweg.Veel afwisseling in stijl, vorm, melodie en ritme; een kleurrijke aanvulling op het bestaande basisschoolrepertoire met nieuwe inspiratie voor het muziekonderwijs. (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,00
 • Ramsey Nasr boeken
  Ramsey Nasr - Hier komt de poezie!

  De 7 cd-box Hier komt de poëzie!, bevat een persoonlijke keuze uit acht eeuwen Nederlandstalige poëzie, gaande van de middeleeuwen tot aan de Vijftigers. Oftewel: van Hendrik van Veldeke tot Remco Campert in 350 gedichten. Eind januari 2013 treedt Nasr af… (CD-Audio)

  Lees meer...
  25,99
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma luistercursus Engels

  Leer in een maand de beginselen van het Engels alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • Burny Bos boeken
  Burny Bos - Knofje

  Knofje, waar zit je? Knofje maakt van alles mee. Heel gewone dingen, zoals bij oma logeren en winkelen in het warenhuis. Alleen worden ze bij Knofje dikwijls veel spannender! Dat komt doordat ze zo nieuwsgierig is en overal op af gaat. ‘Knofje, waar zit… (Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Francis Durbridge boeken
  Francis Durbridge - Paul Vlaanderen en het Margo mysterie

  Paul Vlaanderen, onderweg naar huis na een trip in de VS, wordt aangesproken in het vliegtuig door een zekere Langdon. Deze heer is werkzaam voor de rijke zakenman George Kelburn, die een probleem heeft met zijn dochter. Als Paul in Londen aankomt, blijkt zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,99
 • Jan van koert boeken
  Jan van koert - Wat je vindt mag je houden

  'Wat je vindt mag je houden' Geweldloos Communiceren, of liever gezegd Verbindend Communiceren, heeft mijn hart gestolen en niet alleen de mijne. Over de gehele wereld is er inmiddels interesse in deze vorm van met elkaar in verbinding kunnen zijn en blijven,… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  29,50
 • H.H. Polzer boeken
  H.H. Polzer - Drs. P. leest 3 eigen verhalen

  Het allereerste luisterboek van Drs. P! 3 eigen verhalen worden afgewisseld met een aantal van zijn bekende Olleke-Bollekes, een versvorm die hij in de loop der jaren verfijnd heeft.Heinz Herman Polzer (Thun, 24 augustus 1919), beter bekend onder zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma luistercursus Duits

  Leer in een maand de beginselen van het Duits alléén door te luisteren en na te spreken.Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers. De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld… (CD-Audio)

  Lees meer...
  49,99
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma luistercursus Spaans

  Leer in een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma Luistercursus Frans

  Leer in een maand de beginselen van het Frans alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • H. Merwe boeken
  H. Merwe - Ongehoord Het oproer kraait 4 CD'S

  ''t Oproer kraait' was de titel van een radioprogramma dat de cabaretier Jaap van de Merwe tussen 1968 en 1975 maakte voor de VARA-radio. Na intensief onderzoek in diverse archieven beschikte Van de Merwe over een unieke verzameling protestliederen uit het… (CD-Audio)

  Lees meer...
  30,99
 • Ti Ta Tovenaar 2 CD'S

  De leukste verhalen en liedjes. Ti-Ta-Tovenaar was een Nederlandse kinderserie die van 1972 tot 1974 op televisie werd uitgezonden. Het was een dagelijkse serie en iedere aflevering duurde ongeveer vijf minuten. Een bekende zin uit de serie is de tekst waarmee… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • Eric Baranyanka

  Zanger, muzikant, acteur en musicalartiest Eric Baranyanka is voor de Vlaamse jongeren geen onbekende meer. Als zanger en frontman van de Ketnetband wist hij reeds vele kinderharten sneller te laten kloppen. Baranyanka is tevens een meesterverteller van… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • Hector Malot boeken
  Hector Malot - Alleen op de wereld 4 CD's

  Hector MalotAlleen op de wereldDe wereld stort ineen voor Rémi als hij hoort dat vrouw Barberin, die hem jarenlang als haar eigen kind heeft verzorgd, niet zijn werkelijke moeder is. Als hij dan ook nog door zijn hardvochtige pleegvader wordt verkocht aan een… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oorlogswinter

  Integrale weergave van het boek op 5 CD's voorgelezen door de auteur naar de oorspr. uitg.: Rotterdam : Lemniscaat, 1972 Bevat tevens een dvd met bioscooptrailer en hoogtepunten uit de filmPlotseling is de 16-jarige Michiel betrokken bij het verzet en ervaart… (Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en de dode meesters

  In De Cock en de dode meesters zien De Cock en Vledder zich geconfronteerd met een lijk in de Brouwersgracht, een onwillige getuige, een toeschietelijke informante van de cricketclub, een vermoorde advocaat met connecties met de maffia én een… (Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en het lijk in de kerstnacht

  In De Cock en het lijk in de kerstnacht wordt op kerstavond het lijk van een jonge zwangere vrouw gevonden in de Herengracht. ‘Stille getuigen’ uit haar handtas wijzen in de richting van twee mannen. Haar verloofde kan de moord niet gepleegd hebben, maar… (Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • U. Hartung boeken
  16,00
 • W.J. van de Wetering boeken
  16,00
 • Hanna Rijken boeken
  19,95
 • Hanna Rijken Vocaal Theologen Ensemble boeken
  19,95
 • Wim Reussink boeken
  14,95
 • Bob Zimmerman boeken
  12,99
 •   9,95