Boeken over multimedia algemeen

 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma luistercursus Spaans

  Leer in een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • Interculture taaltrainer Frans

  Interculture taaltrainer Frans 3 CDs 3 audio CDs | 2011 (5e druk) | teksten PDF ISBN 978-90-79522-01-9CD 1 woordtrainer Frans | 73 min. | 1500 woorden N-FCD 2 werkwoordtrainer Frans | 40 min. 160 werkwoorden N-FCD 3 gesprektrainer Frans | 48 min. | 360 zinnen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  39,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Open je derde oog

  OPEN JE DERDE OOG? We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en gaven kan het sluimerend onder de oppervlakte blijven. Maar?… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Frans Steenmeijer, Tineke Steenmeijer-Wielenga boeken
  Frans Steenmeijer, Tineke Steenmeijer-Wielenga - Moord in slot Zeist 6 CD's

  Moord in Slot Z?ist speelt zich deels af in Utrechtse universiteitskringen. In augustus 2001 discussiëren hoogleraren en studenten heftig over de introductie van de euro. In Slot Zeist vergadert een actiecomité waar bizarre plannen worden gesmeed onder… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Twee in een

  CD-BOX: TWEE IN EENIn deze 2CD-box zitten de volgende CD's:CD: OPEN JE DERDE OOG? We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  26,50
 • René Appel boeken
  René Appel - Noodzakelijk kwaad CD's

  Menno Hulsdonk is eigenaar van een bouwbedrijf. Hij heeft geld nodig, veel geld, en is daarom bereid met rekeningen te sjoemelen. Zijn vrouw Franka leeft op te grote voet, tot ergernis van Menno, maar toch probeert hij haar leven te veraangenamen met dure… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - De Top 4 CD's van Jan van der Heide

  Titel: DE TOP 4 CD'S VAN JAN VAN DER HEIDE Een unieke spirituele samenstellingIn deze 4CD-box zitten de volgende CD's:DE ZEVEN CHAKRA'SMet deze CD kunt u een esoterische en meditatieve reisdoor uw innerlijk maken. Uw bronnen vol spirituele energie… (CD-Audio)

  Lees meer...
  39,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Ontmoeting met je gids ...!

  ONTMOETING MET JE GIDS..Jan C. van der Heide is Professional Master of Hypnotherapy en paragnost. Hij heeft reeds jaren een praktijk in Oegstgeest. Via zijn boeken, CD?s, workshops, lezingen, artikelen, radio en tv schrijft en spreekt hij op zijn manier over… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Ontdek je helende kracht

  CD: ONTDEK JE HELENDE KRACHTIeder mens heeft van nature ?helende handen?. Een zekere, helende gave... Maar het is net als met andere talenten, je moet het ?ontdekken?. Via de CD ?ONTDEK JE HELENDE KRACHT...? wordt de luisteraar begeleid naar de diepe bron vol… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Hoi! Lekker ontspannen voor kinderen

  HOI! LEKKER ONTSPANNEN VOOR KINDERENHet tempo van de maatschappij van vandaag vraagt veel van ons; en ook aan kinderen worden steeds hogere eisen gesteld. Dit legt soms een wel erg grote druk op jonge schouders.Veel kinderen reageren hierop met bijvoorbeeld… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Telefoneren in het Frans taaltrainer CD

  Franse getallen en telefoneren taaltrainer audio CD 1 uur 14 min.Na deze korte zelfstudie geen moeite meer met tijden, spellen, telefoonnummers en alle Franse getallen. 150 direct toepasbare Franse telefoonzinnen uit de dagelijkse praktijk. Zelfstudie N-F voor… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Zo gaan die dingen

  Peter van Straaten verstaat de kunst om alledaagse situaties om te zetten naar buitengewoon interessante stukjes leven, die nu voor het eerst ook te beluisteren zijn.Uit drie verhalenbundels Luxeverdriet, Leuk is anders en Dames en heren zijn verhalen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,99
 • Francis Durbridge boeken
  Francis Durbridge - Paul Vlaanderen en het Margo mysterie

  Paul Vlaanderen, onderweg naar huis na een trip in de VS, wordt aangesproken in het vliegtuig door een zekere Langdon. Deze heer is werkzaam voor de rijke zakenman George Kelburn, die een probleem heeft met zijn dochter. Als Paul in Londen aankomt, blijkt zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Nico Dijkshoorn boeken
  Nico Dijkshoorn - Dijkshoorn leest

  Het luisterboek Dijkshoorn leest! bevat een selectie verhalen en gedichten, afkomstig uit de dichtbundel Daar schrik je toch van. De eerste 1000 gedichten, en de verhalenbundel Dijkshoorn.Als er iemand is in Nederland die sneller schrijft dan zijn eigen… (Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • Fritzi ten Harmsen van der Beek boeken
  Fritzi ten Harmsen van der Beek - Ze schrijft mer haar stem

  Ze blijft een van de meest aansprekende en mysterieuze figuren uit de Nederlandse literatuur: Fritzi ten Harmsen van der Beek (1927 - 2009), auteur van een klein, maar hooggeprezen oeuvre, muze van een bont gezelschap dichters en kunstenaars. Dat bijzondere… (CD-Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • Charles Chilton boeken
  Charles Chilton - Operatie Luna

  De eerste expeditie naar de maan. De eerste schreden op het gebied van de ruimtevaart voeren de luisteraar naar de maan waar de ruimtevaarders kennismaken met tijdreizigers. Beroemd hoorspel uit de jaren vijftig.De eerste expeditie naar de maan. De eerste… (Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Ontdek de wereld met Nijntje

  Nijntje reist af naar allerlei opwindende delen van de wereld. In europa gaat ze naar een heus kasteel. In het verre oosten ontmoet ze taka en leert nijntje dat draken geluk brengen. Ze gaat naar afrika met nina en ontmoet daar nina’s familie, gaat op safari… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Han G. Hoekstra, Karin Bloemen boeken
  Han G. Hoekstra, Karin Bloemen - Rijmpjes en versjes uit de nieuwe doos

  boekje met cdMeneer Juttepeer en mevrouw Zoutekauw, De dierenschilder, Trein op hol, Er was eens een mannetje, Hakke takke tene. Luister naar de liedjes en versjes en bekijk de tekeningen van Fiep Westendorp in het boekje. Voorgelezen door Karin Bloemen. Om… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Boeken voor onderweg

  Een unieke compilatie van grootheden uit de Nederlandse literatuurEen unieke compilatie van grootheden uit de Nederlandse literatuur die hun eigen verhalen voorlezen. Met Maarten 't Hart, Freek de Jonge, Renate Rubinstein, Remco Campert, Simon Carmiggelt,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Floris Kappelle boeken
  Floris Kappelle - Piet Polies

  Piet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies en dat kun je nu ook horen! Op deze eerste luisterboek-CD van Piet Polies zijn opgenomen de verhalen: De Giftige Taart, De Boef met de Aansteker en… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,50
 • Het geluk van de sprinkhaan

  De absurde en ontroerende verhalen van onder andere ‘eekhoorn en mier’ vormen een onuitputtelijke bron van muzikale inspiratie voor Corrie van Binsbergen, Toon Tellegen en het wisselend Toonkwintet.De sprinkhaan, die aan de rand van het bos een winkel… (Audio)

  Lees meer...
  10,00
 • Jan Wolkers boeken
  Jan Wolkers - Jan Wolkers leest

  Jan Wolkers werd geboren op 26 oktober 1925 te Oegstgeest. Na een bizarre jeugd in de armoede van de crisisjaren, waarin hij vaak een zwervend bestaan leidde en werkzaam was als landarbeider, dierenverzorger, groentewasser op een conservenfabriek en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • Heleen Oude Weernink boeken
  Heleen Oude Weernink - Word wie je werkelijk bent

  "Heleen Oude Weernink is trainer/coach op het gebied van ademwerk en meditatie""Op deze CD staan de volgende vier nummers:- Stilte oefening om te ontspannen en als meditatie Als je opmerkt dat je gedachten overal en nergens zijn dan is deze stilte oefening de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • D. Draaisma boeken
  D. Draaisma - De dromenwever

  Met De dromenwever betreedt Douwe Draaisma opnieuw de menselijke piste vol wilde verhalen, steigerende nachtmerries en ijzingwekkende mentale acrobatiek. Wat we over dromen zeker willen weten is nu beschreven in De dromenwever.Sommige delen van ons brein… (Audio)

  Lees meer...
  22,95
 • Walter Verniers boeken
  Walter Verniers - Van den Vos Reynaerde

  Van den vos Reynaerde, een beroemd verhaal: De hertaling van het oorspronkelijke heldenverhaal uit de dertiende eeuw werd geschreven door Walter Verniers. Dit luisterboek wordt voorgelezen door Pol Goossen, grote dierenvriend en vaste acteur van de Vlaamse… (CD-Audio)

  Lees meer...
  22,95