Boeken over multimedia algemeen

 • Jan van koert boeken
  Jan van koert - Wat je vindt mag je houden

  'Wat je vindt mag je houden' Geweldloos Communiceren, of liever gezegd Verbindend Communiceren, heeft mijn hart gestolen en niet alleen de mijne. Over de gehele wereld is er inmiddels interesse in deze vorm van met elkaar in verbinding kunnen zijn en blijven,… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  29,50
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Daglicht

  Wat gebeurt er als goed bewaarde geheimen uit het verleden aan het daglicht treden?Iris, een jonge succesvolle advocate, worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld voor de moord op zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • R. Albertingk Thijm boeken
  R. Albertingk Thijm - Dunya & Desie groeten uit Marokko

  Dunya en Desie luisterboekDunya & Desie in Marokko is een avontuurlijke en komische feelgood bioscoopfilm naar de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE. Dunya & Desie zijn twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, opgegroeid met… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,95
 • H. Merwe boeken
  H. Merwe - Ongehoord Het oproer kraait 4 CD'S

  ''t Oproer kraait' was de titel van een radioprogramma dat de cabaretier Jaap van de Merwe tussen 1968 en 1975 maakte voor de VARA-radio. Na intensief onderzoek in diverse archieven beschikte Van de Merwe over een unieke verzameling protestliederen uit het… (CD-Audio)

  Lees meer...
  30,99
 • Ongehoord 1940-1945

  Een 4-cd-box met unieke opnamen uit het radioamusement zoals dat tijdens de oorlog werd gemaakt. Op de eerste twee cd's Koppen op! vindt u het neutrale amusement zoals dat ondanks de censuur van de Duitse bezetter - tijdens de oorlog op de radio te horen was.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  30,99
 • De mafste mooste liedjes

  Liedjes uit De Nachtegaal, De Wilde Zwanen, De Mestkever en De Vlo en de Professor, verzameld op één CD. Inclusief karaoke versies, liedjesteksten en muzieknoten. (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Louis Paul Boon boeken
  Louis Paul Boon - Mieke Maaike's obscene kapsalon

  Mieke Maaike's Obscene Kapsalon is een verzameling erotische verhalen uit Mieke Maaike's Obscene Jeugd van Louis Paul Boon. Als literaire installatie ging Mieke Maaike's Obscene Kapsalon in première in de VOORUIT tijdens "Zogezegd in Gent", de opening van de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Kaschogo boeken
  Kaschogo - Piet Polies

  Piet Polies vangt boevenPiet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies, maar dat kun je nu ook horen! De verhalen worden heel spannend verteld door Academy Award-winnaar Pierre Bokma. Verder horen… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • L. R. Hubbard boeken
  L. R. Hubbard - Scientology een Nieuwe Kijk op het Leven

  WAAR KOMT U VANDAAN?WAAROM BENT U HIER?WAAR GAAT U NAAR TOE?Hier is een boek dat doet wat u er niet van verwacht - het geeft u in feite praktische gegevens die u onmiddelijk kunt toepassen om het leven te creëren dat u wilt. De filosofie van Scientology bevat… (Diversen)

  Lees meer...
  20,00
 • Winok Seresia, Buscemi boeken
  Winok Seresia, Buscemi - Tafels van Vermenigvuldiging

  Kapitein Winokio trok naar klas 3b van Meester Demaeyer bij wie hij ooit zelf de tafels leerde. De zwierige musicale bewerking is er een van de Belgische latino-grootmeester Buscemi en overtuigt zelfs de vurigste wiskundehaters. Samen met het kinderkoor laat… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Regine Herbig boeken
  Regine Herbig - Laat je hart ademen

  Deze cd is bedoeld voor mensen die hun lichaams­bewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen versterken. De ingesproken adem- en bewegingsoefeningen nodigen je uit om hart­kwaliteiten te ervaren, en met lichaam, hart en ziel in het hier… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,70
 • Sytze de Vries boeken
  Sytze de Vries - Het liefste lied van overzee Deel 2

  Luister naar of zing mee met 14 bekende Engelse hymnes met Nederlandstalige teksten van Sytze de Vries, uit deel 2 van de liedbundel "Het liefste lied van overzee". In luxe cadeauverpakking, in folie. Uitgevoerd door het Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna… (CD-Audio)

  Lees meer...
  22,95
 • Herman Brusselmans boeken
  Herman Brusselmans - Liefde en blijven of weggaan

  Liefde en blijven of weggaan is een verzameling van columns over de liefde, geschreven en voorgelezen door Herman Brusselmans. (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Ida Simons boeken
  E-book
  Ida Simons - Een dwaze maagd - luisterboek

  Na twee jaar gevangenschap in Westerbork en Theresienstadt moest Ida Simons haar veelbelovende carrière als concertpianiste opgeven. In 1959 debuteerde zij als romanschrijfster met het veelgeprezen maar ten onrechte in de vergetelheid geraakte Een dwaze maagd… (E-book)

  Lees meer...
  24,90
 • H.H. Polzer boeken
  H.H. Polzer - Drs. P. leest 3 eigen verhalen

  Het allereerste luisterboek van Drs. P! 3 eigen verhalen worden afgewisseld met een aantal van zijn bekende Olleke-Bollekes, een versvorm die hij in de loop der jaren verfijnd heeft.Heinz Herman Polzer (Thun, 24 augustus 1919), beter bekend onder zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - De voorlezer

  Ze is prikkelbaar, geheimzinnig en veel ouder dan hij, en ze wordt zijn eerste grote liefde. Ze hoedt wanhopig een geheim. Op een dag is ze spoorloos verdwenen. Jaren later pas ziet hij haar terug - in de rechtbank. De voorlezer is een ongewoon sensueel en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Geesten en Spookhuizen

  In dit luisterboek vertelt Jan van der Heide over Geesten en Spookhuizen. (CD-Audio)

  Lees meer...
  18,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Reincarnatie

  REÏNCARNATIE. Reis naar je vorige leven(s)...Miljoenen mensen geloven dat ze eerder hebben geleefd op aarde. REÏNCARNATIE, een wijd verbreid begrip. Een vorig leven...! De herbeleving van een vorig bestaan, kan het leven in het hier en nu aanzienlijk… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Mantra

  CD: MANTRAMantra's zijn spiritueel geladen klanken die je hardop of van binnen kunt herhalen. De zintuigen komen tot rust..., de energie gaat beter stromen, het is ontspannend voor lichaam en geest. Je ontspannende middel heb je altijd bij je, jouw mantra...… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Welterusten

  CD: WELTERUSTENHeeft u slaapproblemen? Slapeloze nachten in stressvolle tijden? Of slaapt u al jaren niet goed? Duurt bij u een nacht zonder te kunnen slapen eindeloos lang..? Onrustig woelend van de ene op de andere zij met of zonder slaappillen...? Ziet u… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Een maatje minder

  EEN MAATJE MINDERAfvallen met (zelf)hypnoseVoor de gezondheid of je extra goed voelen, wat gewicht kwijtraken. Afvallen met Hypnose.., dat kan! Met deze CD gaat u op een prettige en harmonische manier op weg naar ?EEN MAATJE MINDER?.Uw hypnotherapeut Jan van… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Ida Simons boeken
  Ida Simons - Een dwaze maagd

  Het onmiskenbare verkoopsucces van deze zomer, nu ook als luisterboek. Direct na verschijnen werd de roman van de vroeg overleden Ida Simons (1911-1960) als ware herontdekking omarmd door pers, boekhandelaren en lezers.'Wat een prachtige roman! Een literair… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,90
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Open je derde oog

  OPEN JE DERDE OOG? We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en gaven kan het sluimerend onder de oppervlakte blijven. Maar?… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Twee in een

  CD-BOX: TWEE IN EENIn deze 2CD-box zitten de volgende CD's:CD: OPEN JE DERDE OOG? We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  26,50
 • René Appel boeken
  René Appel - Noodzakelijk kwaad CD's

  Menno Hulsdonk is eigenaar van een bouwbedrijf. Hij heeft geld nodig, veel geld, en is daarom bereid met rekeningen te sjoemelen. Zijn vrouw Franka leeft op te grote voet, tot ergernis van Menno, maar toch probeert hij haar leven te veraangenamen met dure… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95