Boeken over multimedia algemeen

 • D. Draaisma boeken
  D. Draaisma - De dromenwever

  Met De dromenwever betreedt Douwe Draaisma opnieuw de menselijke piste vol wilde verhalen, steigerende nachtmerries en ijzingwekkende mentale acrobatiek. Wat we over dromen zeker willen weten is nu beschreven in De dromenwever.Sommige delen van ons brein… (Audio)

  Lees meer...
  23,99
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Onvoltooid verhaal

  Wanneer de jonge Nicolas Duhamel zijn paspoort wil laten vernieuwen, blijkt dit nog niet zo eenvoudig te zijn. Hij moet aan kunnen tonen dat hij Fransman is, en dan ontdekt hij tot zijn ontsteltenis dat zijn vader, Théodore Duhamel, feitelijk de Russische… (Audio)

  Lees meer...
  25,99
 • J.K. Rowling boeken
  J.K. Rowling - Een goede raad

  Pagford lijkt een idyllisch Engels plattelandsdorp, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Een grote roman over een kleine gemeenschap.Een grote roman over een kleine gemeenschap Wanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de… (Audio)

  Lees meer...
  15,99
 • Gert van Beek boeken
  Gert van Beek - Meneer Heineken, het is voorbij

  Op 9 november 1983 verlaat biermagnaat Alfred Heineken zijn kantoor in Amsterdam. Buiten wordt hij overmeesterd door een aantal mannen. Samen met Ab Doderer, zijn vaste chauffeur, wordt hij een busje ingesleurd en afgevoerd. Diezelfde avond ontvangt de politie… (Audio)

  Lees meer...
  23,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Tien-en-één- nacht

  In het vervallen Palace Hotel bezoekt een ordinaire schurk een wat oudere prostituee om haar verhalen te laten vertellen. Alle verhalen cirkelen om de vraag: wát maakt een mensenleven en wáárom is het verzinsel vaak waarachtiger dan de werkelijkheid?In het… (Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Jules Schelvis boeken
  Jules Schelvis - Binnen de poorten

  Schelvis wordt in 1943 bij een razzia in Amsterdam opgepakt en via Westerbork naar Sobibor gedeporteerd. Dan volgt een martelgang langs kampen in Polen en Duitsland. Zijn belevenissen mogen niet vergeten worden. Binnen de poorten is het oorlogsverhaal van… (Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Wim Sonneveld conference's 2 CD's

  Wim Sonneveld schitterde met zijn beroemde one-man-shows; `Een avond met Wim Sonneveld', `Wim Sonneveld en Ina van Faassen', `Sonneveld op z'n best' en `Wim Sonneveld met Corrie van Gorp en Willem Nijholt'. Op dit luisterboek hoort u alle hoogtepunten uit deze… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Mars slaat toe 10 CD'S

  Sprong in het heelal - Mars slaat toe is het succesvolste science fiction-hoorspel dat in de jaren vijftig op de Nederlandse radio werd uitgezonden. Het uit drie series bestaande feuilleton werd gebaseerd op het BBC-hoorspel Journey into space van de Engelse… (CD-Audio)

  Lees meer...
  33,99
 • K. van het Reve boeken
  K. van het Reve - Vier Russische schrijvers

  Karel van het Reve leest vier hoofdstukken uit 'Geschiedenis van de Russische literatuur' voor op dit 3 cd-luisterboek. Hij heeft gekozen voor een viertal schrijvers: Dostojevski, Tolstoi, Tsjechov en Toergenjev. Aan de hand van een rijke hoeveelheid… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,99
 • E. Carle boeken
  E. Carle - De knappe kniptor en andere verhalen

  Eric Carle's prentenboeken zijn wereldwijd geliefd bij kinderen en volwassenen. Zes van zijn zinnenprikkelende verhaaltjes worden op deze cd voorgedragen door Doris Baaten. De muzikale ondersteuning maakt de verhalen extra leuk. De verhalen op deze cd zijn: *… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Sprong in het heelal 10 CD'S

  In deze tweede serie vertrekt Captain Morgan met zijn expeditie naar Mars. Mars blijkt niet zo'n saaie planeet als men eerst dacht. Er breken spannende tijden aan. Beroemd hoorspel uit de jaren vijftig.In deze tweede serie vertrekt Captain Morgan met zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  33,99
 • Ongehoord 1940-1945

  Een 4-cd-box met unieke opnamen uit het radioamusement zoals dat tijdens de oorlog werd gemaakt. Op de eerste twee cd's Koppen op! vindt u het neutrale amusement zoals dat ondanks de censuur van de Duitse bezetter - tijdens de oorlog op de radio te horen was.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  30,99
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Rits

  Omdat zijn ouders tijdelijk niet voor hem kunnen zorgen, logeert de dertienjarige Maurits bij oom Corry; hij probeert zijn gevoelens en gedachten in zijn dagboek onder woorden te brengen (Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Kahlil Gibran boeken
  Kahlil Gibran - De profeet

  De stem van de bekende acteur REIN EDZARD is net als goede wijn onvergetelijk: een diepe warme mannelijke stem met een onroerend zacht timbre en genuanceerde tonen, een stem die als het ware gemaakt lijkt te zijn voor de teksten van Kahlil Gibran. De vertaling… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Regine Herbig boeken
  Regine Herbig - Laat je hart ademen

  Deze cd is bedoeld voor mensen die hun lichaams­bewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen versterken. De ingesproken adem- en bewegingsoefeningen nodigen je uit om hart­kwaliteiten te ervaren, en met lichaam, hart en ziel in het hier… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,70
 • S. Carmiggelt, Robert Long boeken
  S. Carmiggelt, Robert Long - Simon Carmiggelt leest

  Simon Carmiggelt leest uit KroeglopenSimon Carmiggelt, schrijver en journalist werd geboren op 7 oktober 1913. In 1940 verscheen zijn eerste boek, getiteld 50 Dwaasheden. Er zijn meer dan 100 boeken van Simon Carmiggelt verschenen en in 1900 boeken komt werk… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Onderhuids

  verkorte versieDrie vrouwen krijgen een anonieme brief met daarin de aankondiging van hun dood. Enige overeenkomst tussen de drie lijkt er niet te zijn: ze wonen niet in dezelfde buurt, zijn niet even oud, mooi of rijk. Ze kennen elkaar niet eens. De politie,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,99
 • Geert van Istendael boeken
  Geert van Istendael - Mijn Nederland

  Wat is er toch aan de hand met Nederland? De bekende balans tussen royale zelfverze- kerdheid ? waarom doen ze in die andere landen niet gewoon zoals wij? ? en zelfhaat ? Nederlands? Spreek toch gewoon Engels, joh ? is krachtig uit zijn evenwicht geslagen.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • Paul de Wispelaere boeken
  Paul de Wispelaere - Paul De Wispelaere Leest

  Paul de Wispelaere werd in 1928 in Brugge geboren. Hij is romanschrijver en essayist, auteur van onder meer Paul-tegenPaul, Het verkoolde alfabet, Cuba en ander reisverhalen en Onder voorbehoud. In Tuin en wereld werden zijn vier romans Tussen Tuin en wereld,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • B. Wilkinson boeken
  B. Wilkinson - De Droomgever

  CD 1: DEEL 1 ? DE GELIJKENIS VAN DE DROOMGEVER H. I-7CD 2: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H.8-IIA)CD 3: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H. II B-EINDE)MP3 DISC: HET HELE BOEK, ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2JAAG JE JE DROOM NA? OF LEEF JE GEWOON JE… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Compleet gelukkig

  Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,90
 • Sytze de Vries boeken
  Sytze de Vries - Het liefste lied van overzee Deel 2

  Luister naar of zing mee met 14 bekende Engelse hymnes met Nederlandstalige teksten van Sytze de Vries, uit deel 2 van de liedbundel "Het liefste lied van overzee". In luxe cadeauverpakking, in folie. Uitgevoerd door het Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna… (CD-Audio)

  Lees meer...
  21,95
 • Louis Paul Boon boeken
  Louis Paul Boon - Mieke Maaike's obscene kapsalon

  Mieke Maaike's Obscene Kapsalon is een verzameling erotische verhalen uit Mieke Maaike's Obscene Jeugd van Louis Paul Boon. Als literaire installatie ging Mieke Maaike's Obscene Kapsalon in première in de VOORUIT tijdens "Zogezegd in Gent", de opening van de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Louis Paul Boon boeken
  Louis Paul Boon - Zes grimmige sprookjes voor verdorven kinderen

  Deze sprookjes voor volwassenen zijn als schilderijen van Bosch of Breughel: burleske moraliteiten, bevolkt door doodgewone boeren, rare snuiters en andere creaturen. Boon ontmaskert de menselijke deugden als ondeugden.Het Geluidshuis is trots u een audiofilm… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Heilig boven alles

  Op deze cd zijn opgenomen de psalmen 47, 60, 72, 76, 81, 85, 96, 107, 109, 132, 141 en 146. De stijl van uitvoering is soul. Deze Afro-Amerikaanse muziekstijl die naar zijn aard diep van binnenuit komt, past op een bepaalde manier bij de ziel van de psalmen.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,99