Boeken over multimedia algemeen

 • H. Merwe boeken
  H. Merwe - Ongehoord Het oproer kraait 4 CD'S

  ''t Oproer kraait' was de titel van een radioprogramma dat de cabaretier Jaap van de Merwe tussen 1968 en 1975 maakte voor de VARA-radio. Na intensief onderzoek in diverse archieven beschikte Van de Merwe over een unieke verzameling protestliederen uit het… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • B. Wilkinson boeken
  B. Wilkinson - De Droomgever

  CD 1: DEEL 1 ? DE GELIJKENIS VAN DE DROOMGEVER H. I-7CD 2: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H.8-IIA)CD 3: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H. II B-EINDE)MP3 DISC: HET HELE BOEK, ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2JAAG JE JE DROOM NA? OF LEEF JE GEWOON JE… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Jules Schelvis boeken
  Jules Schelvis - Binnen de poorten

  Schelvis wordt in 1943 bij een razzia in Amsterdam opgepakt en via Westerbork naar Sobibor gedeporteerd. Dan volgt een martelgang langs kampen in Polen en Duitsland. Zijn belevenissen mogen niet vergeten worden. Binnen de poorten is het oorlogsverhaal van… (Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma Luistercursus Frans

  Leer in een maand de beginselen van het Frans alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma Luistercursus Business Engels

  Betere zakelijke contacten dankzij beter EngelsVerbeter uw zakelijke Engels met deze Luistercursus Business Engels. Geschikt voor iedereen met basiskennis van het Engels en voor alle functieniveaus binnen het bedrijfsleven.Elk van de 24 lessen bestaat uit een… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • Wim Sonneveld conference's 2 CD's

  Wim Sonneveld schitterde met zijn beroemde one-man-shows; `Een avond met Wim Sonneveld', `Wim Sonneveld en Ina van Faassen', `Sonneveld op z'n best' en `Wim Sonneveld met Corrie van Gorp en Willem Nijholt'. Op dit luisterboek hoort u alle hoogtepunten uit deze… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Doeschka Meijsing boeken
  Doeschka Meijsing - Over de liefde

  In Over de liefde wordt een vrouw verlaten: haar derde lange liefdesrelatie is stukgelopen, zonder dat zij een idee heeft waardoor, door wie of waarom. Bestseller, bekroond met de F. Bordewijkprijs en de AKO Literatuurprijs.In Over de liefde wordt een vrouw… (Audio)

  Lees meer...
  22,95
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Mars slaat toe 10 CD'S

  Sprong in het heelal - Mars slaat toe is het succesvolste science fiction-hoorspel dat in de jaren vijftig op de Nederlandse radio werd uitgezonden. Het uit drie series bestaande feuilleton werd gebaseerd op het BBC-hoorspel Journey into space van de Engelse… (CD-Audio)

  Lees meer...
  32,95
 • Muhammad Ali boeken
  Muhammad Ali - De Heilige Koran MP3 versie

  De Heilige Koran - Nederlandse vertaling en commentaarDoor Muhammad AliVertaald door Jeroen RietbergMP3-luisterboek van de Heilige Koran op DVD-ROM? In deze MP3-uitgave wordt de tekst voorgelezen door een mensenstem? Horen en begrijpen? Files op MP3-spelers af… (Luisterboek)

  Lees meer...
  12,45
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Wat overblijft

  In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een… (Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - De markiezin

  De markiezin gaat over onstuimige liefde en lotsverbondenheidDe markiezin gaat over porseleinen kerstboompjes, kolbaszworstjes, bokkentuigjes, lams koteletten, lamskarbonades, de wind en de Hof van Olijven. De markiezin gaat ook over onstui mige liefde en… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje gaat vliegeren

  Het is de laatste dag voor de zomervakantie. Nijntje en nina maken een cadeau voor de juf,een versierde bloempot met papieren tulpen. Aan het eind van de dag neemt iedereen een plant mee naar huis.De bloempot met de tulp blijft in het venster achter en wacht… (CD-Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • Godfried Bomans boeken
  Godfried Bomans - Bomans aan boord

  Godfried Bomans was aan boord van een cruise door de Middellandse zee. Meerdere avonden na elkaar vermaakte Bomans de luisteraars met verhalen en redevoeringen die nu pas als luisterboek beschikbaar komen.In de zomer van 1971 werd Godfried Bomans door Grundig… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Het dwaallicht

  Met Het Dwaallicht (1946) zou Elsschot zijn literaire testament hebben geschreven. In veel beschouwingen wordt steevast gewezen op het symbolische einde van het verhaal, waarin Laarmans en zijn ‘drie zwartjes’ tot de conclusie komen dat hun zoektocht naar… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Geert Mak boeken
  Geert Mak - De eeuw van mijn vader

  Een biografie van Nederland in de twintigste eeuw in de vorm van een familiegeschiedenis. Het is een geschiedenis door de achterdeur, verteld vanuit de keuken van een doorsnee Nederlandse familie, die van Geert Mak zelf.Wat verbindt ons met al diegenen die in… (Audio)

  Lees meer...
  32,95
 • Bibi Dumon Tak boeken
  Bibi Dumon Tak - Winterdieren

  De dieren in dit boek houden best van zon, maar dan moet het wel een koud zonnetje zijn. Eentje waarvan je haren rechtovereind gaan staan. Ze wonen op de Noordpool en de Zuidpool. Het is er altijd koud. Niet gewoon koud, maar ijskoud. Zomers en ’s winters… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het grote Robin luisterboek

  Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel - varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn… (Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - Moord in de Bloedstraat

  Vijf jaar lang werkte Annejet van der Zijl als misdaadverslaggeefster. Geïnspireerd door het Amerikaanse New Journalism zocht ze naar de menselijke verhalen achter de krantenberichten. Het resultaat kenmerkte zich door hetzelfde invoelingsvermogen en… (Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Karel Baracs boeken
  Karel Baracs - Waarom lijn 8 niet meer rijdt

  Het is 1943. In Amsterdam is de jodenvervolging in volle gang. De joodse familie Appel houdt zich schuil boven een winkel in het hart van de stad. Als de bezetter een razzia houdt worden de onderduikers ontdekt en afgevoerd naar de Hollandsche Schouwburg. Daar… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Karel Baracs boeken
  Karel Baracs - Een tsaar in Amsterdam en in de gouden bocht

  In 1679 bezoekt een imposante Russische jongeman de stad Amsterdam om zich te verdiepen in het succes van de Hollanders. Hij toont belangstelling voor alles op het gebied van wetenschap en techniek. Op de VOC-scheepswerf bekwaamt de leergierige Rus zich in het… (Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • Louis Couperus boeken
  Louis Couperus - Henk van Ulsen leest verhalen van Louis Couperus

  In de jaren 1910 publiceerde Couperus verschillende verhalen, reisbrieven en schetsen in Groot Nederland en in Het Vaderland. Korte Arabesken. Op dit luisterboek worden verschillende verhalen hieruit voorgelezen door Henk van Ulsen.Louis Couperus wordt… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • D.F. Swaab, Jan Paul Schutten boeken
  D.F. Swaab, Jan Paul Schutten - Jij bent je brein

  Hoe werkt het geheugen? Kun je je brein trainen zodat je hogere cijfers haalt? Verraden je hersenen of je verliefd bent? Wat gebeurt er in een crimineel brein?Jelle en Ionica Huygens moeten over twee weken een spreekbeurt over het brein houden. Ze sturen een… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Cynthia Mc Leod boeken
  Cynthia Mc Leod - Hoe duur was de suiker?

  Cynthia Mc Leod beschrijft in meeslepende stijl het leven van Elza en Sarith, dochters uit een joodse plantersfamilie, en hun slaven. In de onrechtvaardige slavenmaatschappij die de kolonie Suriname is, ervaren meesters en slaven dat de suiker duur wordt… (Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen een echte nummer 10

  Met een voorwoord van Rafael van der Vaart!De laatste tijd gaat het niet zo goed met het team van FC Top. Normaal scoort Koen bijna elke wedstrijd, maar nu bakt hij er niets van. Misschien moet hij op een andere plek gaan spelen. ‘Een nummer 10?’ vraagt… (Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Het grote Harmen van Straaten luisterboek

  Dit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid daarvan brengt Uitgeverij Rubinstein een bundeling van de leukste boekenDit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid… (Audio)

  Lees meer...
  18,95