Boeken over multimedia algemeen

 • Annelies Hoornik boeken
  Annelies Hoornik - Je Beschermengel en je Ziel

  Deze CD biedt naast een introductie met uitleg over de Ziel en haar werking een viertal oefeningen om aan je Zielepad te werken. Om de luisteraar beter af te laten stemmen op de Engelenenergie is de CD geproduceerd op 432 Hertz als grondtoon Je Beschermengel… (CD-Audio)

  Lees meer...
  18,50
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en een dodelijke dreiging

  Integrale weergave van het gelijknamige boek: Baarn : De Fontein, 1988. - (Fontein paperback)Twee vermoorde mannen en een gewonde blijken alledrie dezelfde dreigbrieven ontvangen te hebben. Aan rechercheur De Cock om de zaak op te lossen (Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Brandsma boeken
  Rob Brandsma - Mindfulness Meditatie Serie 2

  Bevat: Cd 1: Zitmeditatie (3×). Cd 2: Loopmeditatie ; Ligmeditatie (2×). Cd 3: Bel begin & eind ; Willekeurig ; Iedere 5 min. Cd 4: Bergmeditatie ; HartmeditatieHeb je geen tijd om een cursus aandachttraining (mindfulness) te volgen, maar wil je toch meer… (CD-Audio)

  Lees meer...
  34,00
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Drie in een

  In de CD-box DRIE IN EEN zitten de volgende CD's:WelterustenHeeft u slaapproblemen? Slapeloze nachten in stressvolle tijden? Of slaapt u al jaren niet goed? Duurt bij u een nacht zonder te kunnen slapen eindeloos lang..? Onrustig woelend van de ene op de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • Simon Vestdijk boeken
  Simon Vestdijk - De kellner en de levenden

  Hoorspel versie van de roman van Simon Vestdijk.Twaalf bewoners - van een dominee tot een homofiele acteur - uit een flatgebouw worden door politie in een busje geduwd, naar een onbekend doel gereden en komt via een bioscoopgebouw, een soort labyrinth en een… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Louis Couperus boeken
  Louis Couperus - Eline Vere

  Eline Vere, het verhaal over de ondergang van een overgevoelige vrouw uit de betere Haagse kringen, werd in 1888 geschreven door Louis Couperus. Met bijna dertig acteurs mag dit hoorspel van Hans Karsenbarg een mijlpaal genoemd worden. Laat u meeslepen in de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • James Joyce boeken
  James Joyce - Molly Bloom

  Voor zijn tijd ongekend openhartig en schunnig. Molly Blooms wulpse, erotische monoloog waarmee James Joyce zijn meesterwerk 'Ulysses' besluit, geldt als een hoogtepunt van artistiek kunnen.Met Annewil Blankers.Duur: 180 minuten (CD-Audio)

  Lees meer...
  27,95
 • Simon Vestdijk boeken
  Simon Vestdijk - Anton Wachter romans

  Over de Acht Anton Wachterromans zei Simon Vestdijk, dat ze voor 90 procent autobiografisch zijn. "De kleur en sfeer van de boeken is bewonderenswaardig in klank omgezet." De Groene AmsterdammerHet meest bekende boek is natuurlijk 'Terug tot Ina Damman' over… (CD-Audio)

  Lees meer...
  39,95
 • Harry Mulisch boeken
  Harry Mulisch - Het stenen bruidsbed

  Het stenen bruidsbed Hoorspel naar de roman van Harry Mulisch.Wanneer de Amerikaanse tandarts Norman Corinth voor een congres in Dresden wordt uitgenodigd, gaan alle sluizen met herinneringen aan het gruwelijke bombardement in WO II, waaraan hij als vlieger… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter den Haring, Paul Klaui boeken
  Peter den Haring, Paul Klaui - Trance reizen

  Deze CD bevat visualisatie-oefeningen waarbij je op zoek kunt gaan naar talenten en liefdes uit andere tijden en plaatsen.De TRANCE REIZEN techniek spruit voort uit een combinatie van hypnotherapie en sjamanisme. Het eerste deel leert je gronden en diep te… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Rob Brandsma boeken
  Rob Brandsma - Mindfulness Meditatie Serie 1

  Bevat: Cd 1: Bodyscan. Cd 2: Zitten in aandacht ; Aandacht voor de ademhaling. Cd 3: Bewegen in aandacht, liggende oefeningen. Cd 4: Bewegen in aandacht, staande oefeningenHeb je geen tijd om een cursus aandachttraining (mindfulness) te volgen, maar wil je… (CD-Audio)

  Lees meer...
  34,00
 • Jules Schelvis boeken
  Jules Schelvis - Binnen de poorten

  Schelvis wordt in 1943 bij een razzia in Amsterdam opgepakt en via Westerbork naar Sobibor gedeporteerd. Dan volgt een martelgang langs kampen in Polen en Duitsland. Zijn belevenissen mogen niet vergeten worden. Binnen de poorten is het oorlogsverhaal van… (Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Doeschka Meijsing boeken
  Doeschka Meijsing - Over de liefde

  In Over de liefde wordt een vrouw verlaten: haar derde lange liefdesrelatie is stukgelopen, zonder dat zij een idee heeft waardoor, door wie of waarom. Bestseller, bekroond met de F. Bordewijkprijs en de AKO Literatuurprijs.In Over de liefde wordt een vrouw… (Audio)

  Lees meer...
  22,95
 • Dick Bruna, Ivo de Wijs, J. Stokkermans boeken
  Dick Bruna, Ivo de Wijs, J. Stokkermans - Nijntje is er weer de musical

  Alle liedjes uit de tweede musical van Nijntje. Herkenbare avonturen: een logeerpartij, spookje spelen en vogeltjes voeren. Soms juist bijzonder of een beetje vreemd. Nijntje leert breien, ze blijkt te kunnen toveren en haar moeder verwacht een baby. Omdat er… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje gaat vliegeren

  Het is de laatste dag voor de zomervakantie. Nijntje en nina maken een cadeau voor de juf,een versierde bloempot met papieren tulpen. Aan het eind van de dag neemt iedereen een plant mee naar huis.De bloempot met de tulp blijft in het venster achter en wacht… (CD-Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • K. van het Reve boeken
  K. van het Reve - Vier Russische schrijvers

  Karel van het Reve leest vier hoofdstukken uit 'Geschiedenis van de Russische literatuur' voor op dit 3 cd-luisterboek. Hij heeft gekozen voor een viertal schrijvers: Dostojevski, Tolstoi, Tsjechov en Toergenjev. Aan de hand van een rijke hoeveelheid… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Sprong in het heelal 10 CD'S

  In deze tweede serie vertrekt Captain Morgan met zijn expeditie naar Mars. Mars blijkt niet zo'n saaie planeet als men eerst dacht. Er breken spannende tijden aan. Beroemd hoorspel uit de jaren vijftig.In deze tweede serie vertrekt Captain Morgan met zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  32,95
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Mars slaat toe 10 CD'S

  Sprong in het heelal - Mars slaat toe is het succesvolste science fiction-hoorspel dat in de jaren vijftig op de Nederlandse radio werd uitgezonden. Het uit drie series bestaande feuilleton werd gebaseerd op het BBC-hoorspel Journey into space van de Engelse… (CD-Audio)

  Lees meer...
  32,95
 • Gerrit Komrij boeken
  Gerrit Komrij - Dansen op spijkers

  Dansen op spijkers is een samenwerkingsproject tussen Gerrit Komrij en de jonge componist/producer Louis Gauthier. Dansen op spijkers is een cd-album met boek; de basis van de uitgave zijn elf gedichten, afkomstig uit verschillende periodes in het oeuvre van… (Audio)

  Lees meer...
  24,90
 • Godfried Bomans boeken
  Godfried Bomans - Bomans aan boord

  Godfried Bomans was aan boord van een cruise door de Middellandse zee. Meerdere avonden na elkaar vermaakte Bomans de luisteraars met verhalen en redevoeringen die nu pas als luisterboek beschikbaar komen.In de zomer van 1971 werd Godfried Bomans door Grundig… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Het dwaallicht

  Met Het Dwaallicht (1946) zou Elsschot zijn literaire testament hebben geschreven. In veel beschouwingen wordt steevast gewezen op het symbolische einde van het verhaal, waarin Laarmans en zijn ‘drie zwartjes’ tot de conclusie komen dat hun zoektocht naar… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Bibi Dumon Tak boeken
  Bibi Dumon Tak - Winterdieren

  De dieren in dit boek houden best van zon, maar dan moet het wel een koud zonnetje zijn. Eentje waarvan je haren rechtovereind gaan staan. Ze wonen op de Noordpool en de Zuidpool. Het is er altijd koud. Niet gewoon koud, maar ijskoud. Zomers en ’s winters… (Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het grote Robin luisterboek

  Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel - varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn… (Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Sylvia van Zoeren boeken
  Sylvia van Zoeren - Meditaties voor papa's en mama's

  Ouders van hooggevoelige kinderen weten het als geen ander. Gevoelige kinderen reageren op sfeer en uitstraling van de omgeving. Ze houden van een ontspannen en heldere sfeer. Ook vinden ze het fijn als papa's en mama's met hun volledige aandacht er zijn en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,95
 • E. Carle boeken
  E. Carle - De knappe kniptor en andere verhalen

  Eric Carle's prentenboeken zijn wereldwijd geliefd bij kinderen en volwassenen. Zes van zijn zinnenprikkelende verhaaltjes worden op deze cd voorgedragen door Doris Baaten. De muzikale ondersteuning maakt de verhalen extra leuk. De verhalen op deze cd zijn: *… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,95