Boeken over multimedia algemeen

 • F. Springer boeken
  F. Springer - Bandoeng-Bandung

  Chris Regensberg, een uitgerangeerde politicus, reist met een handelsdelegatie naar Indonesië , waar hij geboren en getogen is, en in een Japans interneringskamp heeft gezeten. Aanvankelijk lijkt het of de koel observerende oud-politicus geen enkele binding… (Audio)

  Lees meer...
  17,99
 • Louis Couperus boeken
  Louis Couperus - Eline Vere

  Eline Vere, het verhaal over de ondergang van een overgevoelige vrouw uit de betere Haagse kringen, werd in 1888 geschreven door Louis Couperus. Met bijna dertig acteurs mag dit hoorspel van Hans Karsenbarg een mijlpaal genoemd worden. Laat u meeslepen in de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • Simon Vestdijk boeken
  Simon Vestdijk - Anton Wachter romans

  Over de Acht Anton Wachterromans zei Simon Vestdijk, dat ze voor 90 procent autobiografisch zijn. "De kleur en sfeer van de boeken is bewonderenswaardig in klank omgezet." De Groene AmsterdammerHet meest bekende boek is natuurlijk 'Terug tot Ina Damman' over… (CD-Audio)

  Lees meer...
  39,95
 • Gerrit Komrij boeken
  Gerrit Komrij - Dansen op spijkers

  Dansen op spijkers is een samenwerkingsproject tussen Gerrit Komrij en de jonge componist/producer Louis Gauthier. Dansen op spijkers is een cd-album met boek; de basis van de uitgave zijn elf gedichten, afkomstig uit verschillende periodes in het oeuvre van… (Audio)

  Lees meer...
  25,99
 • Erna Sassen boeken
  Erna Sassen - Je bent zelf een heks!

  Loes is een beetje vreemd. Haar grootste hobby is vieze drankjes en zalfjes maken, die ze op vriend en vijand uitprobeert. Zo is haar beste vriend Jurriaan op een dag in één keer al zijn haren kwijtgeraakt. Maar er is nog nooit iets echt gevaarlijks gebeurd.… (Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Heilig boven alles

  Op deze cd zijn opgenomen de psalmen 47, 60, 72, 76, 81, 85, 96, 107, 109, 132, 141 en 146. De stijl van uitvoering is soul. Deze Afro-Amerikaanse muziekstijl die naar zijn aard diep van binnenuit komt, past op een bepaalde manier bij de ziel van de psalmen.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Herman Brusselmans boeken
  Herman Brusselmans - Liefde en blijven of weggaan

  Liefde en blijven of weggaan is een verzameling van columns over de liefde, geschreven en voorgelezen door Herman Brusselmans. (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Winok Seresia, Buscemi boeken
  Winok Seresia, Buscemi - Tafels van Vermenigvuldiging

  Kapitein Winokio trok naar klas 3b van Meester Demaeyer bij wie hij ooit zelf de tafels leerde. De zwierige musicale bewerking is er een van de Belgische latino-grootmeester Buscemi en overtuigt zelfs de vurigste wiskundehaters. Samen met het kinderkoor laat… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Ida Simons boeken
  E-book
  Ida Simons - Een dwaze maagd - luisterboek

  Na twee jaar gevangenschap in Westerbork en Theresienstadt moest Ida Simons haar veelbelovende carrière als concertpianiste opgeven. In 1959 debuteerde zij als romanschrijfster met het veelgeprezen maar ten onrechte in de vergetelheid geraakte Een dwaze maagd… (E-book)

  Lees meer...
  24,90
 • Bernhard Schlink boeken
  Bernhard Schlink - De voorlezer

  Ze is prikkelbaar, geheimzinnig en veel ouder dan hij, en ze wordt zijn eerste grote liefde. Ze hoedt wanhopig een geheim. Op een dag is ze spoorloos verdwenen. Jaren later pas ziet hij haar terug - in de rechtbank. De voorlezer is een ongewoon sensueel en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Geesten en Spookhuizen

  In dit luisterboek vertelt Jan van der Heide over Geesten en Spookhuizen. (CD-Audio)

  Lees meer...
  18,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Reincarnatie

  REÏNCARNATIE. Reis naar je vorige leven(s)...Miljoenen mensen geloven dat ze eerder hebben geleefd op aarde. REÏNCARNATIE, een wijd verbreid begrip. Een vorig leven...! De herbeleving van een vorig bestaan, kan het leven in het hier en nu aanzienlijk… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Mantra

  CD: MANTRAMantra's zijn spiritueel geladen klanken die je hardop of van binnen kunt herhalen. De zintuigen komen tot rust..., de energie gaat beter stromen, het is ontspannend voor lichaam en geest. Je ontspannende middel heb je altijd bij je, jouw mantra...… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Welterusten

  CD: WELTERUSTENHeeft u slaapproblemen? Slapeloze nachten in stressvolle tijden? Of slaapt u al jaren niet goed? Duurt bij u een nacht zonder te kunnen slapen eindeloos lang..? Onrustig woelend van de ene op de andere zij met of zonder slaappillen...? Ziet u… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Een maatje minder

  EEN MAATJE MINDERAfvallen met (zelf)hypnoseVoor de gezondheid of je extra goed voelen, wat gewicht kwijtraken. Afvallen met Hypnose.., dat kan! Met deze CD gaat u op een prettige en harmonische manier op weg naar ?EEN MAATJE MINDER?.Uw hypnotherapeut Jan van… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Ida Simons boeken
  Ida Simons - Een dwaze maagd

  Het onmiskenbare verkoopsucces van deze zomer, nu ook als luisterboek. Direct na verschijnen werd de roman van de vroeg overleden Ida Simons (1911-1960) als ware herontdekking omarmd door pers, boekhandelaren en lezers.'Wat een prachtige roman! Een literair… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,90
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Open je derde oog

  OPEN JE DERDE OOG? We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en gaven kan het sluimerend onder de oppervlakte blijven. Maar?… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Twee in een

  CD-BOX: TWEE IN EENIn deze 2CD-box zitten de volgende CD's:CD: OPEN JE DERDE OOG? We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  26,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - De Top 4 CD's van Jan van der Heide

  Titel: DE TOP 4 CD'S VAN JAN VAN DER HEIDE Een unieke spirituele samenstellingIn deze 4CD-box zitten de volgende CD's:DE ZEVEN CHAKRA'SMet deze CD kunt u een esoterische en meditatieve reisdoor uw innerlijk maken. Uw bronnen vol spirituele energie… (CD-Audio)

  Lees meer...
  39,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Ontmoeting met je gids ...!

  ONTMOETING MET JE GIDS..Jan C. van der Heide is Professional Master of Hypnotherapy en paragnost. Hij heeft reeds jaren een praktijk in Oegstgeest. Via zijn boeken, CD?s, workshops, lezingen, artikelen, radio en tv schrijft en spreekt hij op zijn manier over… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Ontdek je helende kracht

  CD: ONTDEK JE HELENDE KRACHTIeder mens heeft van nature ?helende handen?. Een zekere, helende gave... Maar het is net als met andere talenten, je moet het ?ontdekken?. Via de CD ?ONTDEK JE HELENDE KRACHT...? wordt de luisteraar begeleid naar de diepe bron vol… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Hoi! Lekker ontspannen voor kinderen

  HOI! LEKKER ONTSPANNEN VOOR KINDERENHet tempo van de maatschappij van vandaag vraagt veel van ons; en ook aan kinderen worden steeds hogere eisen gesteld. Dit legt soms een wel erg grote druk op jonge schouders.Veel kinderen reageren hierop met bijvoorbeeld… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Telefoneren in het Frans taaltrainer CD

  Franse getallen en telefoneren taaltrainer audio CD 1 uur 14 min.Na deze korte zelfstudie geen moeite meer met tijden, spellen, telefoonnummers en alle Franse getallen. 150 direct toepasbare Franse telefoonzinnen uit de dagelijkse praktijk. Zelfstudie N-F voor… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Floris Kappelle boeken
  Floris Kappelle - Piet Polies

  Piet Polies is de stoere kinderheld die lachend boeven vangt. Dat kon je al lezen in de boeken van Piet Polies en dat kun je nu ook horen! Op deze eerste luisterboek-CD van Piet Polies zijn opgenomen de verhalen: De Giftige Taart, De Boef met de Aansteker en… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,50
 • Kris Van Steenberge boeken
  Kris Van Steenberge - Woesten

  Het indringende debuut Woesten van Kris Vansteenberge brengt ons naar de Vlaamse klei, waar de negentiende eeuw ten einde loopt. In het dorp Woesten treedt Elisabeth, dochter van de smid, in het huwelijk met de jonge arts Guillaume Duponselle. Maar er rust… (CD-Audio)

  Lees meer...
  25,99