Boeken over multimedia algemeen

 • Erna Sassen boeken
  Erna Sassen - Je bent zelf een heks!

  Loes is een beetje vreemd. Haar grootste hobby is vieze drankjes en zalfjes maken, die ze op vriend en vijand uitprobeert. Zo is haar beste vriend Jurriaan op een dag in één keer al zijn haren kwijtgeraakt. Maar er is nog nooit iets echt gevaarlijks gebeurd.… (Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder, Marcel Zimmer, Lydia Zimmer boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder, Marcel Zimmer, Lydia Zimmer - Ken je dit verhaal

  Deze CD met liedjes voor kinderen sluit aan bij het in januari 2016 verschenen kinderboek van Ron Schröder en Marianne Busser "De ark van Noach" (ISBN 9789048828906).Ron en Marianne hebben naast het schijven van 350 kinderboeken ook nog zo'n duizend… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,95
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en een dodelijke dreiging

  Integrale weergave van het gelijknamige boek: Baarn : De Fontein, 1988. - (Fontein paperback)Twee vermoorde mannen en een gewonde blijken alledrie dezelfde dreigbrieven ontvangen te hebben. Aan rechercheur De Cock om de zaak op te lossen (Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Margriet de Moor boeken
  Margriet de Moor - Zusjes

  Margriet de Moor ZusjesVoorgelezen door de auteurMargriet de Moor heeft in haar eerste verhalen bundel Ik droom dus al een paar keer een zusjes duo ten tonele gevoerd en speciaal voor dit luisterboek nog drie nieuwe en suggestieve zusjes verhalen geschreven.… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Ariella Kornmehl boeken
  Ariella Kornmehl - De familie Goldwasser

  Ari a Kornmehl De Familie GoldwasserVoorgelezen door de auteurDe jongste dochter van de traditioneel joodse familie Goldwasser ontmoet haar grote liefde Paul. Ondanks zijn leeftijd en zijn niet-joodse achtergrond besluiten ze hun leven met elkaar te delen.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • Marcel Möring boeken
  Marcel Möring - Modelvliegen

  Marcel M ring ModelvliegenVoorgelezen door de auteurIn Modelvliegen vertelt Marcel M ring het ontroerende verhaal van een verloren paradijs. Het is de geschiedenis van drie mensen - vader, moeder en hun vroegwijze zoon - die in korte tijd de weg afleggen van… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • F. Hogdson Burnett boeken
  F. Hogdson Burnett - De kleine lord

  Frances Hodgson BurnettDe kleine LordCedric groeit na de dood van zijn vader op met zijn moeder in Amerika. Als hij zeven jaar oud is, hoort hij dat hij erfgenaam is geworden van een rijke oude graaf in Engeland. De kleine Lord wordt, zonder zijn moeder,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • M. Geus boeken
  M. Geus - Big

  BigMireille GeusWinnaar van de Gouden Griffel 2006!Lizzy is niet als andere kinderen. Ze kan er niet tegen als er iemand haar hoofd aanraakt, de troep in haar kamer moet altijd op dezelfde manier blijven liggen en ze gaat naar een speciale school. In de buurt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Rits

  Omdat zijn ouders tijdelijk niet voor hem kunnen zorgen, logeert de dertienjarige Maurits bij oom Corry; hij probeert zijn gevoelens en gedachten in zijn dagboek onder woorden te brengen (Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Kahlil Gibran boeken
  Kahlil Gibran - De profeet

  De stem van de bekende acteur REIN EDZARD is net als goede wijn onvergetelijk: een diepe warme mannelijke stem met een onroerend zacht timbre en genuanceerde tonen, een stem die als het ware gemaakt lijkt te zijn voor de teksten van Kahlil Gibran. De vertaling… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Drie in een

  In de CD-box DRIE IN EEN zitten de volgende CD's:WelterustenHeeft u slaapproblemen? Slapeloze nachten in stressvolle tijden? Of slaapt u al jaren niet goed? Duurt bij u een nacht zonder te kunnen slapen eindeloos lang..? Onrustig woelend van de ene op de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • Regine Herbig boeken
  Regine Herbig - Laat je hart ademen

  Deze cd is bedoeld voor mensen die hun lichaams­bewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen versterken. De ingesproken adem- en bewegingsoefeningen nodigen je uit om hart­kwaliteiten te ervaren, en met lichaam, hart en ziel in het hier… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,70
 • B. Wilkinson boeken
  B. Wilkinson - De Droomgever

  CD 1: DEEL 1 ? DE GELIJKENIS VAN DE DROOMGEVER H. I-7CD 2: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H.8-IIA)CD 3: DEEL 2 ? DE REIS NAAR UW GROTE DROOM (H. II B-EINDE)MP3 DISC: HET HELE BOEK, ZOWEL DEEL 1 ALS DEEL 2JAAG JE JE DROOM NA? OF LEEF JE GEWOON JE… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Willy Hemelrijk boeken
  Willy Hemelrijk - Prisma Luistercursus Business Engels

  Betere zakelijke contacten dankzij beter EngelsVerbeter uw zakelijke Engels met deze Luistercursus Business Engels. Geschikt voor iedereen met basiskennis van het Engels en voor alle functieniveaus binnen het bedrijfsleven.Elk van de 24 lessen bestaat uit een… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  49,99
 • Wim Sonneveld conference's 2 CD's

  Wim Sonneveld schitterde met zijn beroemde one-man-shows; `Een avond met Wim Sonneveld', `Wim Sonneveld en Ina van Faassen', `Sonneveld op z'n best' en `Wim Sonneveld met Corrie van Gorp en Willem Nijholt'. Op dit luisterboek hoort u alle hoogtepunten uit deze… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • Ti Ta Tovenaar 2 CD'S

  De leukste verhalen en liedjes. Ti-Ta-Tovenaar was een Nederlandse kinderserie die van 1972 tot 1974 op televisie werd uitgezonden. Het was een dagelijkse serie en iedere aflevering duurde ongeveer vijf minuten. Een bekende zin uit de serie is de tekst waarmee… (CD-Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Mars slaat toe 10 CD'S

  Sprong in het heelal - Mars slaat toe is het succesvolste science fiction-hoorspel dat in de jaren vijftig op de Nederlandse radio werd uitgezonden. Het uit drie series bestaande feuilleton werd gebaseerd op het BBC-hoorspel Journey into space van de Engelse… (CD-Audio)

  Lees meer...
  33,99
 • J. Moraal boeken
  J. Moraal - Biels en Co

  Voor degelijke uitvoering en verantwoorde vormgeving, beleefd aanbevelend: Biels en Co!Uitgeverij Rubinstein brengt een selectie van afleveringen uit de komische hoorspelserie Biels en Co. De AVRO-serie werd tussen 1968 en 1972 wekelijks uitgezonden en ging… (CD-Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje gaat vliegeren

  Het is de laatste dag voor de zomervakantie. Nijntje en nina maken een cadeau voor de juf,een versierde bloempot met papieren tulpen. Aan het eind van de dag neemt iedereen een plant mee naar huis.De bloempot met de tulp blijft in het venster achter en wacht… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Het dwaallicht

  Met Het Dwaallicht (1946) zou Elsschot zijn literaire testament hebben geschreven. In veel beschouwingen wordt steevast gewezen op het symbolische einde van het verhaal, waarin Laarmans en zijn ‘drie zwartjes’ tot de conclusie komen dat hun zoektocht naar… (Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het grote Robin luisterboek

  Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel - varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn… (Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - Moord in de Bloedstraat

  Vijf jaar lang werkte Annejet van der Zijl als misdaadverslaggeefster. Geïnspireerd door het Amerikaanse New Journalism zocht ze naar de menselijke verhalen achter de krantenberichten. Het resultaat kenmerkte zich door hetzelfde invoelingsvermogen en… (Audio)

  Lees meer...
  17,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Het grote Harmen van Straaten luisterboek

  Dit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid daarvan brengt Uitgeverij Rubinstein een bundeling van de leukste boekenDit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid… (Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Villa des Roses

  Elsschots debuutroman (1913) beschrijft de bewoners van een derderangs familiepension in Parijs.Elsschots debuutroman (1913) beschrijft de bewoners van een derderangs familiepension in Parijs. In interviews benadrukte Elsschot maar al te graag het… (Audio)

  Lees meer...
  17,99
 • F. Springer boeken
  F. Springer - Bandoeng-Bandung

  Chris Regensberg, een uitgerangeerde politicus, reist met een handelsdelegatie naar Indonesië , waar hij geboren en getogen is, en in een Japans interneringskamp heeft gezeten. Aanvankelijk lijkt het of de koel observerende oud-politicus geen enkele binding… (Audio)

  Lees meer...
  17,99