Boeken over multimedia algemeen

 • Paul Auster boeken
  Paul Auster - Op reis in het scriptorium

  Vier personages, als voorsprekers van een groter koor, achter aan een glazen wand. En aan de andere kant van de wand: één man, één kamer. Wie is hij? Hij weet het zelf niet. Wie zijn de personages die de man belagen? Kwelduiveltjes? En bevinden die… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Hugo Claus boeken
  Hugo Claus - Het Jaar van de Kreeft

  In Het Jaar van de Kreeft sublimeert Hugo Claus zijn eigen autobiografie tot ongekende hoogtes. De roman is een explosieve cocktail van seks, drugs, alcohol, passie, rock-'n-roll.Pierre, een gladde jongen uit de verzekerings- en bankenwereld wordt verliefd op… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Brandsma boeken
  Rob Brandsma - Mindfulness Meditatie Serie 1

  Bevat: Cd 1: Bodyscan. Cd 2: Zitten in aandacht ; Aandacht voor de ademhaling. Cd 3: Bewegen in aandacht, liggende oefeningen. Cd 4: Bewegen in aandacht, staande oefeningenHeb je geen tijd om een cursus aandachttraining (mindfulness) te volgen, maar wil je… (CD-Audio)

  Lees meer...
  34,00
 • Louis Paul Boon boeken
  Louis Paul Boon - Zes grimmige sprookjes voor verdorven kinderen

  Deze sprookjes voor volwassenen zijn als schilderijen van Bosch of Breughel: burleske moraliteiten, bevolkt door doodgewone boeren, rare snuiters en andere creaturen. Boon ontmaskert de menselijke deugden als ondeugden.Het Geluidshuis is trots u een audiofilm… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • E. Carle boeken
  E. Carle - De knappe kniptor en andere verhalen

  Eric Carle's prentenboeken zijn wereldwijd geliefd bij kinderen en volwassenen. Zes van zijn zinnenprikkelende verhaaltjes worden op deze cd voorgedragen door Doris Baaten. De muzikale ondersteuning maakt de verhalen extra leuk. De verhalen op deze cd zijn: *… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • C. Chilton boeken
  C. Chilton - Sprong in het heelal 10 CD'S

  In deze tweede serie vertrekt Captain Morgan met zijn expeditie naar Mars. Mars blijkt niet zo'n saaie planeet als men eerst dacht. Er breken spannende tijden aan. Beroemd hoorspel uit de jaren vijftig.In deze tweede serie vertrekt Captain Morgan met zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  33,99
 • Muhammad Ali boeken
  Muhammad Ali - De Heilige Koran MP3 versie

  De Heilige Koran - Nederlandse vertaling en commentaarDoor Muhammad AliVertaald door Jeroen RietbergMP3-luisterboek van de Heilige Koran op DVD-ROM? In deze MP3-uitgave wordt de tekst voorgelezen door een mensenstem? Horen en begrijpen? Files op MP3-spelers af… (Luisterboek)

  Lees meer...
  12,45
 • Josse de Pauw boeken
  Josse de Pauw - Werk

  Werk van Josse De Pauw is een veel bekroonde bundeling van notities, aanstekelijke beschouwingen, dagboekfragmenten, theaterstukken en verhalen. Eén ding hebben ze gemeen: zelfspot, droge humor en stilistisch meesterschap. Samen met een muziekensemble onder… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • Erna Sassen boeken
  Erna Sassen - Je bent zelf een heks!

  Loes is een beetje vreemd. Haar grootste hobby is vieze drankjes en zalfjes maken, die ze op vriend en vijand uitprobeert. Zo is haar beste vriend Jurriaan op een dag in één keer al zijn haren kwijtgeraakt. Maar er is nog nooit iets echt gevaarlijks gebeurd.… (Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Beker met een barst

  De zesde cd van Psalmen voor Nu Beker met een barst volgt in een mooie rij van cd's. Met deze cd zijn er weer 13 nieuwe psalmen vertaald naar hedendaags Nederlands en op popmuziek gezet. Toch wijkt cd6 ook af van de andere cd's. Deze cd is namelijk uitgevoerd… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Psalmen voor Nu

  De zevende cd in de zeer succesvolle reeks Psalmen voor Nu: oude woorden in een eigentijds, aansprekend jasje.Deze uitgave is onderdeel van Psalmen voor Nu.Psalmen voor Nu is een ambitieus project met als doel de psalmen op een nieuwe wijze geliefd te maken… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Heilig boven alles

  Op deze cd zijn opgenomen de psalmen 47, 60, 72, 76, 81, 85, 96, 107, 109, 132, 141 en 146. De stijl van uitvoering is soul. Deze Afro-Amerikaanse muziekstijl die naar zijn aard diep van binnenuit komt, past op een bepaalde manier bij de ziel van de psalmen.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Compleet gelukkig

  Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,90
 • Goudblad

  Teksten om over na te denken, muziek om vrolijk van te worden. Goudblad geeft geluid aan een leven met aandacht voor het kleine; een geluid dat je dag kleur geeft!Roeland Smith componeert voor projecten als Schrijvers voor Gerechtigheid en Psalmen voor Nu,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • Aurelius Augustinus boeken
  Aurelius Augustinus - Gelukkig leven

  Vertaling en ingesproken door:Anke TigchelaarAnnemarie Six-WienenJoost van NeerVincent HuninkMet een introductie door:Hans van ReisenBijna veertig jaar lang heeft Augustinus in het Noord-Afrikaanse Hippo Regius de geloofsgemeenschap als predikant gediend. Rond… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,90
 • Marianne Busser, Ron Schröder, Marcel Zimmer, Lydia Zimmer boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder, Marcel Zimmer, Lydia Zimmer - Ken je dit verhaal

  Deze CD met liedjes voor kinderen sluit aan bij het in januari 2016 verschenen kinderboek van Ron Schröder en Marianne Busser "De ark van Noach" (ISBN 9789048828906).Ron en Marianne hebben naast het schijven van 350 kinderboeken ook nog zo'n duizend… (CD-Audio)

  Lees meer...
    7,95
 • Rikkert Zuiderveld, Elly Zuiderveld, Marcel Zimmer, Herman Boon boeken
  Rikkert Zuiderveld, Elly Zuiderveld, Marcel Zimmer, Herman Boon - Bibbers - Je hoeft niet bang te zijn

  Bibbers - Je hoeft niet bang te zijn is de nieuwe actie-CD rondom de christelijke Kinderboekenmaand 2017 met als thema, "Bibbers in je buik, je hoeft niet bang te zijn". Het succes van de Oké4Kids serie, met meer dan 400.000 verkochte cd's, krijgt in 2017 een… (CD-Audio)

  Lees meer...
    8,95
 • Margriet de Moor boeken
  Margriet de Moor - Zusjes

  Margriet de Moor ZusjesVoorgelezen door de auteurMargriet de Moor heeft in haar eerste verhalen bundel Ik droom dus al een paar keer een zusjes duo ten tonele gevoerd en speciaal voor dit luisterboek nog drie nieuwe en suggestieve zusjes verhalen geschreven.… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,99
 • Ariella Kornmehl boeken
  Ariella Kornmehl - De familie Goldwasser

  Ari a Kornmehl De Familie GoldwasserVoorgelezen door de auteurDe jongste dochter van de traditioneel joodse familie Goldwasser ontmoet haar grote liefde Paul. Ondanks zijn leeftijd en zijn niet-joodse achtergrond besluiten ze hun leven met elkaar te delen.… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • Marcel Möring boeken
  Marcel Möring - Modelvliegen

  Marcel M ring ModelvliegenVoorgelezen door de auteurIn Modelvliegen vertelt Marcel M ring het ontroerende verhaal van een verloren paradijs. Het is de geschiedenis van drie mensen - vader, moeder en hun vroegwijze zoon - die in korte tijd de weg afleggen van… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,99
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Emoties & gevoel

  Trouw zijn aan jezelf. Door deze cd herken je de momenten dat je jezelf tekort doet. Je gaat beter voor jezelf zorgen en opkomen. Het herstelt de balans tussen aandacht voor je omgeving en jezelf.Deze cd helpt je om in je kracht te staan. Om op een zuivere… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Yvonne Keuls boeken
  Yvonne Keuls - Jan Rap en z'n maat

  De hoofdpersonen in de beroemde sociale romans van Yvonne Keuls, waarin fictie en werkelijkheid een hechte eenheid vormen, zijn sterke figuren die in een ellendige situatie terecht zijn gekomen. Thema's als leed en onmacht, angst en het grote gemis aan liefde,… (Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Drift

  Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Haar vriend Simon, een jurist, is net door de prestigieuze trustmaatschappij Ubbink, Kauffman & Tobey op Aruba aangesteld en ze wonen in een prachtig appartement aan de turquoise zee. Toch gaat het niet… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan van koert boeken
  Jan van koert - Wat je vindt mag je houden

  'Wat je vindt mag je houden' Geweldloos Communiceren, of liever gezegd Verbindend Communiceren, heeft mijn hart gestolen en niet alleen de mijne. Over de gehele wereld is er inmiddels interesse in deze vorm van met elkaar in verbinding kunnen zijn en blijven,… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  29,50
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Daglicht

  Wat gebeurt er als goed bewaarde geheimen uit het verleden aan het daglicht treden?Iris, een jonge succesvolle advocate, worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld voor de moord op zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,99