Boeken over multimedia algemeen

 • Rob Brandsma boeken
  Rob Brandsma - Mindfulness Meditatie Serie 2

  Bevat: Cd 1: Zitmeditatie (3×). Cd 2: Loopmeditatie ; Ligmeditatie (2×). Cd 3: Bel begin & eind ; Willekeurig ; Iedere 5 min. Cd 4: Bergmeditatie ; HartmeditatieHeb je geen tijd om een cursus aandachttraining (mindfulness) te volgen, maar wil je toch meer… (CD-Audio)

  Lees meer...
  34,00
 • Cantori davidici, de psalmen gezongen

  Op deze cd worden twintig psalmen uit de Naardense bijbel gezongen. De hele geschiedenis van het (onberijmde) psalmzingen trekt aan ons voorbij. De eerste lijn is die van de éénstemmige zang, beginnend in de synagoge en lopend via het Gregoriaans met al zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Halvernacht

  Psalmen uit de Naardense Bijbel gezongen op kloostertonen. Het ritme van de monniken wordt gevolgd van 's morgens halfvijf (de Metten) tot 's avonds halfacht (de Completen). Het bijgeleverde tekstboekje (32 pag.) bevat alle teksten en uitgebreide toelichtingen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • A. Szerb boeken
  A. Szerb - Reis bij maanlicht

  Szerb niet kennen is een gemis, want 'Reis bij maanlicht' is mooi en buitengewoon onderhoudend. Antal Szerb is een van de grote Hongaarse schrijvers.Als Mihály, op huwelijksreis in Italië, per ongeluk zijn vrouw Erzsi op een treinstation misloopt, beschouwt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Alessandro Baricco boeken
  Alessandro Baricco - Novecento

  Novecento door schrijver Alessandro Baricco (Zijde) geschreven, door Porgy Franssen magistraal op toneel gezet, nu als hoorspel met de weemoedige muziek van David Dramm. Een meeslepend verhaal over de pianist, op zee geboren, die nooit zijn oceaanstomer zal… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon Vestdijk boeken
  Simon Vestdijk - De kellner en de levenden

  Hoorspel versie van de roman van Simon Vestdijk.Twaalf bewoners - van een dominee tot een homofiele acteur - uit een flatgebouw worden door politie in een busje geduwd, naar een onbekend doel gereden en komt via een bioscoopgebouw, een soort labyrinth en een… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Ad de Bont boeken
  Ad de Bont - Anne & Zef

  Hoorspel van Ad de Bont.De HoorSpelFabriek brengt in samenwerking met Dedicon de audiofilm uit van Ad de Bont:Anne & Zef. Anne Frank en Zef Bunga - Twee onderduikersAnne & Zef is gebaseerd op het dagboek van Anne Frank en op de levens van meer dan duizend… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Douglas Adams boeken
  Douglas Adams - Het transgalactisch liftershandboek

  Een cultboek. Niet alleen voor sciencefiction liefhebbers, een volmaakte combinatie van apekool en sciencefiction. Wanneer vanuit de ruimte wordt aangekondigd dat de aarde moet worden opgeruimd voor een nieuwe melkweg, begint voor Hugo Veld een merkwaardige… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • James Joyce boeken
  James Joyce - Molly Bloom

  Voor zijn tijd ongekend openhartig en schunnig. Molly Blooms wulpse, erotische monoloog waarmee James Joyce zijn meesterwerk 'Ulysses' besluit, geldt als een hoogtepunt van artistiek kunnen.Met Annewil Blankers.Duur: 180 minuten (CD-Audio)

  Lees meer...
  27,95
 • Belcampo boeken
  Belcampo - Belcampo

  4 hoorspelen naar Belcampo.Vier van de mooiste verhalen van Belcampo, de Nederlandse grootmeester van het surrealisme. Het verhaal van Oosterhuis, Bekentenis, De dingen de baas en Gemengd bericht, allemaal door Peter te Nuyl (Het bureau, de Bommelverhalen)… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • Harry Mulisch boeken
  Harry Mulisch - Het stenen bruidsbed

  Het stenen bruidsbed Hoorspel naar de roman van Harry Mulisch.Wanneer de Amerikaanse tandarts Norman Corinth voor een congres in Dresden wordt uitgenodigd, gaan alle sluizen met herinneringen aan het gruwelijke bombardement in WO II, waaraan hij als vlieger… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Allard Schroder boeken
  Allard Schroder - Mozart

  Marc Klein Essink, Saskia Temmink en Erik de Vogel in: Mozart3 Hoorspelen van Allard Schröder Mozart 1790 Hoorspel van Allard Schröder Geldgebrek, heimwee en miskenning. De kleine zorgen van een genie.Wolfgang Amadeus Mozart is vierendertig. Hij is getrouwd… (CD-Audio)

  Lees meer...
  34,95
 • Herman Melville boeken
  Herman Melville - Moby Dick

  Hoorspel naar de roman van Herman MelvilleDe klassieker over de walvisvaart nu als hoorspel. Kapitein Achab en zijn bemanning zijn op jacht naar de moorddadige witte walvis. De zee kolkt, de ijskoude poolwind giert door het want, de meeuwen krijsen boven de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Prins boeken
  Marianne Prins - Sluimer of een nacht met Maria Callas

  Hoorspel van Melissa PrinsEen vrouw kan de slaap niet vatten. Ze woelt, ze woelt, ze gaat wat water drinken, ze gaat weer liggen woelen. De grootste operadiva aller tijden, Maria Callas, heeft een bewogen leven. Genoeg om je uit de slaap te houden. Haar hele… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • E. Jelinek boeken
  E. Jelinek - Jacky

  Hoorspel van Elfriede Jelinek.Jackie Kennedy, een van Amerika's grootste idolen, is het onderwerp van dit hoorspel van de Oostenrijkse Nobelprijswinnares Elfriede Jelink. De weduwe van de Amerikaanse President John F. Kennedy en de Griekse scheepsmagnaat… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • H. van de Herik boeken
  H. van de Herik - Long distance

  Een telefoonthriller Hoorspel van Hiekelien van den Herik.'In Long Distance levert Katja Schuurman wellicht haar beste performance sinds Van Gogh's Interview, in een telefoonthriller die zich alleraangenaamst tegen het schedeldak laat projecteren tijdens het… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Het aapje dat geluk pakt

  Hoorspel naar de roman van Arnon Grunberg.Een spannende satire op het diplomatenmilieu. Met Arnon Grunberg zelf in een hoofdrol.Vol spot en venijn tekent Grunberg het overgereguleerde bestaan van diplomaat Warnke, tweede man op de Nederlandse ambassade in… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Nelleke Noordervliet boeken
  Nelleke Noordervliet - Katharina!

  Tsarina aller Russen, hoorspel van Nelleke Noordervliet.Nelleke Noordervliet als Katharina de Grote wekt de oude keizerin tot leven in indringende, barokke monologen en in poëtische herinneringen aan haar jeugd. Ooit was ze een meisje, nu is ze een lelijke,… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • A.F.Th. boeken
  A.F.Th. - Het schervengericht

  De opnamen werden fel realistisch met emmers, dweilen en moppen opgenomen, onder de wapperende regie van Von Saher en Cordia. Jeroen Kuitenbrouwer maakte de soundscape.Een ware kamikase-aktie: toen de shortlist van de AKOliteratuurprijs bekend werd, zijn vijf… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • S. Glimmerveen boeken
  S. Glimmerveen - Darwin's oogappel

  Annie, dochter van Charles Darwin, sterft in 1851. Naast haar bed probeert haar zusje contact te maken met God om het leven te redden; maar tegelijk vervloekt haar vader de gruwelijkheid van de natuur.Met Lou Landré en Rick Nicolet. (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,95
 • José van Amstel-Reurekas boeken
  José van Amstel-Reurekas - Grappen, Grollen, Ragebollen

  CD Grappen Grollen RagebollenRoddelkletsklub deel 39 verhalende gedichten door José van Amstel op muziek. Gezongen door: Floor, Laurien en ZiziMet medewerking van kinderkoor: De Wielewaal en De WaalrakkertjesInclusief karaoke versie om zelf te zingen, een… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Iebele Abel boeken
  Iebele Abel - Body in Resonance

  Body in resonance helpt je om snel en effectief energie op te doen, doordat het elektromagnetische veld om je lichaam wordt hersteld. Dit veld ? dat wordt opgewekt door de elektrische activiteiten van het lichaam ? is bij veel mensen beschadigd door langdurig… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,90
 • Jan van koert boeken
  Jan van koert - Wat je vindt mag je houden

  'Wat je vindt mag je houden' Geweldloos Communiceren, of liever gezegd Verbindend Communiceren, heeft mijn hart gestolen en niet alleen de mijne. Over de gehele wereld is er inmiddels interesse in deze vorm van met elkaar in verbinding kunnen zijn en blijven,… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  29,50
 • Kluun boeken
  Kluun - Komt een vrouw bij de dokter

  Hoorspel naar Kluun Het hartverscheurende verhaal van het gelukkige stel, dat alles mee lijkt te hebben, totdat de jobstijding komt dat zij een levensgevaarlijke vorm van borstkanker heeft. En hij, hoeveel hij ook van haar houdt, het alleen maar vol kan houden… (Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Doeschka Meijsing boeken
  Doeschka Meijsing - Over de liefde

  In Over de liefde van Doeschka Meijsing (AKO literatuurprijs 2008!!) wordt de hoofdpersoon Pip, verlaten: haar derde lange liefdesrelatie is stukgelopen, zonder dat zij een idee heeft waardoor, door wie of waarom. Voor de zoveelste keer in haar leven is zij… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95