Boeken over multimedia algemeen

 • J. Moraal boeken
  J. Moraal - Biels en Co

  Voor degelijke uitvoering en verantwoorde vormgeving, beleefd aanbevelend: Biels en Co!Uitgeverij Rubinstein brengt een selectie van afleveringen uit de komische hoorspelserie Biels en Co. De AVRO-serie werd tussen 1968 en 1972 wekelijks uitgezonden en ging… (CD-Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje gaat vliegeren

  Het is de laatste dag voor de zomervakantie. Nijntje en nina maken een cadeau voor de juf,een versierde bloempot met papieren tulpen. Aan het eind van de dag neemt iedereen een plant mee naar huis.De bloempot met de tulp blijft in het venster achter en wacht… (CD-Audio)

  Lees meer...
  11,99
 • Willem Elsschot boeken
  Willem Elsschot - Het dwaallicht

  Met Het Dwaallicht (1946) zou Elsschot zijn literaire testament hebben geschreven. In veel beschouwingen wordt steevast gewezen op het symbolische einde van het verhaal, waarin Laarmans en zijn ‘drie zwartjes’ tot de conclusie komen dat hun zoektocht naar… (Audio)

  Lees meer...
  13,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het grote Robin luisterboek

  Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel - varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn… (Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - Moord in de Bloedstraat

  Vijf jaar lang werkte Annejet van der Zijl als misdaadverslaggeefster. Geïnspireerd door het Amerikaanse New Journalism zocht ze naar de menselijke verhalen achter de krantenberichten. Het resultaat kenmerkte zich door hetzelfde invoelingsvermogen en… (Audio)

  Lees meer...
  17,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Het grote Harmen van Straaten luisterboek

  Dit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid daarvan brengt Uitgeverij Rubinstein een bundeling van de leukste boekenDit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid… (Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • F. Springer boeken
  F. Springer - Bandoeng-Bandung

  Chris Regensberg, een uitgerangeerde politicus, reist met een handelsdelegatie naar Indonesië , waar hij geboren en getogen is, en in een Japans interneringskamp heeft gezeten. Aanvankelijk lijkt het of de koel observerende oud-politicus geen enkele binding… (Audio)

  Lees meer...
  17,99
 • Cantori davidici, de psalmen gezongen

  Op deze cd worden twintig psalmen uit de Naardense bijbel gezongen. De hele geschiedenis van het (onberijmde) psalmzingen trekt aan ons voorbij. De eerste lijn is die van de éénstemmige zang, beginnend in de synagoge en lopend via het Gregoriaans met al zijn… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • Halvernacht

  Psalmen uit de Naardense Bijbel gezongen op kloostertonen. Het ritme van de monniken wordt gevolgd van 's morgens halfvijf (de Metten) tot 's avonds halfacht (de Completen). Het bijgeleverde tekstboekje (32 pag.) bevat alle teksten en uitgebreide toelichtingen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,50
 • A. Szerb boeken
  A. Szerb - Reis bij maanlicht

  Szerb niet kennen is een gemis, want 'Reis bij maanlicht' is mooi en buitengewoon onderhoudend. Antal Szerb is een van de grote Hongaarse schrijvers.Als Mihály, op huwelijksreis in Italië, per ongeluk zijn vrouw Erzsi op een treinstation misloopt, beschouwt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Alessandro Baricco boeken
  Alessandro Baricco - Novecento

  Novecento door schrijver Alessandro Baricco (Zijde) geschreven, door Porgy Franssen magistraal op toneel gezet, nu als hoorspel met de weemoedige muziek van David Dramm. Een meeslepend verhaal over de pianist, op zee geboren, die nooit zijn oceaanstomer zal… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon Vestdijk boeken
  Simon Vestdijk - De kellner en de levenden

  Hoorspel versie van de roman van Simon Vestdijk.Twaalf bewoners - van een dominee tot een homofiele acteur - uit een flatgebouw worden door politie in een busje geduwd, naar een onbekend doel gereden en komt via een bioscoopgebouw, een soort labyrinth en een… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Ad de Bont boeken
  Ad de Bont - Anne & Zef

  Hoorspel van Ad de Bont.De HoorSpelFabriek brengt in samenwerking met Dedicon de audiofilm uit van Ad de Bont:Anne & Zef. Anne Frank en Zef Bunga - Twee onderduikersAnne & Zef is gebaseerd op het dagboek van Anne Frank en op de levens van meer dan duizend… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Douglas Adams boeken
  Douglas Adams - Het transgalactisch liftershandboek

  Een cultboek. Niet alleen voor sciencefiction liefhebbers, een volmaakte combinatie van apekool en sciencefiction. Wanneer vanuit de ruimte wordt aangekondigd dat de aarde moet worden opgeruimd voor een nieuwe melkweg, begint voor Hugo Veld een merkwaardige… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • Louis Couperus boeken
  Louis Couperus - Eline Vere

  Eline Vere, het verhaal over de ondergang van een overgevoelige vrouw uit de betere Haagse kringen, werd in 1888 geschreven door Louis Couperus. Met bijna dertig acteurs mag dit hoorspel van Hans Karsenbarg een mijlpaal genoemd worden. Laat u meeslepen in de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • James Joyce boeken
  James Joyce - Molly Bloom

  Voor zijn tijd ongekend openhartig en schunnig. Molly Blooms wulpse, erotische monoloog waarmee James Joyce zijn meesterwerk 'Ulysses' besluit, geldt als een hoogtepunt van artistiek kunnen.Met Annewil Blankers.Duur: 180 minuten (CD-Audio)

  Lees meer...
  27,95
 • Simon Vestdijk boeken
  Simon Vestdijk - Anton Wachter romans

  Over de Acht Anton Wachterromans zei Simon Vestdijk, dat ze voor 90 procent autobiografisch zijn. "De kleur en sfeer van de boeken is bewonderenswaardig in klank omgezet." De Groene AmsterdammerHet meest bekende boek is natuurlijk 'Terug tot Ina Damman' over… (CD-Audio)

  Lees meer...
  39,95
 • Belcampo boeken
  Belcampo - Belcampo

  4 hoorspelen naar Belcampo.Vier van de mooiste verhalen van Belcampo, de Nederlandse grootmeester van het surrealisme. Het verhaal van Oosterhuis, Bekentenis, De dingen de baas en Gemengd bericht, allemaal door Peter te Nuyl (Het bureau, de Bommelverhalen)… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,95
 • Harry Mulisch boeken
  Harry Mulisch - Het stenen bruidsbed

  Het stenen bruidsbed Hoorspel naar de roman van Harry Mulisch.Wanneer de Amerikaanse tandarts Norman Corinth voor een congres in Dresden wordt uitgenodigd, gaan alle sluizen met herinneringen aan het gruwelijke bombardement in WO II, waaraan hij als vlieger… (CD-Audio)

  Lees meer...
  24,95
 • Allard Schroder boeken
  Allard Schroder - Mozart

  Marc Klein Essink, Saskia Temmink en Erik de Vogel in: Mozart3 Hoorspelen van Allard Schröder Mozart 1790 Hoorspel van Allard Schröder Geldgebrek, heimwee en miskenning. De kleine zorgen van een genie.Wolfgang Amadeus Mozart is vierendertig. Hij is getrouwd… (CD-Audio)

  Lees meer...
  34,95
 • Herman Melville boeken
  Herman Melville - Moby Dick

  Hoorspel naar de roman van Herman MelvilleDe klassieker over de walvisvaart nu als hoorspel. Kapitein Achab en zijn bemanning zijn op jacht naar de moorddadige witte walvis. De zee kolkt, de ijskoude poolwind giert door het want, de meeuwen krijsen boven de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Prins boeken
  Marianne Prins - Sluimer of een nacht met Maria Callas

  Hoorspel van Melissa PrinsEen vrouw kan de slaap niet vatten. Ze woelt, ze woelt, ze gaat wat water drinken, ze gaat weer liggen woelen. De grootste operadiva aller tijden, Maria Callas, heeft een bewogen leven. Genoeg om je uit de slaap te houden. Haar hele… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • E. Jelinek boeken
  E. Jelinek - Jacky

  Hoorspel van Elfriede Jelinek.Jackie Kennedy, een van Amerika's grootste idolen, is het onderwerp van dit hoorspel van de Oostenrijkse Nobelprijswinnares Elfriede Jelink. De weduwe van de Amerikaanse President John F. Kennedy en de Griekse scheepsmagnaat… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • H. van de Herik boeken
  H. van de Herik - Long distance

  Een telefoonthriller Hoorspel van Hiekelien van den Herik.'In Long Distance levert Katja Schuurman wellicht haar beste performance sinds Van Gogh's Interview, in een telefoonthriller die zich alleraangenaamst tegen het schedeldak laat projecteren tijdens het… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Het aapje dat geluk pakt

  Hoorspel naar de roman van Arnon Grunberg.Een spannende satire op het diplomatenmilieu. Met Arnon Grunberg zelf in een hoofdrol.Vol spot en venijn tekent Grunberg het overgereguleerde bestaan van diplomaat Warnke, tweede man op de Nederlandse ambassade in… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95