Boeken over multimedia algemeen

 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Vaantjes Voetbal en ijsjes

  Voetballen of fietsen? Mart en zijn beste vriendin kunnen het niet eens worden over wat ze zullen doen. Dan heeft Mart een idee. En samen beleven ze een dag vol avontuur! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Eva Muszynski boeken
  Eva Muszynski - Cowboy Klaas en Bram de brulkikker

  Cowboy Klaas heeft geen water want Bram de brulkikker verstopt de waterleiding. Klaas is blij met zijn nieuwe vriend, maar Lies en Roosje vinden het maar niks. De kikker moet weg! Kan Klaas een nieuw huis voor Bram vinden in de stad? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Carin van Essen boeken
  Carin van Essen - Dag!

  DAG! is een heerlijke cd voor voor kinderen tot en met 4 jaar, en hun ouders. Alle herkenbare momenten in een dag komen langs in 16 herkenbare en makkelijk mee te zingen liedjes. In het bijbehorende boekje staan per twee pagina's een kleurrijke illustratie, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mies Bouhuys boeken
  Mies Bouhuys - Pim & Pom Luistervriendjes, boek + CD

  Jaren geleden schreef Mies Bouhuys dialoogjes tussen Pim en Pom voor Het Parool. Fiep Westendorp illustreerde die praatjes tussen beide katten. Georgina Verbaan leest de dialogen van Pim en Pom voor als kleine toneelstukjes. Ze worden afgewisseld met vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marlies Visser, Ageeth de Haan boeken
  Marlies Visser, Ageeth de Haan - Ik ben een prinses, Boek + CD

  Sofie staat voor de spiegel. Ze is zo mooi, net een prinses. Sofi e voelt dat zij ook echt een prinses is. Maar wat voor een prinses is ze dan? Ze stapt langs twee hofdames het kasteel binnen en ontmoet zes prinsessen. Is ze ook een bloemenprinses of lijkt ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carin van Essen boeken
  Carin van Essen - Dag! 4-8 jaar

  'Dag! 4 tot 8 jaar' is geschreven en gezongen door Carin van Essen. Op de CD bij dit boekje staan 16 vrolijke liedjes voor ouders en kinderen. Ze zijn makkelijk mee te zingen en sluiten aan bij opvoedkundige thema's, zoals geduld hebben en op je woorden letten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • M.D. Bolle boeken
  M.D. Bolle - Hoe praktisch werken op tablet/pc

  Wil je meer doen met jouw Tablet? Dit handboek is hét antwoord. Eindelijk een praktisch naslagwerk, zelfs een must, om meer uit je Tablet te halen. Je wordt op een eenvoudige en overzichtelijke manier wegwijs gemaakt in de vele, niet altijd bekende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bruno Blume boeken
  13,75
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Arno en de bal, dit boek over voetbal voor jongens en meisjes is door de CPNB uitgekozen als kerntitel voor de Kinderboekenweek 2013

  Dit boek over voetbal, voor jongens en meisjes, is door de Stichting CPNB uitgekozen als kerntitel voor de Kinderboekenweek 2013.Dit boek over voetbal, voor jongens en meisjes, is door de Stichting CPNB uitgekozen als kerntitel voor de Kinderboekenweek 2013.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jeff Foster boeken
  Jeff Foster - Meditations For Deep Rest

  De cd bevat 4 geleide meditaties van totaal 72 minuten. Engelstalig. Geschikt voor alle leeftijden, zowel voor beginners als voor mensen die al langer mediteren. - Meditation is not what you think- Anchoring deeply in the here and now- Effortlessly receiving… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,50
 • Sytze de Vries boeken
  Sytze de Vries - cd Het liefste lied van overzee Deel 2

  Luister naar of zing mee met 14 bekende Engelse hymnes met Nederlandstalige teksten van Sytze de Vries, uit deel 2 van de liedbundel "Het liefste lied van overzee". In luxe cadeauverpakking, in folie. Uitgevoerd door het Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Rikkert Zuiderveld, Elly Zuiderveld, Marcel Zimmer, Herman Boon boeken
  Rikkert Zuiderveld, Elly Zuiderveld, Marcel Zimmer, Herman Boon - Bibbers - Je hoeft niet bang te zijn

  Bibbers - Je hoeft niet bang te zijn is de nieuwe actie-CD rondom de christelijke Kinderboekenmaand 2017 met als thema, "Bibbers in je buik, je hoeft niet bang te zijn". Het succes van de Oké4Kids serie, met meer dan 400.000 verkochte cd's, krijgt in 2017 een… (CD-Audio)

  Lees meer...
    8,95
 • Multatuli boeken
  Multatuli - Max Havelaar

  Hoorspel naar Multatuli.Aanklacht tegen het misbruik van het Cultuurstelsel, tegen herendiensten, en tegen plichtsverzuim door Nederlandse ambtenaren in Nederlands-Indië. Audiofilm met Jaap Spijkers, Peter Faber, Antonie Kamerling en Isa Hoes. (CD-Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Sylvia van Zoeren boeken
  Sylvia van Zoeren - Wijze Ouders/HS Kids Meditaties voor papa's en mama's

  Ouders van hooggevoelige kinderen weten het als geen ander. Gevoelige kinderen reageren op sfeer en uitstraling van de omgeving. Ze houden van een ontspannen en heldere sfeer. Ook vinden ze het fijn als papa's en mama's met hun volledige aandacht er zijn en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Tirza

  Naar de roman van Arnon GrunbergDe verontrustende relatie tussen Jörgen Hofmeester en zijn jongste dochter. Audiofilm met Hans Dagelet, Sylvia Hoeks, Isa Hoes en Juliette van Ardenne (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Hugo Claus boeken
  Hugo Claus - Audiofilm - Het Jaar van de Kreeft - CD

  In Het Jaar van de Kreeft sublimeert Hugo Claus zijn eigen autobiografie tot ongekende hoogtes. De roman is een explosieve cocktail van seks, drugs, alcohol, passie, rock-'n-roll.Pierre, een gladde jongen uit de verzekerings- en bankenwereld wordt verliefd op… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Zo gaan die dingen, Luisterboek 2 CD's

  Peter van Straaten verstaat de kunst om alledaagse situaties om te zetten naar buitengewoon interessante stukjes leven, die nu voor het eerst ook te beluisteren zijn.Uit drie verhalenbundels Luxeverdriet, Leuk is anders en Dames en heren zijn verhalen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  12,99
 • Frank Martinus Arion boeken
  Frank Martinus Arion - HoorSpelFabriek Dubbelspel

  Hoorspel naar de roman van Frank Martinus ArionZondagmiddag op Curaçao, broeierige sfeer, sexuele rivaliteit, sociale verschillen. Zoals iedere zondagmiddag gaan vier mannen op het erf vanBoeboe Fiel een partijtje domino spelen. Behalve Boeboe Fiel zijnhet de… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • God is er altijd

  Op deze cd staan 10 liedjes bij de verhalen uit de Prentenbijbel. De teksten zijn geschreven door Ellen Laninga-van der Veer en worden gezongen door het Zwolse kinderkoor De Bromvlieg. In het booklet staan alle teksten van de liedjes, om nog eens na te lezen… (CD-Audio)

  Lees meer...
    4,99
 • Nescio boeken
  Nescio - Titaantjes, luisterboek, 1 CD

  Bijna iedereen kent de openingszin van Titaantjes: Jongens waren we - maar aardige jongens. Al zeg ik ¿t zelf¿ In Titaantjes blikt Koekebakker terug op de tijd dat hij en zijn vrienden idealen hadden, en vertelt hij hoe het hen is vergaan. Bavink schildert… (Audio)

  Lees meer...
  10,95
 • Erwin Mortier boeken
  Erwin Mortier - Godenslaap

  Hoorspel naar Erwin MortierEen oude bedlegerige vrouw blikt terug op haar kinderjaren, de liefdes die ze heeft gekend en de jaren van de Eerste Wereldoorlog. Hoorspel met onder andere Elisabeth Andersen, Antonie Kamerling. (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Wachten op woensdag, luisterboek, 9 CD's

  Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, het derde luisterboek met Frieda Klein in de hoofdrol. Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje… (Audio)

  Lees meer...
  26,95
 • Astrid H. Roemer, Frank Ong-Alok boeken
  Astrid H. Roemer, Frank Ong-Alok - Omhels mij

  Op 17 mei 2009 vond de première plaats van het theaterconcert Omhels Mij. In Omhels mij zijn zeventien nieuwe gedichten van Astrid H. Roemer op muziek gezet door Frank Ong-Alok en gezongen door Fleur Tolman, beiden van de muziekgroep Flower to the People. Het… (CD-Audio)

  Lees meer...
  15,00
 • Psalmen voor Nu PvN -Compleet gelukkig - CD 10

  Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in… (CD-Audio)

  Lees meer...
  29,90
 • Walter Verniers boeken
  Walter Verniers - Van Den Vos Reynaerde, 3 CD's met boekje

  Van den vos Reynaerde, een beroemd verhaal: De hertaling van het oorspronkelijke heldenverhaal uit de dertiende eeuw werd geschreven door Walter Verniers. Dit luisterboek wordt voorgelezen door Pol Goossen, grote dierenvriend en vaste acteur van de Vlaamse… (CD-Audio)

  Lees meer...
  22,95