Boeken over overige

 • Carin van Essen boeken
  Carin van Essen - Dag!

  DAG! is een heerlijke cd voor voor kinderen tot en met 4 jaar, en hun ouders. Alle herkenbare momenten in een dag komen langs in 16 herkenbare en makkelijk mee te zingen liedjes. In het bijbehorende boekje staan per twee pagina's een kleurrijke illustratie, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - Pico Bello 4 - 99 Kruiswoordraadsels

  Pico Bello 4 - 99 kruiswoordraadselsNa de enthousiaste reacties op de eerste drie puzzelboekjes in de PicoBello-reeks verschijnen in het voorjaar van 2015 drie nieuwe delen, Pico Bello 4, 5 en 6: 99 kruiswoordraadsels, 99 logische puzzels en 99 sudoku. Wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Darn! Men With Yarn Birthday Calender

  Elke maand een gebreid hoogtepunt Een verjaardagskalender met onverwacht breiwerk van Club Geluk. De Darn! Men With Yarn! Birthday Calender biedt twaalf keer een afbeelding van een man met sexy handwerk en dagen van de maand om verjaardagen achter te noteren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 •   9,95
 • Anne Westerduin, Hannah Zandbergen boeken
  Anne Westerduin, Hannah Zandbergen - Vlam

  Vlam! richt zich op vrouwen die zich op het terrein van werk willen ontwikkelen. Dit nummer van Vlam! heeft als thema: kom in beweging! Op welk gebied kun jij in beweging komen en hoe doe je dat? Met onder meer: kom in beweging door te sporten, mensen die hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Zoobookoo Breuken

  Complete minicursus rekenen met breuken. Hoe zat het ook alweer? Alle regels voor optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen, vereenvoudigen, gelijknamig maken en wegstrepen, met voorbeelden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • H. Talma boeken
  H. Talma - Handleiding Groeidiagrammen 2010

  Deze handleiding is bestemd voor professionals in de jeugdgezondheidszorg en de kindergeneeskunde die een bijdrage leveren aan de beoordeling van groei en ontwikkeling van kinderen. Deze handleiding is vooral een praktische gids. De tekst beschrijft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Groeidiagrammen 2010 Nederlandse jongens 0-15 maanden (50 stuks)

  Groeidiagrammen 2010 Nederlandse jongens 0-15 maanden (50 stuks) (Losbladig)

  Lees meer...
  27,50
 • Groeidiagrammen 2010 Nederlandse meisjes 0-15 maanden (50 stuks)

  Groeidiagrammen 2010 Nederlandse meisjes 0-15 maanden (50 stuks) (Losbladig)

  Lees meer...
  27,50
 • M.E. Wittekoek, M. Rubens boeken
  M.E. Wittekoek, M. Rubens - Richtlijnenvergelijking cardiovasculair risicomanagement

  De afgelopen jaren is de sterfte aan coronaire hartziekten in Europa scherp gedaald. Ondanks deze verbetering blijft de sterfte aan hartvaatziekten doodsoorzaak nummer 1. Bovendien is te verwachten dat de complicaties van vergevorderde atherosclerose eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • KRIS KRAS KOMBI - Verkeerpuzzel + verkeerboekje (LAR53)

  KRIS KRAS COMBI. Een LARSEN leerpuzzel én een quizboekje. Bevat de staatkundige kaart van Nederland. Voor kinderen van af 8 jaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Europapuzzel + Europaboekje (LAR52)

  KRIS KRAS COMBI. Een LARSEN leerpuzzel én een quizboekje. Bevat de kaart van Europa. Voor kinderen vanaf 10 jaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erwin J.O. Kompanje boeken
  Erwin J.O. Kompanje - Afzien en staken van intensive-carebehandeling

  Intensive care staat vooral bekend om het medisch-technisch handelen bij ernstig zieke patiënten. Dit hoogtechnologische handelen leidt helaas niet altijd tot genezing van de patiënt. De sterfte op een intensive care is, vergeleken met andere afdelingen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Hans Bronswijk boeken
  Hans Bronswijk - Een vlinder in Afrika

  Een vlinder in AfrikaOntmoetingen tussen Nederlandse en Rwandese jongeren in het land van de genocideAuteur: Hans BronswijkUitgeverij Blauwdruk144 pagina¿s paperback 17 x 24 cmfc met foto¿s.ISBN 978-90-75271-461prijs: 17,50Flaptekst:s Nachts kroop mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Happinez: Notebook - Multibeeld

  Nieuwe Happinez notebooks! Noteer je favoriete muziek, films, boeken en adresjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Happinez: Notebook - Favorieten

  Nieuwe Happinez notebooks! Noteer je favoriete muziek, films, boeken en adresjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dora reuzeleuk doe-boek met stickers

  Speel mee met Dora, Boots en al hun vrienden in dit reuzeleuke doe-boek! Je vindt hier een heleboel spelletjes, zoals doolhoven doorlopen, de juiste schaduw vinden, verschillen zoeken en nog veel meer. Of je kunt natuurlijk ook de vele mooie tekeningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Poesie album (geel)

  Oude tijden herleven.Kent u ze nog? De poesiealbums van vroeger, waarin iedereen een versje mocht schrijven en versieren met mooie poesieplaatjes? Ze zijn weer helemaal terug.Deze poesiealbums zijn luxe uitgevoerd met goud- of zilverfolie en een padded omslag.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Remus van Hout boeken
  Remus van Hout - Moorddossier De Oude Eik

  o.a. bekend van RTL BoulevardWIE VERMOORDDE ARNOLD EIK?U heeft een bijzonder document in handen. Op 16 februari 2009 stierf de onderzoeksjournalist Remus van Hout in verdachte omstandigheden. Hij liet alle dossiers waar hij zich de afgelopen decennia op had… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,95
 • Daniel Brocard, Jean-François Laluque, Christian Knellesen boeken
  Daniel Brocard, Jean-François Laluque, Christian Knellesen - Bruxisme beteugelen

  Tandartsen worden in hun praktijk vaak geconfronteerd met bruxisme: dagelijkse en nachtelijke parafunctionele activiteit, zoals knarsen, wrijven, klapperen en persen van de elementen. Het behandelen van bruxisme is complex, want de tandarts heeft te maken met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  100,00
 • Mies Bouhuys boeken
  Mies Bouhuys - Pim & Pom Luistervriendjes, boek + CD

  Jaren geleden schreef Mies Bouhuys dialoogjes tussen Pim en Pom voor Het Parool. Fiep Westendorp illustreerde die praatjes tussen beide katten. Georgina Verbaan leest de dialogen van Pim en Pom voor als kleine toneelstukjes. Ze worden afgewisseld met vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ingrid Godon boeken
  Ingrid Godon - Nellie & Cezar 1-2-3 aankleedboek

  Wat doe je aan in de zomer: een dikke jas of een zwembroek? Kinderen leren zich aankleden volgens de seizoenen dankzij dit interactieve boek in 3 delen. Ze maken een combinatie van een hoofd, een lichaam en benen van Nellie of Cezar (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Poesie Album (paars)

  Oude tijden herleven. Kent u ze nog? De poesiealbums van vroeger, waarin iedereen een versje mocht schrijven en versieren met mooie poesieplaatjes? Ze zijn weer helemaal terug. Deze poesiealbums zijn luxe uitgevoerd met goud- of zilverfolie en een padded… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • BonCahier Arabian nights - goud

  Een exclusief notitieboek, waarin traditie, geschiedenis, techniek en verbeelding hand in hand gaan. Dankzij de verfijnde vormgeving geïnspireerd op Moorse stijlinvloeden ende hoogwaardige afwerking, inclusief prachtig sluitwerk, zijn alle notitieboeken stuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Boncahier Arabian nights - blauw

  Een exclusief notitieboek, waarin traditie, geschiedenis, techniek en verbeelding hand in hand gaan. Dankzij de verfijnde vormgeving geïnspireerd op Moorse stijlinvloeden ende hoogwaardige afwerking, inclusief prachtig sluitwerk, zijn alle notitieboeken stuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95