Boeken over overige

 • Lise Wouters boeken
  Lise Wouters - Warrior Cats - Dagboek

  Dit is geen gewoon dagboek ...? Dit is het dagboek van een heuse krijgskat! ?Je kan er je diepste geheimen, mooiste dromen en grootste plannen in kwijt.Ontdek ook superleuke weetjes over de Clankatten en doe de test om erachter te komen welke krijgskat jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn biografie van A tot Z

  Dit invulboek staat boordevol vragen over jou en jou alleen! Het neemt je mee op een thematische reis van A tot Z door jouw leven. Sommige vragen zijn eenvoudig en concreet, andere gaan wat dieper in op wie je bent en waar je voor staat. Om welke apenstreek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels Kleurboek

  Prachtig kleurboek met stickers voor alle Gorgel-fans!Kleuren met de Gorgels! Voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit het bekende boek. Geef de wereld van de Gorgels kleur, samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Mijn kraamboek

  Hoe voelde jij je in je kraamtijd, hoe ontwikkelde je baby zich, wat gebeurde er allemaal, wie kwamen er op bezoek en wat vond iedereen ervan? In dit boek kunnen jij en je familie en vrienden alles opschrijven wat je nooit meer wilt vergeten. Leuk voor nu en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jamal Ahajjaj boeken
  Jamal Ahajjaj - Radicalisering in beeld

  Radicalisering in beeldEen ontmoeting tussen de islamitische en westerse visieRadicalisering in beeld gebracht door imam Jamal AhajjajIslamitisch radicalisme is op dit moment regelmatig onderwerp van gesprek. Veiligheidsinstanties, ministeries en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Activity photo cards original

  Voor het eerst naar de dierentuin, het museum of een sportwedstrijd. Voor het eerst uit eten in een restaurant, naar de film, spelen in de sneeuw, varen op een boot, voor het eerst vliegen. Wat maakt je kleintje toch veel mee! Leg al die bijzondere momenten… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Wedding photo cards original

  Dit is de perfecte manier om de bijzondere periode voorafgaand aan de grote dag vast te leggen en te onthouden. Van het bepalen van je trouwdatum, het versturen van de uitnodigingen, het kiezen van de locatie, de kaart en natuurlijk de jurk, tot het ja-woord… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Jeska Verstegen boeken
  Jeska Verstegen - Vriendenboek

  Laat al je vrienden en vriendinnen iets over zichzelf vertellen in dit vrolijke vriendenboek!Laat al je vrienden en vriendinnen iets over zichzelf vertellen in dit leuke vriendenboek van Keteltje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Leendert Plaisier boeken
  Leendert Plaisier - De groeten van Dirk

  Internet bestond nog niet en Facebook evenmin, maar in de eerste helft van de vorige eeuw hadden we wel ansichtkaarten om met elkaar te communiceren, een familielid te feliciteren of gewoon iemand de groeten te doen.En wat zijn er in die tijd ontelbaar veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • ZNU boeken
  ZNU - Negen maanden zwanger dagboek

  Schrijf in dit dagboek al je indrukken en gevoelens die je tijdens je zwangerschap ervaart. Leg belangrijke momenten in je baby's ontwikkeling vast en noteer wat je allemaal moet plannen en voorbereiden in verband met de geboorte. Zo wordt dit dagboek zowel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Notitieboek

  Voor een moment van rust en bezinning (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Notitieboek

  Voor een moment van meditatie en rust (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Notitieboek Voor een moment van mindfulness en rust

  Voor een moment van mindfulness en rust (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Notitieboek voor een moment van inzicht en rust

  Voor een moment van inzicht en rust (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruitenberg boeken
  Ruitenberg - Griekse en Romeinse mythen en sagen

  De Griekse en Romeinse mythen en sagen. Volksverhalen, de mythe, de legende, de sage, het sprookje en de fabel, zijn ontstaan als mondelinge verhalen en zijn pas later opgeschreven. Deze titel bevat stuk voor stuk de mooiste verhalen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Engels Spreekwoordenkwartet

  Piece of cake. No pain, no gain. Alive and kicking. Leer 80 veelgebruikte Engelse uitdrukkingen. Met dit leuke kwartetspel leer je op een speelse manier Engelse spreekwoorden en uitdrukkingen gebruiken in veelvoorkomende situaties in het dagelijks leven. In… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Doolhoven puzzelboek

  Puzzelboek (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Op dit moment ...

  Dit bijzondere dagboek nodigt je uit om even stil te staan en te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Gun jezelf vijf minuten ME-time door in enkele woorden te omschrijven hoe je je momenteel voelt, wat je bezighoudt, waar je op dit moment van geniet of naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Merel Morre boeken
  Merel Morre - Lang zullen ze lezen

  LANG ZULLEN ZE LEZEN dicht je door de maanden heen en neemt je mee langs alle feestjes, belangrijke data, jaarlijkse rituelen en de vier seizoenen. Met gedichten en tekeningen die raken, doen glimlachen, laten nadenken en erom schreeuwen steeds opnieuw gelezen… (Losbladig)

  Lees meer...
  10,95
 • Sestra thuis

  In de winter is het tijd voor een kop cappuccino en de nieuwe THUIS. Met als thema Dichtbij: dichtbij jezelf, dichtbij die ander en dichtbij mensen ver weg. Met onder meer: waardeer je familie, de winter van Marieke ten Berge, alles over koffie, wie ben je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Het Pluk de Dagboek

  Niet elke dag is mooi, maar er zit iets moois in elke dag. In dit dagboek kun je alle gelukkige - maar ook minder fijne - momenten van de dag een plekje geven. Geniet van de fraaie collages, laat je inspireren door de quotes en maak morgen weer net een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Katten

  Haal je kleurtjes boven en tover prachtige patronen op deze lieve katten. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Deze kleurboeken vol verbeelding bieden jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Uilen

  Haal je kleurtjes boven en tover prachtige patronen op deze schattige uilen. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Deze kleurboeken vol verbeelding bieden jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn grootse plannen

  Of het nu gaat om de concrete uitwerking van een project, een lijst van dromen & wensen of een overzicht van waar je wilt staan over 5 of 10 jaar... Pen hier al je grootse plannen neer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn briljante ideeën

  Of het nu gaat om creatieve ingevingen, inspiratie die je verzamelt, de uitwerking van concrete projecten of dingen die je nog wilt doen of ervaren... Pen hier al je briljante ideeën neer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95