Boeken over overige

 • A.G. Haverkamp, W.H. Janssen, B.B.B. Lanting boeken
  A.G. Haverkamp, W.H. Janssen, B.B.B. Lanting - WW en ontslag (Reeks Integraal Ambtenarenrecht, deel 3 - Nederlands Recht)

  Deel 3 uit de Reeks Integraal Ambtenarenrecht behandelt de ontslaggronden die in het ambtenarenrecht voorkomen. Om pragmatische redenen ligt de nadruk op de meest voorkomende ontslaggronden. Deze geselecteerde ontslaggronden worden uitvoerig besproken, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - Pico Bello 3 - 99 Woordzoekers

  PICO BELLO - 99 woordzoekers De woordzoeker is Nederlands populairste puzzeltype. In dit boekje kennen alle 99 woordzoekers een ander thema. Er zijn puzzels met voornamelijk lange woorden, en puzzels met juist veel korte woorden. Bovendien beslaan 16 puzzels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - Pico Bello 2 - 99 Taalpuzzels

  PICO BELLO - 99 taalpuzzels Naast bekende types als het kruiswoordraadsel en de codekraker, vindt u ook cryptische omschrijvingen in een nieuwe vorm, en geheel nieuwe puzzeltypes voor de ware taalkunstenaar. De taalkundige vondsten bij het type 'vulzin' zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Michael Amara boeken
  Michael Amara - Exodus. Belgen op de vlucht 1914 - 1918

  Vluchten. Huis en vaderland halsoverkop verlaten. Het is traumatische gebeurtenis die een mensenleven in een mum van tijd overhoop gooit. Zo was het ook op 8 augustus 1914, toen de Eerste Wereldoorlog losbarstte. Het Duitse leger rolde over het neutrale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Kate Cody boeken
  Kate Cody - Mijn babyboek - jongen

  Het eerste jaar van je baby is een bijzondere en dierbare periode. Creëer een persoonlijk aandenken met behulp van Mijn Babyboek. Beschrijf herinneringen van speciale momenten met familie en vrienden, houd belangrijke veranderingen bij en bouw een verzameling… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Groots!

  GROOTS is een nieuw, eenmalig magazine. Een inspirerend blad voor grootouders die aan kleinkinderen willen doorgeven wat zij aan levens- en geloofswijsheid hebben opgedaan. Maar het blad biedt ook allerlei handige tips, tools en spelletjes om kleinkinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Milestone Mini Cards - Nederlandstalige versie

  Hoe vaak zeggen je kinderen iets grappigs en denk je: 'dat zou ik op moeten schrijven'? Met Milestone™ Mini Cards kun je al die onverwachte en grappige uitspraken inclusief datum opschrijven om ze nooit meer te vergeten. Bewaar de kaartjes in het doosje,… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,95
 • Angie Allison, Zoe Bradley boeken
  Angie Allison, Zoe Bradley - Mijn vingerverfboek 3+

  Neem je vingerverf en laat je verbeelding de vrije loop!Maak echte meesterwerkjes van de tekeningen in dit boek door met je vingers te stempelen - van dinosaurusspikkels en dalmatiërstippen tot regendruppeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mijn leuk tekenalbum

  Maak elke dag een tekening, een schets of droedels in dit mooie tekenalbum. Iets dat je gezien hebt, iets dat je leuk vindt of iets dat je bezighoudt. Een boom, een auto, een huis, een fles, een balpen... Het maakt niet uit! Kies uit verschillende materialen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne-francoise Loiseau boeken
  Anne-francoise Loiseau - Welkom lieve baby

  Een foto van het eerste lachje, de afdruk van je baby's voetje, de lotgevallen tijdens de eerste vakantie... Wat is er vertederender en soms grappiger dan deze fantastische herinneringen aan de eerste levensjaren van je baby? Je zult vast en zeker inspiratie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Stéphanie Rousseau boeken
  Stéphanie Rousseau - De mooiste mandala's om in te kleuren

  Neem je kleurpotloden en viltstiften erbij en maak van de mandala's in dit kleurblok echte kunstwerkjes. De tekeningen zitten boordevol leuke details en nodigen je uit om je urenlang te amuseren en creatief bezig te zijn.Bovendien zijn de pagina's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Poëzie Dino

  Heb je een heleboel vrienden of vriendinnen die net zoals jij gefascineerd zijn door dino's? Leuk, dan kunnen ze allemaal een tekening voor jou maken in dit poëziealbum. Laat ze er ook een leuk tekstje of een vrolijk gedichtje bij schrijven. Zo wordt dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Sssh... i’ writing

  Onze collectie van notitieboekjes zorgt gegarandeerd voor een goed humeur! Deze prachtige 16x21cm grote, gelinieerd notitiebloekjes gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, zijn ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Just one more chapter

  Onze collectie van notitieboekjes zorgt gegarandeerd voor een goed humeur! Deze prachtige 16x21cm grote, gelinieerd notitiebloekjes gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, zijn ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Isabelle Verkerk boeken
  Isabelle Verkerk - Onkruid-Intens Jaarboek 2016

  Onkruid - IntensISBN: 978-90-79176-22-9Adviesprijs: € 7,50Leven zoals je het liefste wilt. Het Onkruid Intens Jaarboek is dé gids voormensen die een autonoom, spiritueel en groen leven in de praktijk brengen enmeer willen dan alleen dagdromen en plannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ketnet Mijn magisch kleurboek: kleuren en symbolen

  In dit Ketnet kleurboek vind je meer dan 30 magische kleurplaten die je kunt inkleuren volgens code. Kijk goed naar de gekleurde stippen of symbolen en geef elk kleurvlak de juiste kleur. Beetje bij beetje geven de kleurplaten hun geheimen prijs. Magisch en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Creatief kleuren Magische elfjes

  In dit kleurboek staan meer dan 30 prachtig uitgewerkte tekeningen van sierlijke elfjes. De klare lijnen en de fantasierijke composities zorgen voor een unieke kleurervaring. Heerlijk om creatief aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen. Dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Scelta Publishing boeken
  Scelta Publishing - Notitieboekje - Talk nerdy to me

  Onze collectie van notitieboekjes zorgt gegarandeerd voor een goed humeur!Dit prachtige 16x21cm grote, gelinieerd notitiebloekje gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, is ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pakket Bijbel NBV Limited Edition Vrouwen + Notitieboek

  Er is weer een nieuwe Limited Edition van de NBV. De bekende ontwerpster Renate van Beynum heeft een mooi ontwerp gemaakt voor vrouwen van 25-40 jaar op een speciaal 'aaibaar' materiaal, bedrukt met een zeefdruktechniek. Dit voordeelpakket bevat de NBV Limited… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Milestone activity cards

  Voor het eerst naar de dierentuin, het museum of een sportwedstrijd. Voor het eerst uit eten in een restaurant, naar de film, spelen in de sneeuw, varen op een boot, voor het eerst vliegen. Wat maakt je kleintje toch veel mee! Leg al die bijzondere momenten… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Milestone wedding cards

  Dit is de perfecte manier om de bijzondere periode voorafgaand aan de grote dag vast te leggen en te onthouden. Van het bepalen van je trouwdatum, het versturen van de uitnodigingen, het kiezen van de locatie, de kaart en natuurlijk de jurk, tot het ja-woord… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Leendert Plaisier boeken
  Leendert Plaisier - De groeten van Dirk

  Internet bestond nog niet en Facebook evenmin, maar in de eerste helft van de vorige eeuw hadden we wel ansichtkaarten om met elkaar te communiceren, een familielid te feliciteren of gewoon iemand de groeten te doen.En wat zijn er in die tijd ontelbaar veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gert Verhulst, Hans Bourlon boeken
  Gert Verhulst, Hans Bourlon - Ghost Rockers : vriendenboek

  Mijn BBF-vriendenboek (Best Bevers Forever) (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kaarten met bekende Psalmverzen

  Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen is er nu ook een kleurboek speciaal voor kinderen. Kleuren is inmiddels een heuse trend geworden. Dit kleurboek sluit daarop aan én voegt er iets aan toe. Linda Bikker maakte 23… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Loic Mehee boeken
  Loic Mehee - 100 megaleuke doolhoven

  Dit leuke boekje staat boordevol spannende doolhoven. Nu eens ben je een boogschutter die zijn pijl recht in de roos moet schieten, dan weer een astronaut die zijn raket veilig naar een satelliet moet loodsen of een schildpad die trek heeft in een knapperig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95