Boeken over overige

 • Anne Westerduin, Alina de Boer, Hannah Zandbergen boeken
  Anne Westerduin, Alina de Boer, Hannah Zandbergen - Sestra magazine ZOMER!

  In de zomer is het tijd om even los te komen van de sleur van alledag. Lekker te ontspannen in de natuur en om te reflecteren op het afgelopen jaar. In dit magazine vind je lekker-lees-artikelen over relaties, oude en nieuwe vriendschappen en verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gastenboek (blauw)

  Een luxe, gebonden notitieboek voor een bijzondere gelegenheid. Motiveer je gasten om een persoonlijke gelukwens of boodschap achter te laten. Een bijzonder gedichtje, een grappige cartoon of een leuke anekdote... een mooie herinnering aan een bijzondere dag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Notitieboek - Mijn bucket list

  Wat zou je ooit in je leven nog willen doen? Noteer het in dit boek en maak zo je eigen bucketlist. Breng na afloop verslag uit van je ervaringen en plak er leuke foto's, tickets of knipsels bij, als herinnering voor later. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Neu im teNeues Programm 2018!
 • Cover mit Veredelung
 • 6-sprachiges Kalendarium
 • Eine Woche auf einen Blick
 • Tasche für lose Notizen
 • Das moderne Design voller kleiner Herzen macht dieses SoftTouch Diary zu einem… (Harde kaft)

  Lees meer...
16,95
 • Mijn bullet dagboek

  Een bullet dagboek of Bullet Journal® is een to-dolijst, agenda en dagboek in één. Het is een systeem om jezelf te organiseren dat je helemaal kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Vanaf nu kun je alles wat je moet doen en onthouden mooi bundelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Zuijderduijn boeken
  Zuijderduijn - CRISIS! (Holland Historisch Tijdschrift 42 (2010) 3)

  De problemen op financiële markten van de afgelopen jaren werden over het algemeen gekenschetst als tijdelijk. Deze optimistische visie is in belangrijke mate gebaseerd op ons historisch referentiekader. In een poging dit kader steviger aan te zetten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gastenboek (beige)

  Een luxe, gebonden notitieboek voor een bijzondere gelegenheid. Motiveer je gasten om een persoonlijke gelukwens of boodschap achter te laten. Een bijzonder gedichtje, een grappige cartoon of een leuke anekdote... een mooie herinnering aan een bijzondere dag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jamai de Visser boeken
  Jamai de Visser - Siegfrieds List

  Ghostwriter Jamai de Visser tekende Siegfrieds tegenstrijdige gedachten, gevoelens en levenservaringen op in meer dan 100 korte verhalen. De vraag is wie Siegfried bij de neus neemt. Zijn omgeving? Zichzelf? Jamai de Visser? Of misschien wel de lezer? Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,13
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - De mutsels van Moppe

  Pit en Puf Boeboek worden goeie maatjes met Moppe, een alpaca van het Snoezelhof. Moppe is geen gewone alpaca, maar een echte spring-in-'t-veld, de grapjas van de bende. Ze doet niets liever dan ravotten en als een gek door het bos rennen. Haar broers en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Display incl. etuis (4 keer set van 8 stuks)

  In deze toonbankdisplay zitten de volgende etuis:8x etui LARGE Books are portable magic (formaat 21 x 28,5 cm)8x etui MEDIUM I'd rather be reading (formaat 15,5 x 22 cm)8x etui SMALL So many books, so little money (format 8 x 10 cm)8x etui SMALL Book money… (Losbladig)

  Lees meer...
  232,00
 • M. Bockstaele boeken
  M. Bockstaele - HANDBOEK VERHOREN dl1 (BE) REEKS POLITIE PRAKTIJKBOEKEN

  Ondanks alle technische vooruitgang op het gebied van de bestrijding van de misdaad is het verhoor nog altijd veruit de belangrijkste politieactiviteit en een onmisbare bron van informatie en mogelijk bewijs. Een verhoor is een gesprek over een misdrijf en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Shimmer and Shine vriendenboek

  Een reuzeleuk invulboek voor al je vriendjes en klasgenootjes! In dit leuke vriendenboek kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marjanne Hess-van Klaveren boeken
  Marjanne Hess-van Klaveren - Maanagenda 2018

  In de Maan Agenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven en is handig om bij je te hebben. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen en staan per week kort beschreven. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Merlijn Olnon boeken
  Merlijn Olnon - De Nederlandse Boekengids 2017-1

  De enige echte Nederlandstalige 'book review' gaat verder waar het nieuws stopt, met één oog op recent verschenen boeken en een ander op de actualiteit - voor wie wil weten wat er echt gaande is.Zes keer per jaar tientallen pagina's verdieping bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Vaantjes Voetbal en ijsjes

  Voetballen of fietsen? Mart en zijn beste vriendin kunnen het niet eens worden over wat ze zullen doen. Dan heeft Mart een idee. En samen beleven ze een dag vol avontuur! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Kleur- en notitieboek Soulful woman

  kleuren en schrijven zijn twee activiteiten die rust brengen in je hoofd. Dit unieke kleur- en notitieboek combineert deze twee. Ga aan de slag met een van de sfeervolle kleurplaten en laat je creativiteit de vrije loop. De gedachten die tijdens het kleuren in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Happiness kleurboek

  Kleurpret in zakformaat!Met dit kleurboekje kun je creatief zijn en tot rust komen waar en wanneer je maar wilt: in de bus, in de trein, in de wachtkamer of op het strand. De prachtige kleurplaten met natuurthema's worden vergezeld door inspirerende citaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mandala inspirations kleurboek

  Mandala's worden al eeuwenlang gebruikt voor meditatie en innerlijke rust. Dankzij dit prachtige hardcover kleurboek kun je ontsnappen aan de dagelijkse stress en jezelf het moment van rust gunnen dat je verdient. Kies de mandala die je aanspreekt, laat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Notitieboek - Wat mij gelukkig maakt

  Wie focust op het positieve voelt zich doorgaans gelukkiger! Neem daarom dagelijks even de tijd om stil te staan bij de dingen die jou die dag blij hebben gemaakt en waar je dankbaar voor bent. Of schrijf op wat je nodig hebt om je goed te voelen. Op die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen

  Kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen blijft onverminderd populair. Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Kaarten met Spreuken om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Notitieboekje Matthew Quick (5 ex in pakket)

  Die eerste zin, dat goede idee, die ene mooie uitspraak - wie weet leiden ze nog eens tot een nieuw verhaal. En nieuwe verhalen, daarvan krijgen we nooit genoeg! Om die geniale invallen nooit meer te vergeten, kun je ze nu noteren in dit hardcover… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Toon Hermans boeken
  Toon Hermans - Een jaar met Toon 2018

  Er moet toch een plek zijnEen land of een rijkWaar iedereen happy isEn iedereen gelijkEr moet toch zo'n plek zijnOf dacht je van neeIk weet het niet zekerMaar ik heb zo'n idee (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • George Toufexis boeken
  George Toufexis - Creatief kleuren op nummer Diep in de zee

  In dit kleurboek staan meer dan 30 prachtig uitgewerkte tekeningen met kleurcodes. De kleuren die met de nummers overeenstemmen zijn op de binnenkant van de cover terug te vinden. De mooie onderwaterbeelden spreken tot de verbeelding en de originele details… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Shala Kerrigan boeken
  Shala Kerrigan - Creatief kleuren op nummer Mandala's

  In dit kleurboek staan meer dan 30 prachtig uitgewerkte tekeningen met kleurcodes. De kleuren die met de nummers overeenstemmen zijn op de binnenkant van de cover terug te vinden. De originele mandala's spreken tot de verbeelding en de sierlijke details bieden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Pirkko Vainio boeken
  Pirkko Vainio - Dagboek - Voor wie wil vliegen

  Laat je inspireren en noteer je eigen wijsheden. Een leeg dagboek, dat je helemaal zelf kan vullen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95