Boeken over overige

 • Boodschappenlijst - Triangles

  Boodschappen-notitieblok. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • To do-lijst - Multicolor

  To do-notitieblok. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Rianne van Essen boeken
  Rianne van Essen - Weekplanner notitieblok

  Weekplanner notitieblok: biedt overzicht en bevordert teamwork in je gezin.Te gebruiken als: * gezinsplanner/weekagenda (wanneer is sport, tandarts of partijtje)* klusjesschema (wie kookt, wie ruimt af en wie doet het konijn)* en opvoedhulp (activiteiten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sssh... i’ writing

  Onze collectie van notitieboekjes zorgt gegarandeerd voor een goed humeur! Deze prachtige 16x21cm grote, gelinieerd notitiebloekjes gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, zijn ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Just one more chapter

  Onze collectie van notitieboekjes zorgt gegarandeerd voor een goed humeur! Deze prachtige 16x21cm grote, gelinieerd notitiebloekjes gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, zijn ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gastenboek (beige)

  Een luxe, gebonden notitieboek voor een bijzondere gelegenheid. Motiveer je gasten om een persoonlijke gelukwens of boodschap achter te laten. Een bijzonder gedichtje, een grappige cartoon of een leuke anekdote... een mooie herinnering aan een bijzondere dag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Etui Books are portable magic (size large) set 8 stuks

  Deze grote etuis van hoogwaardig katoen zijn perfect om bijvoorbeeld een tablet plus kabeltjes in te bewaren, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het vervoeren van een boek tegen beschadiging. De etui kan los besteld worden of kan als navulling… (Losbladig)

  Lees meer...
  100,00
 • Superleuk kleur- en stickerboek voor de allerkleinsten (2-4 j.)

  Stickers plakken, wat een pret! Open snel dit boek en plak de lekkere snoepjes in de kom, de mannetjes in de raket, de appels in de boom en nog veel meer! De stickers zijn extra groot, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt plakken. Als je klaar bent, kun je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Jan-Willem Wit boeken
  Jan-Willem Wit - Klooster!

  Stap in de wereld van kloosters nu: de mensen, de plekken, het mysterie. Wat beweegt jongeren om te kiezen voor dit 'andere' leven? Wat vinden hun gasten er? Maak kennis met abdissen en abten, met de dagorde en de arbeid van kloosterlingen: de vegetarische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Magnetverschluß
 • Lesebändchen
 • Tasche für Visitenkarten etc.
 • Kalendarium GB, D, F, I, E, NL
 • Eine Woche auf einem Blick
 • 8 Abbildungen
 • Farbiges Kalendarium
 • Viel Raum für Notizen
 • … (Harde kaft)

  Lees meer...
17,95
 • Jamai de Visser boeken
  Jamai de Visser - Siegfrieds List

  Ghostwriter Jamai de Visser tekende Siegfrieds tegenstrijdige gedachten, gevoelens en levenservaringen op in meer dan 100 korte verhalen. De vraag is wie Siegfried bij de neus neemt. Zijn omgeving? Zichzelf? Jamai de Visser? Of misschien wel de lezer?Een uniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De schooldag planner

  De Schooldagplanner, grip op je werkdag in één oogopslag. Deze vrolijke (desk)planner is perfect om meer orde en structuur te creëren in je dagelijkse werkzaamheden. Zowel voor-, tijdens- als na school. Overzichtelijk plannen én uitvoeren geeft meer tijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Display incl. etuis (4 keer set van 8 stuks)

  In deze toonbankdisplay zitten de volgende etuis:8x etui LARGE Books are portable magic (formaat 21 x 28,5 cm)8x etui MEDIUM I'd rather be reading (formaat 15,5 x 22 cm)8x etui SMALL So many books, so little money (format 8 x 10 cm)8x etui SMALL Book money… (Losbladig)

  Lees meer...
  232,00
 • Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

  Wie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega's, buren, sportmaatjes of familie en krijg het terug met een heleboel leuke, grappige of openhartige antwoorden!Welke superkracht zou je vriend of vriendin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Shimmer and Shine vriendenboek

  Een reuzeleuk invulboek voor al je vriendjes en klasgenootjes! In dit leuke vriendenboek kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mijn biografie van A tot Z invulboek

  Dit invulboek staat boordevol vragen over jou en jou alleen! Het neemt je mee op een thematische reis van A tot Z door jouw leven. Sommige vragen zijn eenvoudig en concreet, andere gaan wat dieper in op wie je bent en waar je voor staat. Om welke apenstreek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Notitieboek - Mijn mooiste verhalen

  Of je nu sprookjes wilt schrijven, korte verhalen of zelfs een roman, in dit notitieboek kun je al je creatieve schrijfwerk verzamelen om later te herlezen of voor te lezen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Florien van Basten Batenburg boeken
  Florien van Basten Batenburg - The Writing Happiness Journal

  Wil jij minder moeten en meer plezier in je leven? Wil je ontdekken wat jou energie geeft? En wil je ook meer rust, focus en flow in je leven? 'The Writing Happiness Journal' helpt je bij het terugvinden van je 'happy vibes' en het helder krijgen van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Notitieboekje Matthew Quick (5 ex in pakket)

  Die eerste zin, dat goede idee, die ene mooie uitspraak - wie weet leiden ze nog eens tot een nieuw verhaal. En nieuwe verhalen, daarvan krijgen we nooit genoeg! Om die geniale invallen nooit meer te vergeten, kun je ze nu noteren in dit hardcover… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Maarten Asscher, Ko Colijn, Valentijn van Dijk, Arthur Eaton, Rob Hartmans, Mariëtte Haveman, David Hollanders, Sjoerd van Hoorn, Joop Hopster, Ruth Kief, Laurens Krevelen, A.C. Maas, Arjen Mulder, Me boeken
  Maarten Asscher, Ko Colijn, Valentijn van Dijk, Arthur Eaton, Rob Hartmans, Mariëtte Haveman, David Hollanders, Sjoerd van Hoorn, Joop Hopster, Ruth Kief, Laurens Krevelen, A.C. Maas, Arjen Mulder, Me - De Nederlandse Boekengids 2016-3

  De Nederlandse New York Review! 6x p/j 40 pp. nieuwe boekencultuur met essays, interviews, rubrieken en signalementen over non-fictie in de breedte, op papier en digitaal, via www.nederlandseboekengids.nl en de boekhandel. Met in dit nummer essays over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Zomer 2016

  Ook deze zomer ligt er weer een heerlijk retro magazine op je te wachten om cadeau te doen, in de achtertuin door te bladeren of mee te nemen op vakantie. Het thema is 'het waarderen van het kleine'. Maak je eigen diorama, portretten van verzamelaars,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Happiness kleurboek

  Kleurpret in zakformaat!Met dit kleurboekje kun je creatief zijn en tot rust komen waar en wanneer je maar wilt: in de bus, in de trein, in de wachtkamer of op het strand. De prachtige kleurplaten met natuurthema's worden vergezeld door inspirerende citaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eline Hoogenboom boeken
  Eline Hoogenboom - Huis van Belle Agenda 2017 - 2018

  'Huis van Belle agenda 2017/2018' is een kleurrijke schoolagenda voor meiden, gemaakt door Eline Hoogenboom en het team van Huis van Belle. Deze agenda is praktisch en na overleg met veel verschillende meiden samengesteld. Door de ringband en de stevige kaft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • THUIS 2016

  In de winter is het tijd voor een kop cappuccino en de nieuwe THUIS. Met als thema Dichtbij: dichtbij jezelf, dichtbij die ander en dichtbij mensen ver weg. Met onder meer: waardeer je familie, de winter van Marieke ten Berge, alles over koffie, wie ben je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Creatief kleuren Alles is liefde

  In dit kleurboek staan meer dan 30 prachtig uitgewerkte tekeningen over de liefde. Van de tekeningen boordevol romantiek word je helemaal warm vanbinnen. De originele details en inventieve composities bieden een unieke kleurervaring. Heerlijk om creatief aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99