Boeken over overige

 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - De Bucketlist scheurkalender 2017

  Geprikkeld door het enorme succes van De Bucketlist Kalender 2017 stelde Elise De Rijck ook dit jaar een unieke kalender samen met 365 dingen die je absoluut gedaan moet hebben in 2018: van pootjebaden in een fontein, woonkamerdisco en op safari gaan in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • De literaire kattenkalender 2018

  Ook in 2018 verschijnt bij Uitgeverij Cossee De literaire kattenkalender. Elke week wordt u getrakteerd op een prachtige foto van een kat, die een onlosmakelijk geheel vormt met de literaire fragmenten waarin Nederlandse en internationale auteurs de… (Losbladig)

  Lees meer...
  21,99
 • Jet Hoogerwaard, Jacqueline Zirkzee, Shanti Michelle boeken
  Jet Hoogerwaard, Jacqueline Zirkzee, Shanti Michelle - Schrijfkalender 2018

  Een boek schrijven kan eenzaam voelen. En het vergt heel wat om elke dag weer de motivatie op te brengen om aan je schrijftafel te gaan zitten en iets nieuws te verzinnen. Deze Schrijfkalender is jouw schrijfmaatje dit jaar. Elke dag vind je een nieuwe tip of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Anne Westerduin, Alina de Boer, Hannah Zandbergen boeken
  Anne Westerduin, Alina de Boer, Hannah Zandbergen - Sestra magazine ZOMER!

  In de zomer is het tijd om even los te komen van de sleur van alledag. Lekker te ontspannen in de natuur en om te reflecteren op het afgelopen jaar. In dit magazine vind je lekker-lees-artikelen over relaties, oude en nieuwe vriendschappen en verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Agenda 2018

  Dit jaar zijn rozen het thema van de Mattie de Bruine-agenda. Dat levert een sfeervolle agenda op, met een romantisch tintje. Mattie laat met haar stijlvolle natuuraquarellen zien dat dit specifieke thema tegelijk verrassend veelzijdig is. De toelichting bij… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,95
 • Adresboek - Circles

  Adresboek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • To do-lijst - Patterns

  To do-notitieblok. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • To do-lijst - Triangles

  To do-notitieblok. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Etui I'd rather be reading (size medium) set 8 stuks

  Deze etuis van hoogwaardig katoen zijn perfect als hoes voor een e-reader, maar kunnen ook dienstdoen als bijvoorbeeld pennenetui of make-up tasje. De etui kan los besteld worden of kan als navulling dienen voor het display (ISBN 978 90 206 9835 0). Tekst op… (Losbladig)

  Lees meer...
  60,00
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody Agenda 2018

  Laat Fajah Lourens je helpen om jouw doelen te bereiken met de Killerbody Agenda 2018! Een handige, strakke en mooi uitgevoerde MKBM-agenda vol motiverende quotes en tips, ruimte om jouw persoonlijke doelen op te schrijven én bij te houden en natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mijn stamboom

  Wie is wie? Breng voor je kind je familie in kaart.In dit album kun je voor je kind je familie in kaart brengen, van ouders tot betovergrootouders. Vul voor elke persoon in wanneer hij of zij geboren is, waar die gewoond heeft, wie de broers en zussen zijn en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Creatief atelier Lieve dieren

  Haal je kleurtjes tevoorschijn en tover prachtige patronen op deze lieve dieren. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Dit kleurboek vol verbeelding biedt jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Creatief atelier Wilde dieren

  Haal je kleurtjes tevoorschijn en tover prachtige patronen op deze dieren. Het kleurvoorbeeld helpt je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier!Dit kleurboek vol verbeelding biedt jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het tekenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Bobby Schuller, Erna Hemmink boeken
  Bobby Schuller, Erna Hemmink - Hour of Power agenda 2018

  Prachtige agenda met artikelen en uitspraken van Bobby Schuller van Hour of Power. Hour of Power zendt wekelijks kerkdiensten uit via televisie, in Nederland op RTL5. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Eva Muszynski boeken
  Eva Muszynski - Cowboy Klaas en Bram de brulkikker

  Cowboy Klaas heeft geen water want Bram de brulkikker verstopt de waterleiding. Klaas is blij met zijn nieuwe vriend, maar Lies en Roosje vinden het maar niks. De kikker moet weg! Kan Klaas een nieuw huis voor Bram vinden in de stad? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Mascha, Mascha Feoktistova boeken
  Mascha, Mascha Feoktistova - Mascha Planner

  Een planner om je leven structuur te geven. Die je helemaal zelf kunt customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Natuur in de stad agenda 2017

  Mattie de Bruine Agenda 2017 Natuur in de stad Al jarenlang zijn de sfeervolle agenda’s van Mattie de Bruine populair. En dat is niet verwonderlijk: met haar stijlvolle aquarellen waarin de natuur centraal staat, weet De Bruine een vast publiek aan zich te… (Losbladig)

  Lees meer...
  11,95
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels Kleurboek

  Prachtig kleurboek met stickers voor alle Gorgel-fans!Kleuren met de Gorgels! Voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit het bekende boek. Geef de wereld van de Gorgels kleur, samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Boodschappenlijst - Circles

  Notitieblok. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • To do-lijst - Circles

  To do-notitieblok (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Boodschappenlijst - Patterns

  Boodschappen-notitieblok. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Gastenboek (blauw)

  Een luxe, gebonden notitieboek voor een bijzondere gelegenheid. Motiveer je gasten om een persoonlijke gelukwens of boodschap achter te laten. Een bijzonder gedichtje, een grappige cartoon of een leuke anekdote... een mooie herinnering aan een bijzondere dag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mijn bullet dagboek

  Een bullet dagboek of Bullet Journal® is een to-dolijst, agenda en dagboek in één. Het is een systeem om jezelf te organiseren dat je helemaal kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Vanaf nu kun je alles wat je moet doen en onthouden mooi bundelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • 14,95
 • 10,95