Boeken over overige

17,95
 • Magnetverschluss
 • Tasche für Visitenkarten etc.
 • Kalendarium GB, DE, FR, IT, ESP, NL
 • Format: 10 x 15 cm
 • Eine Woche auf einem Blick
 • 8 Abbildungen
 • Viel Raum für Notizen
 • Das Magneto Diary Belle &… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Merlijn Olnon boeken
  Merlijn Olnon - De Nederlandse Boekengids 2017-1

  De enige echte Nederlandstalige 'book review' gaat verder waar het nieuws stopt, met één oog op recent verschenen boeken en een ander op de actualiteit - voor wie wil weten wat er echt gaande is.Zes keer per jaar tientallen pagina's verdieping bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • PUUR! Agenda 2018

  De PUUR! Agenda 2018 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook staan er veel tips, recepten en korte tekstjes in deze agenda. Noteer al je afspraken en vergeet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Leo Bormans boeken
  Leo Bormans - Geluk Een jaar vol geluk 2018

  Gun jezelf, je familie, vrienden en collega's een dagelijkse portie extra geluk. Met deze kalender krijg je elke dag een wijsheid van een creatieve geest die op die dag geboren is. Daarna volgt een leuke tip. Wie die uitvoert, ziet zijn geluk effectief stijgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geert Hoste boeken
  Geert Hoste - Lachkalender 2018

  Nu al een klassieker, met een nieuwe, rijke selectie uit zijn grappige teksten, oneliners, gedichten en grafieken. Om te (be)scheuren. Geert Hoste is de meest succesvolle cabaretier van Vlaanderen, de godfather van de stand-up, geloofd om zijn intelligente en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sander Pardon boeken
  Sander Pardon - Hier ben IK

  Hier ben IK kadert een tijdsbeeld van de medemens die meer kan terugkijken dan vooruit. Geboren in of vóór 1937 draagt de oudere mens een schat aan ervaring mee. En juist die hectische revolutionaire twintigste eeuw maakt deze "leeftijd" zo bijzonder. De 50… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Toon Hermans boeken
  Toon Hermans - Een jaar met Toon 2018

  Er moet toch een plek zijnEen land of een rijkWaar iedereen happy isEn iedereen gelijkEr moet toch zo'n plek zijnOf dacht je van neeIk weet het niet zekerMaar ik heb zo'n idee (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Merlijn Olnon, Esther Wils boeken
  Merlijn Olnon, Esther Wils - De Nederlandse Boekengids 2016-4

  De Nederlandse New York Review! 6x p/j 40 pp. nieuwe boekencultuur met essays, interviews, rubrieken en signalementen over non-fictie in de breedte, op papier en digitaal, via www.nederlandseboekengids.nl en de boekhandel. Met in dit nummer essays over Pieter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Esther Kerkhoff boeken
  Esther Kerkhoff - Baby's eerste jaar

  Vul in, streep door, kruis aan:Hoe verloopt het eerste jaar van je kind? Maak een unieke herinnering aan een unieke tijd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jamie magazine agenda 2018

  Deze overzichtelijke agenda geeft je een jaar lang inspiratie om de lekkerste gerechten te koken, en met de handige kalenders vergeet je nooit welke groenten, fruit en vis in het seizoen zijn. Extra leuk: als je aan het eind van 2018 alle weekpagina's eruit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen

  Kleuren en handletteren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar getekende kerstkaarten om… (Losbladig)

  Lees meer...
    6,95
 • PUUR! Familyplanner 2018

  De PUUR! Familyplanner 2018 is een praktische familyplanner, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is ruimte voor zes gezinsleden. Ook staan er veel tips, recepten en korte tekstjes in deze planner. Noteer alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Visje Agenda 2018

  De Visje agenda's 2018. Boordevol pakkende, nieuwe Visje uitspraken, maar ook bekende Visjes die je niet wilt missen! In de herkenbare zwart-wit stijl van Visje. Een overzichtelijke agenda, met veel schrijfruimte en handige ringband. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Lorri Lynn, Peter Murray boeken
  Lorri Lynn, Peter Murray - Fidget Spinning

  Stap in de enerverende wereld van de fidget spinners! Dit razend populaire gadget is een wereldwijde rage. Deze prachtig geïllustreerde handleiding'De kunst van fidget spinning' staat vol tips en verbazingwekkende trucs. Haal het beste uit je finger spinner… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Kattenkalender 2018

  De kalender met het hoogste knuffelgehalte.Kattenliefhebbers kunnen niet zonder een dagelijkse dosis kat. Daarvoor zorgt deze kalender met twaalf schitterende foto's van Veronique Puts. Wie naar deze katten kijkt, begint zelf te spinnen. Op zoek naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Esther Hagen boeken
  Esther Hagen - Rimpels

  Ze zijn markant, hebben prachtige rimpels, zijn aandoenlijk en hebben onwijs veel humor.De Engelse Bulldog, je bent liefhebber of helemaal niet.Als je veel lacht krijg je mooie rimpels. Ik lach al ruim 20 jaar om deze heerlijke honden. Hun verhalen hebben nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • De literaire kattenkalender 2018

  Ook in 2018 verschijnt bij Uitgeverij Cossee De literaire kattenkalender. Elke week wordt u getrakteerd op een prachtige foto van een kat, die een onlosmakelijk geheel vormt met de literaire fragmenten waarin Nederlandse en internationale auteurs de… (Losbladig)

  Lees meer...
  21,99
 • Frederik Zorn boeken
  Frederik Zorn - Duizelingwekkend

  Goed gedocumenteerde roman; twee jonge mensen, Otto en Marie in de snel veranderende wereld van de twintiger jaren. Hij, vlieger bij Fokkker werkt ook bij de inlichtingendienst, en zij is naast haar promotiewerk voor de KLM ook journaliste.Uit de inhoud: Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anne-Marie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks boeken
  Anne-Marie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks - LEEF! Agenda 2018 - groot

  De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God. De inhoud is eigentijds vormgegeven door Flashworks en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks - LEEF! Agenda 2018 - klein

  De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.De inhoud is eigentijds vormgegeven door Flashworks en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Elise De Rijck boeken
  Elise De Rijck - De Bucketlist scheurkalender 2017

  Geprikkeld door het enorme succes van De Bucketlist Kalender 2017 stelde Elise De Rijck ook dit jaar een unieke kalender samen met 365 dingen die je absoluut gedaan moet hebben in 2018: van pootjebaden in een fontein, woonkamerdisco en op safari gaan in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Majestically vrouwenagenda 2018

  De Vrouwenagenda's 2018 van Majestically. Prachtige, sfeervolle agenda met eigentijdse Lifestyle afbeeldingen. Elke week een mooie, bemoedigende bijbeltekst. Een overzichtelijke agenda, met veel schrijfruimte, notitieruimte en leuke, extra pagina's. Een agenda… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Jet Hoogerwaard, Jacqueline Zirkzee, Shanti Michelle boeken
  Jet Hoogerwaard, Jacqueline Zirkzee, Shanti Michelle - Schrijfkalender 2018

  Een boek schrijven kan eenzaam voelen. En het vergt heel wat om elke dag weer de motivatie op te brengen om aan je schrijftafel te gaan zitten en iets nieuws te verzinnen. Deze Schrijfkalender is jouw schrijfmaatje dit jaar. Elke dag vind je een nieuwe tip of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Anne Westerduin, Alina de Boer, Hannah Zandbergen boeken
  Anne Westerduin, Alina de Boer, Hannah Zandbergen - Sestra magazine ZOMER!

  In de zomer is het tijd om even los te komen van de sleur van alledag. Lekker te ontspannen in de natuur en om te reflecteren op het afgelopen jaar. In dit magazine vind je lekker-lees-artikelen over relaties, oude en nieuwe vriendschappen en verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95