Boeken over overige

 • nijntje mini-memory

  Het bekende memory spel, nu helemaal in de stijl van nijntje de film met Ravensburger nijntje de film mini memory. Zorg ervoor dat jij zoveel mogelijk nijntje paren verzameld en je wint! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - Het waanzinnige ideeënboek

  Andy en Terry wonen in een waanzinnige boomhut.Ze bedenken er de gekste dingen.Heb jij ook leuke invallen?Waar wacht je dan op?Verzamel je waanzinnige ideeën in dit notitieboekje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ad Van Veen boeken
  Ad Van Veen - Hè Piet

  Zie de aangeleverde leaflets die CB gaat verspreiden aan alle boekhandels (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Handlettering - Schetsboek

  Handlettering is hip en hot! Maak voortaan al je ontwerpen voor je creatieve projecten in dit fraaie schetsboek. De puntjesraster is een handige leidraad bij het tekenen van je letters, quotes, kaders, vlaggetjes of andere versieringen. Maak elke dag een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • De Slimste Scheurkalender ter Wereld

  'De Slimste Mens ter Wereld', het ongemeen succesvolle programma, viert zijn 15de verjaardag. Met een scheurkalender! Perfect voor in uw favoriete kleinste kamertje of om onder de kerstboom te leggen. Wie weet dat je nooit zoetje mag zeggen tegen een diabeet,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Spoelstra boeken
  Sonja Spoelstra - Communie album

  Dit herinneringsalbum is een cadeau voor iedereen die z’n eerste communie doet. Jaarlijks doen meer dan 25.000 kinderen in Nederland en België hun eerste communie. De gasten die op die dag aanwezig zijn kunnen in dit boek hun wensen voor de communicant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Notitieboek - Mijn bucket list

  Wat zou je ooit in je leven nog willen doen? Noteer het in dit boek en maak zo je eigen bucketlist. Breng na afloop verslag uit van je ervaringen en plak er leuke foto's, tickets of knipsels bij, als herinnering voor later. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Weekplanner Hour of Power 2018

  Handige weekplanner met ringband om op te hangen. Veel schrijfruimte, ook te gebruiken als Familyplanner. A4-formaat (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Merlijn Olnon, Esther Wils boeken
  Merlijn Olnon, Esther Wils - De Nederlandse Boekengids 2016-5

  De Nederlandse New York Review! 6x p/j 40 pp. nieuwe boekencultuur met essays, boekbesprekingen, interviews en signalementen, op papier en digitaal, via www.nederlandseboekengids.nl en de boekhandel. Met in dit nummer essays van Auke Hulst, Remco Raben, Frans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • nijntje-kerstknuffeldisplay

  Deze display bestaat uit totaal veertien zachte nijntje-knuffels in verschillende maten en uitvoeringen passend bij het seizoen.inhoud2 x nijntje-kerstknuffel 33 cm à € 19,951 x nijntje-winterknuffel 33 cm à € 19,952 x nijntje-kerstknuffel 24 cm à €… (Harde kaft)

  Lees meer...
  179,30
 • Natascha Kranenburg boeken
  Natascha Kranenburg - Bullet journaling, alles op een rijtje! Blue sky

  Een mooi vormgegeven Bullet Journal met (aparte) handleiding Een bullet journal is een agenda, to-do-lijst en planner ineen! In Bullet Journaling van bullet journalist Natascha Kranenburg, leer je hoe je op een leuke en creatieve manier meer overzicht krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Etui. So many books, so little money (size small)per 8 stuks

  Deze schattige etuis van hoogwaardig katoen zijn perfect als portemonnee. De etui kan los besteld worden of kan als navulling dienen voor het display (ISBN 978 90 206 9835 0). Tekst op de print: So many books, so little money. (Losbladig)

  Lees meer...
  36,00
 • Etui Book Money (size small) set 8 stuks

  Deze schattige etuis van hoogwaardig katoen zijn perfect als portemonnee. De etui kan los besteld worden of kan als navulling dienen voor het display (ISBN 978 90 206 9835 0) (Losbladig)

  Lees meer...
  36,00
 • Notitieboek - Mijn favoriete boeken

  Breng in dit notitieboek verslag uit van alle boeken die je gelezen hebt en maak zo een persoonlijk leesdagboek dat je op elk moment kunt raadplegen. Een onmisbare aanwinst voor je bibliotheek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Maaike Bikker, Nynke Dijkstra-Algra, Miranda Ockerse, Marieke Riedemann, Tineke van der Stok boeken
  Maaike Bikker, Nynke Dijkstra-Algra, Miranda Ockerse, Marieke Riedemann, Tineke van der Stok - Adventskalender 2017

  Deze prachtig vormgegeven adventskalender is een praktische tafelkalender die meegaat in de adventstijd, op weg naar kerst. Elke dag wordt er een bijzonder beeld en een bijzondere tekst aangeboden voor wie een moment van bezinning of meditatie zoekt. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • nijntje plastic puzzel

  Deze plastic puzzel nijntje is perfect voor kleine kinderen!Met 12 stevige plastic stukken kan de puzzel overal mee naar toe worden genomen, zelfs mee naar buiten! De puzzel is ideaal voor kinderen vanaf 18 maanden vanwege de grote, stompe plastic stukken. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • nijntje opbergzak

  Deze extra grote en praktische opbergzak met zwarte opdruk van het hoofd van nijntje is wit gebleekt aan de buitenzijde en van binnen onbewerkt bruin. Vouw de bovenrand naar buiten voor een leuk kleureffect en je hebt gelijk meer houvast. De zak is 50x70 cm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Merlijn Olnon boeken
  Merlijn Olnon - De Nederlandse Boekengids 2017-2

  De recensies in de dag- en weekbladen worden kort, korter, kortst? Meningen genoeg, maar wat zijn ze waard zonder verbeelding, kennis en een brede belangstelling? Ga de lange baan op met de enige echte 'Dutch Review of Books', uw baken van betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Kerkenwerkagenda 2018

  Praktisch, bruikbaar en informatief, met: * bijbelrooster in het calendarium opgenomen * namen van zondagen * kleuren van het kerkelijk jaar * (semi-)kerkelijke bijeenkomsten en adressen * schoolvakanties per regio * feest- en gedenkdagen van meerdere religies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • NOTITIEBOEK METALSMITH BLAUW

  Een exclusief notitieboek, waarin traditie, geschiedenis, techniek en verbeelding hand in hand gaan. Dankzij de verfijnde vormgeving geïnspireerd op Moorse stijlinvloeden ende hoogwaardige afwerking, inclusief prachtig sluitwerk, zijn alle notitieboeken stuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marjanne Hess-van Klaveren boeken
  Marjanne Hess-van Klaveren - Maanagenda 2018

  In de Maan Agenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven en is handig om bij je te hebben. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen en staan per week kort beschreven. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

  Wie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega's, buren, sportmaatjes of familie en krijg het terug met een heleboel leuke, grappige of openhartige antwoorden!Welke superkracht zou je vriend of vriendin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Shimmer and Shine vriendenboek

  Een reuzeleuk invulboek voor al je vriendjes en klasgenootjes! In dit leuke vriendenboek kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Merlijn Olnon boeken
  Merlijn Olnon - De Nederlandse Boekengids 2016-6

  De Nederlandse New York Review! 6x p/j 40 pp. nieuwe boekencultuur met essays, boekbesprekingen, interviews en signalementen, op papier en digitaal, via www.nederlandseboekengids.nl en de boekhandel. Het Life Writing-nummer, met essays van Maarten Asscher,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • NOTITIEBOEK METALSMITH ROOD

  Een exclusief notitieboek, waarin traditie, geschiedenis, techniek en verbeelding hand in hand gaan. Dankzij de verfijnde vormgeving geïnspireerd op Moorse stijlinvloeden ende hoogwaardige afwerking, inclusief prachtig sluitwerk, zijn alle notitieboeken stuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95