Boeken over overige

  • NOTITIEBOEK PORTUGAL ROOD BLAUW GROEN

    Een exclusief notitieboek, waarin traditie, geschiedenis, techniek en verbeelding hand in hand gaan. Dankzij de verfijnde vormgeving geïnspireerd op Moorse stijlinvloeden ende hoogwaardige afwerking, inclusief prachtig sluitwerk, zijn alle notitieboeken stuk… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • NOTITIEBOEK PORTUGAL ROOD BLAUW GOUD

    Een exclusief notitieboek, waarin traditie, geschiedenis, techniek en verbeelding hand in hand gaan. Dankzij de verfijnde vormgeving geïnspireerd op Moorse stijlinvloeden ende hoogwaardige afwerking, inclusief prachtig sluitwerk, zijn alle notitieboeken stuk… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Merlijn Olnon boeken
    Merlijn Olnon - De Nederlandse Boekengids 2018-1

    Het meest toonaangevende tijdschrift over boeken en ideeën in de Lage Landen, zes keer per jaar tientallen pagina's essays, boekbesprekingen, interviews en signalementen, op papier en digitaal, vanaf € 30, inclusief toegang tot ons hele archief van op… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,95
  • Monica Wesseling boeken
    Monica Wesseling - Natuur journal

    Het Natuur journal van Monica Wesseling is het perfecte notitieboek voor natuurliefhebbers. Het bevat weetjes over de natuur om ons heen, maar ook kijktips om bijzondere plant- en diersoorten te kunnen vinden. Natuurlijk biedt dit boekje ook meer dan genoeg… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Mijn bullet dagboek (driehoeken)

    Een bullet dagboek of Bullet Journal® is een to-dolijst, agenda en dagboek in één. Het is een systeem om jezelf te organiseren dat je helemaal kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Vanaf nu kun je alles wat je moet doen en onthouden mooi bundelen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Maaike Bikker, Nynke Dijkstra-Algra, Miranda Ockerse, Marieke Riedemann, Tineke van der Stok boeken
    Maaike Bikker, Nynke Dijkstra-Algra, Miranda Ockerse, Marieke Riedemann, Tineke van der Stok - Adventskalender 2017

    Deze prachtig vormgegeven adventskalender is een praktische tafelkalender die meegaat in de adventstijd, op weg naar kerst. Elke dag wordt er een bijzonder beeld en een bijzondere tekst aangeboden voor wie een moment van bezinning of meditatie zoekt. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Happinez - Botanical notebook wit

    Een schitterend notebook voor al je herinneringen, ideeën en gedachten. Met open rug, elastiek en leeslint (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Paw Patrol Hoera, 4 jaar! Verjaardagsboek

    Hieperdepiep hoera! We vieren feest, want het is jouw verjaardag! En dat doen we samen met Chase, Marshall, Skye en de andere Paw Patrol pups. Dit superleuke doeboek is speciaal voor jouw vierde verjaardag. Aan jou om de spelletjes te maken, de stickers op te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,95
  • Notitieboek - Mijn favoriete boeken

    Breng in dit notitieboek verslag uit van alle boeken die je gelezen hebt en maak zo een persoonlijk leesdagboek dat je op elk moment kunt raadplegen. Een onmisbare aanwinst voor je bibliotheek. (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Notitieboek - Meetings

    In dit handige notitieboek breng je snel en beknopt verslag uit van je vergaderingen. Noteer de datum, de tijd, de plaats en het onderwerp bovenaan elke pagina. Daaronder de contactgegevens van de persoon waarmee je de bespreking hebt en vervolgens een verslag… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Notitieboek - Mijn favoriete films

    Breng in dit notitieboek verslag uit van je favoriete films en maak zo een persoonlijk filmdagboek dat je op elk moment kunt raadplegen. Een must have voor elke filmliefhebber. (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Sticky notes pack Ananas

    Sticky notes pack Ananas. Gebonden boek met 8 verschillende designs sticky notes en memoblok. Inclusief pen. Ook verkrijgbaar: Zebra. (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • sticky notes mandala

    Sticky notes en memoblok: Mandala. 8 verschillende designs sticky notes en memoblok. Ook verkrijgbaar: Flowers. (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Linda Bikker boeken
    Linda Bikker - Wenskaarten om te handletteren en te versturen

    Handletteren en kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,95
  • Valueframing

    ValueFramingGenomineerd voor managementboek van het jaar 2013!Vergeet alles wat je geleerd en gelezen hebt over communicatie. Alles wat uitgaat van een doel , een boodschap of een imago, dat zo effectief mogelijk moet worden overgebracht. Vertrouw op je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Disney boeken
    Disney - Disney Mijn geheime dagboek Prinses

    In dit bijzondere dagboek kun je al je geheimen kwijt. Schrijf op wat je allemaal beleeft, hoe je je voelt, waarover je hebt gedroomd, wat je blij of boos maakt, wat er op school gebeurt...En vergeet vooral niet om de wondermooie kleurplaten van je favoriete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Merel Wildschut boeken
    Merel Wildschut - On The Rocks x Groene Meisjes Random Acts of Kindness boek

    - Maak de wereld om je heen een beetje mooier door af en toe iets liefs voor een ander te doen- Leg Random Acts of Kindness vast in een dagboek- Inleiding, handleiding, suggesties en slotwoord door Merel Wildschut- Evaluatiemomenten tussendoor- Blanco pagina's… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Creatief kleuren Vrolijke vlinders

    In dit kleurboek staan meer dan 30 prachtig uitgewerkte tekeningen van mandala's met vrolijke vlinders. De tekeningen met veel detail bieden inspirerende patronen en designs. Heerlijk om creatief aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen. Dankzij de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Loopvisschriften Schriftenset Merlijne Marell

    Set van 3 limited edition schriften met art prints van kunstenaars.Illustrator Merlijne Marell voorzag de eerste serie schriften handmatig van een zeefdruk. Per print zijn er slechts 125 stuks beschikbaar. Elk schrift is met de hand genummerd en veilig verpakt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Merel Wildschut boeken
    Merel Wildschut - On The Rocks x Groene Meisjes Eerste Keren Dagboek

    Eerste Keren Dagboek- Daag jezelf uit meer nieuwe dingen te proberen- Dagboekpagina's voor je ervaringen- Evaluatiemomenten tussendoor- Inleiding, handleiding en slotwoord door Merel Wildschut- 88 pagina's- 21x14,9 cm (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
    Andy Griffiths, Terry Denton - Het waanzinnige ideeënboek

    Andy en Terry wonen in een waanzinnige boomhut.Ze bedenken er de gekste dingen.Heb jij ook leuke invallen?Waar wacht je dan op?Verzamel je waanzinnige ideeën in dit notitieboekje. (Harde kaft)

    Lees meer...
      7,50
  • Marloes Lubberding boeken
    Marloes Lubberding - Paper time planner navulling dagplanning/to-do

    Paper Time planner navulling: inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes. Maat 9 cm breed/21 cm hoog. Uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. 50 vellen/2-zijdig bedrukt. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,95
  • Baby's crèche- en oppasboek

    Het moment is aangebroken: je zwangerschapsverlof is voorbij en je baby gaat voor het eerst naar de crèche of een oppas. Met dit boek kunnen jij en degenen die voor je baby gaan zorgen alle fijne, moeilijke, grappige en bijzondere dingen noteren. Nuttig maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • PUUR! Agenda 2018

    De PUUR! Agenda 2018 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook staan er veel tips, recepten en korte tekstjes in deze agenda. Noteer al je afspraken en vergeet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • bestaand Oja? Oja!

    Yvonne neemt u mee in deze korte verhalen bundel, vanuit haar verwondering en bewondering voor mensen en gebeurtenissen van alledag.Dit met een vleugje humor, met een beetje naiviteit.Ze neemt sommige mensen op de hak, maar altijd met een knipoog.Yvonne… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95