Boeken over overige

 • Doro Otterman boeken
  Doro Otterman - Mijn jaar! Creatief dagboek

  Breng je jaar in beeld met unieke lijstjes, creatieve tekeningen en leuke herinneringen! Met dit dagboek hou je op creatieve wijze bij wat er allemaal gebeurt door het jaar heen. Wat was je merkwaardigste ontmoeting? Welke landen heb je allemaal bezocht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Ik leer de dieren kennen (5-7 j.)

  Welke dieren leven op het veld of in de vijver? Hoe groeit een kikker of een rups? Wat eet een egel, een eekhoorn of een konijn? Ontdek het allemaal in dit superleuke en leerrijke stickerboek over de wereld van de dieren! Het bevat meer dan 100 herbruikbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Lise Wouters boeken
  Lise Wouters - Warrior Cats - Dagboek

  Dit is geen gewoon dagboek ...? Dit is het dagboek van een heuse krijgskat! ?Je kan er je diepste geheimen, mooiste dromen en grootste plannen in kwijt.Ontdek ook superleuke weetjes over de Clankatten en doe de test om erachter te komen welke krijgskat jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Op de boerderij (5-7 j.)

  Hoe heten de kleintjes van een varken, een schaap en een koe? Hoe groeit een kuiken in een ei? Hoe komt de melk van een koe in flessen terecht? Ontdek het allemaal in dit superleuke en leerrijke stickerboek over de wereld van de boerderij! Het bevat meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Edwin Groenenboom, Anoek de Jong boeken
  Edwin Groenenboom, Anoek de Jong - Jagersagenda & jachtalmanak 2018

  Nu verkrijgbaar: Jagersagenda & Jachtalmanak 2018! Het agendagedeelte is ingedeeld per week, je kunt zelf een logboek en afschotlijstjes bijhouden. Draai je de Jagersagenda om, dan krijg je de Jachtalmanak, boordevol praktische informatie, mooie jachtverhalen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Lou viert carnaval. Voorlees- en vertelplaten

  Voorlezen voor een groep kinderen wordt nog leuker met deze platen. Terwijl de kinderen naar de grote prenten kijken, leest de voorlezer de tekst aan de achterkant van de plaat. De platen hebben een standaardformaat dat past in ieder kamishibaitheatertje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Ridder Rikki. Voorlees- en vertelplaten

  Voorlezen voor een groep kinderen wordt nog leuker met deze platen. Terwijl de kinderen naar de grote prenten kijken, leest de voorlezer de tekst aan de achterkant van de plaat. De platen hebben een standaardformaat dat past in ieder kamishibaitheatertje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Metje Blaak boeken
  Metje Blaak - 2050

  2050 (verschijningsdatum 1 september)ISBN: 9789082187465Dit verhaal speelt zich af rond 2050. Het lijkt de verre toekomst maar deze is dichterbij dan dat je denkt. Lonny, een jonge advocate, komt er achter dat haar ouders niet haar biologische ouders zijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marloes Lubberding boeken
  Marloes Lubberding - Paper time planner navulling dagplanning/to-do

  Paper Time planner navulling: inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes. Maat 9 cm breed/21 cm hoog. Uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. 50 vellen/2-zijdig bedrukt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Marloes Lubberding boeken
  Marloes Lubberding - Paper time planner navulling projectplanning

  Paper Time planner navulling: inklikbare projectplanningvellen. Maat A5. Uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen (Losbladig)

  Lees meer...
    6,95
 • nijntje muurstickers

  80 decoratiestickers van nijntje met een aantal leuke dieren, getekend door Dick Bruna. Het zijn muurdecoraties met nostalgie en zeer geschikt om de kinderkamer of babykamer mee te stylen. Met deze vrolijke muurstickers van nijntje kleed je in no-time de… (Losbladig)

  Lees meer...
  12,95
 • Desi Leijnen boeken
  Desi Leijnen - Slikken

  Dorien is dik, té dik. Ze worstelt al tientallen jaren met haar overgewicht. Als ze zevenenvijftig is, wordt ze door de zoveelste diëtiste doorverwezen naar een centrum voor eetstoornissen. Daar begint haar zoektocht naar het waarom van haar dwangmatige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eline de Boo boeken
  Eline de Boo - Ave

  Ave gaat verder. Op reis ontmoet je mensen, maak je avonturen mee of kom je tot rust. Mensen gaan ook op reis voor hun geloof: op pelgrimstocht of als zendeling. Hoe beleven zendelingen vakantie? Lees inhoudelijke, avontuurlijke en romantische verhalen, laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Loopvisschriften Schriftenset Merlijne Marell

  Set van 3 limited edition schriften met art prints van kunstenaars.Illustrator Merlijne Marell voorzag de eerste serie schriften handmatig van een zeefdruk. Per print zijn er slechts 125 stuks beschikbaar. Elk schrift is met de hand genummerd en veilig verpakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Erik Le Romancier boeken
  Erik Le Romancier - Liefde, lust en andere ongemakken

  "Liefde, Lust en Andere Ongemakken"Vier vriendinnen strijden voor geluk en zijn onlosmakelijk verbonden.Het lot bracht hen samen, waar ze van elkaar getuige zijn van soms hartverscheurende drama's en onzekerheden.Ontmoet Jeanine: mooi, jong, geslaagd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • De Bruin boeken
  De Bruin - Agenda Geef me de 5

  Prikkelarm en auti-vriendelijk van maandag tm zondag de week inplannen (weekplanner) Editie 2018Deze agenda is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met een overdaad aan prikkels. De agenda is heel overzichtelijk doordat alle dagen van de week… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Angie Allison, Zoe Bradley boeken
  Angie Allison, Zoe Bradley - Mijn vingerverfboek 3+

  Neem je vingerverf en laat je verbeelding de vrije loop!Maak echte meesterwerkjes van de tekeningen in dit boek door met je vingers te stempelen - van dinosaurusspikkels en dalmatiërstippen tot regendruppeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Ben Rebel, Luc Runderkamp, Marianne de Rijke boeken
  Ben Rebel, Luc Runderkamp, Marianne de Rijke - Grijngrime

  Grimeren is niet alleen een ambacht, het kan ook kunst zijn. Het werk van Arjen van der Grijn is daarvan het levende bewijs. Het begint in 1967. Grijngrime is een ode aan het oeuvre dat hij in 50 jaar heeft opgebouwd. Grijngrime biedt geen compleet overzicht,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • THUIS 2017

  Thuis 2017 heeft als thema Sterke vrouwen! Het blad staat dan ook vol met inspirerende interviews met sterke vrouwen. Maar ook lees je praktische artikelen en bijbelstudies over hoe je zelf stevig(er) in je schoenen kunt gaan staan. Als vrouwen mogen we elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Studio Tjeerd Veenhoven boeken
  Studio Tjeerd Veenhoven - Herbarium notitieboeken Hollands glorie

  De planten en bloemen op de herbarium notitieboeken staan voor de kracht en schoonheid van de natuur. Kijk goed en je ziet het overal: langs de kant van de weg, op brakke grond en zelfs in de keuken. Al die schoonheid en kracht is op een duurzame manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Pakket Bijbel NBV Limited Edition Vrouwen + Notitieboek

  Er is weer een nieuwe Limited Edition van de NBV. De bekende ontwerpster Renate van Beynum heeft een mooi ontwerp gemaakt voor vrouwen van 25-40 jaar op een speciaal 'aaibaar' materiaal, bedrukt met een zeefdruktechniek. Dit voordeelpakket bevat de NBV Limited… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Sticky notes pack Ananas

  Sticky notes pack Ananas. Gebonden boek met 8 verschillende designs sticky notes en memoblok. Inclusief pen. Ook verkrijgbaar: Zebra. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Theo Terdu boeken
  Theo Terdu - Ik overwin

  Een open en eerlijk boek, waarbij nogmaals wordt bevestigd dat positiviteit en zelfkracht 'The Key' zijn tot je eigen geluk, vrijheid en succes.April Darby - Zangeres & MusicalactriceEen aangrijpend en inspirerend boek, waarin helder wordtuitgelegd hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • nijntje mini-memory

  Het bekende memory spel, nu helemaal in de stijl van nijntje de film met Ravensburger nijntje de film mini memory. Zorg ervoor dat jij zoveel mogelijk nijntje paren verzameld en je wint! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Handlettering - Schetsboek

  Handlettering is hip en hot! Maak voortaan al je ontwerpen voor je creatieve projecten in dit fraaie schetsboek. De puntjesraster is een handige leidraad bij het tekenen van je letters, quotes, kaders, vlaggetjes of andere versieringen. Maak elke dag een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95