Boeken over overige

 • Willem Burggraaf boeken
  Willem Burggraaf - Kim

  Dit boek is geschreven door een vader, die zijn enige zoon en, naar hij zelf zegt, zijn "grootste vriend" verliest door een auto-ongeluk. Hij schrijft over zijn intense verdriet maar ook over gebeurtenissen en ervaringen in zijn eigen leven, die hij nooit aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mara Grimm boeken
  Mara Grimm - Sergio Herman. Desire. Reflecties van een topchef

  DESIRE: Kroniek van Sergio Hermans laatste jaar Oud Sluis, een heruitgave in pocketformaat. Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis. Deze bundel, is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gerda Verheij boeken
  Gerda Verheij - WERKBOEK WOORDENSCHAT BASIS

  In dit werkboek worden in elk van de negen hoofdstukken ongeveer vijftien basiswoorden met hun betekenis aangeboden. Woorden als geruststellen, humeur en onmogelijk. Vervolgens oefenen de leerlingen met het toepassen van deze woorden. In het tweede deel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • van Sh&m boeken
  van Sh&m - Naslagwerk Tekening lezen Niveau 2,3,4

  Dit naslagwerk is inclusief tekeningen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • SH&M boeken
  SH&M - ELEKTRISCH PNEUMATISCH EN HANDGEREEDSCHAP (403HAN01)

  In dit naslagwerk worden alle elektrische, niet-elektrische en pneumatische handgereedschappen besproken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Naslagwerk Machines houtverwerkende industrie deel 2 Niveau 2,3,4

  In dit naslagwerk komen verschillende machines uit de houtverwerkende industrie aan bod. Er wordt ingegaan op onderhoud, veiligheid, onderdelen en bewerkingen van de verschillende machines. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,25
 • Verspanen

  Na het bestuderen van de aangeboden onderwerpen kun je: de hoeken waaruit snijgereedschap is opgebouwd benoemen en verklaren waarop deze van invloed zijn, omgaan met de omstandigheden die de verspaning beïnvloeden ten aanzien van hout, snijgereedschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Jeska Verstegen boeken
  Jeska Verstegen - Keteltje Vriendenboek

  Laat al je vrienden en vriendinnen iets over zichzelf vertellen in dit vrolijke vriendenboek!Laat al je vrienden en vriendinnen iets over zichzelf vertellen in dit leuke vriendenboek van Keteltje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Disney vriendenboek Soy Luna

  In dit vriendenboek van Soy Luna kunnen al je vriendinnen en vrienden leuke weetjes over zichzelf vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke liedjes ze top vinden, hun lievelingsfilm en nog veel meer. En bovendien is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - Pico Bello 5 - 99 Logische puzzels

  Pico Bello 5 - 99 logische puzzels Na de enthousiaste reacties op de eerste drie puzzelboekjes in de PicoBello-reeks verschijnen in het voorjaar van 2015 drie nieuwe delen, Pico Bello 4, 5 en 6: 99 logische puzzels, 99 sudoku en 99 taalpuzzels. Wie niet genoeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • PUUR! Agenda 2017

  De PUUR! agenda 2017 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook bevat deze agenda veel inspirerende teksten en tips. Noteer al je afspraken, to do lijstjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lucien van Engelen, J. Kremer, B. Bloem boeken
  Lucien van Engelen, J. Kremer, B. Bloem - De patiënt als partner

  Treffender kon het niet verwoord worden en ook nog eens door een patiënt: ''Kijk niet alleen naar mij, maar ZIE mij; luister niet alleen, maar HOOR mij.'' met die woorden sloot Rene Tabak zijn TEDxRadboudUtalk in een muisstil en tot de nok toe gevuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Happinez: Notebook - Multibeeld

  Nieuwe Happinez notebooks! Noteer je favoriete muziek, films, boeken en adresjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • 16,95
 • Corine Fonteijn boeken
  Corine Fonteijn - Een gekooid dier

  Twee jaar en zeven maanden zat Corine Fonteijn samen met haar moeder onder gedoken om te ontkomen aan de nazi's. Wat niemand wist, was dat ze een dagboek had bijgehouden. In 2013 werd dat ontdekt in haar nalatenschap. De dichtbeschreven schriftjes en losse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mijn baby's eerste levensjaar album

  Een uniek babyalbum om alle speciale momenten, gebeurtenissen en anekdotes in op te schrijven Tijdens het eerste levensjaar maakt uw baby een enorme ontwikkeling door. Het is dan ook erg boeiend om als ouder die ontwikkeling op de voet te volgen en die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Engels Spreekwoordenkwartet

  Piece of cake. No pain, no gain. Alive and kicking. Leer 80 veelgebruikte Engelse uitdrukkingen. Met dit leuke kwartetspel leer je op een speelse manier Engelse spreekwoorden en uitdrukkingen gebruiken in veelvoorkomende situaties in het dagelijks leven. In… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Milestone Junior Cards

  De set Toddler Cards bevat 30 fotokaarten met alle hoogtepunten die plaatsvinden tussen de leeftijd van ongeveer 1 en 4. Zo vergeet je nooit wanneer je kleintjes zelf hun naam konden schrijven of hoe spannend ze hun eerste schooldag vonden. (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Friedensreich Hundertwasser boeken
  Friedensreich Hundertwasser - Hundertwasser Birthday Calendar

  Der Hundertwasser Birthday Calendar (Internationale Version) ist aufgrund seines 3-Monats-Kalendariums völlig anders aufgebaut als ein Großteil der üblichen Kalender. Besonders attraktiv und wertig machen ihn die 12 beinhalteten kleinen Reproduktionen von… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Theo Terdu boeken
  Theo Terdu - Ik overwin

  Een open en eerlijk boek, waarbij nogmaals wordt bevestigd dat positiviteit en zelfkracht 'The Key' zijn tot je eigen geluk, vrijheid en succes.April Darby - Zangeres & MusicalactriceEen aangrijpend en inspirerend boek, waarin helder wordtuitgelegd hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - Pico Bello 4 - 99 Kruiswoordraadsels

  Pico Bello 4 - 99 kruiswoordraadselsNa de enthousiaste reacties op de eerste drie puzzelboekjes in de PicoBello-reeks verschijnen in het voorjaar van 2015 drie nieuwe delen, Pico Bello 4, 5 en 6: 99 kruiswoordraadsels, 99 logische puzzels en 99 sudoku. Wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Eduard Jacob Rosen Jacobson boeken
  Eduard Jacob Rosen Jacobson - De sprong

  Augustus 1942: Na een mislukte poging onbezet Frankrijk te bereiken, bevinden Jaap en Rob, twee broers van Joodse afkomst, zich in de trein met als angstaanjagend vooruitzicht: een concentratiekamp in Oost-Europa."Plotseling wordt de wil om zélf ons lot in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • ZNU boeken
  ZNU - Negen maanden zwanger dagboek

  Schrijf in dit dagboek al je indrukken en gevoelens die je tijdens je zwangerschap ervaart. Leg belangrijke momenten in je baby's ontwikkeling vast en noteer wat je allemaal moet plannen en voorbereiden in verband met de geboorte. Zo wordt dit dagboek zowel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • THUIS 2016

  In de winter is het tijd voor een kop cappuccino en de nieuwe THUIS. Met als thema Dichtbij: dichtbij jezelf, dichtbij die ander en dichtbij mensen ver weg. Met onder meer: waardeer je familie, de winter van Marieke ten Berge, alles over koffie, wie ben je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Creatief kleuren Sierlijke mode

  De 30 prachtige tekeningen in dit kleurboek staan helemaal in het teken van mode met een retrotintje. De leuke motieven en achtergronden zorgen voor een sierlijke toets. Heerlijk om creatief aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen. Dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99