Boeken over overige

 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Alle tijd

  Alle Tijd is een omslagkalender met 366 spreuken en wijsheden van ouderen. Wie in de zorg voor ouderen werkt, hoort elke dag wel een wijze uitspraak die het waard is om te onthouden. Jacomette de Blois, geestelijk verzorger, noteerde jarenlang de markante… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,95
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen Luisterboek 1 - De Kampioenen in Pampanero

  Vlaanderens populairste voetbalploeg wordt uitgenodigd voor een vriendenmatch tegen de nationale ploeg van Pampanero. Een reisje naar Zuid-Amerika, dat zien de Kampioenen wel zitten! Helaas verloopt niet alles volgens plan... (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • A. Noorlag boeken
  A. Noorlag - Een leven lang gezwegen

  De Nationaal-Socialistische Beweging telde tijdens de Tweede Wereldoorlog rond de 100.000 leden, afkomstig uit alle lagen van de Nederlandse bevolking. NSB'ers werden over het algemeen gezien als verraders en velen van hen werden na de bevrijding, achteraf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Planital Terminkalender Club 2017 Königsblau

  DAS QUERFORMAT MIT SPIRALE Die Woche horizontal auf 2 Seiten Mehrsprachig: Deutsch - EnglischFranzösisch - NiederländischItalienisch - Spanisch Elfenbeinfarbenes Papier 2-farbiger Druck 13 Monate: Dezember bis Dezember Von 8.00 Uhr bis 19.00 Uhr… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn geweldige notities

  Of het nu gaat om aantekeningen, to-do-lijstjes, inspiratie die je verzamelt, grootse plannen of gebeurtenissen & ervaringen die je wilt onthouden... Verzamel al je GEWELDIGE NOTITIES hier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn grootse plannen

  Of het nu gaat om de concrete uitwerking van een project, een lijst van dromen & wensen of een overzicht van waar je wilt staan over 5 of 10 jaar... Pen hier al je grootse plannen neer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mijn zwangerschap - een vraag per dag

  Je zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven en het liefst van al wil je alles wat je tijdens deze 40 weken voelt, denkt en meemaakt voor altijd vastleggen. In dit originele dagboek krijg je elke dag een vraag voorgeschoteld: over je gevoelens,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A goal without a plan is just a wish (set van 3)

  Inspirerende notebooks. Gelinieerde editie (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,97
 • My notes Dreams don't work unless you do (set van 3)

  Inspirerende notebooks (per 3 verpakt) (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,97
 • Milestone Baby Photo Cards Limited Edition Nederlandstalig.

  Deze allereerste Limited Edition is een nieuwe versie van onze Original Baby Cards. De set is ontworpen voor ouders die van een moderne stijl houden en bevat alle bijzondere momenten van de originele set. Zoals de eerste keer lachen, kruipen en lopen en de… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • Superleuk invulboek voor meisjes

  Boordevol originele vragen, quizjes en lijstjes Dit invulboek, speciaal voor meisjes, staat boordevol leuke vragen om te beantwoorden, toffe lijstjes om aan te vullen, vrolijke quizjes en nog veel meer. Vul het nauwkeurig in en bewaar het goed. Zo kom je niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carin van Essen boeken
  Carin van Essen - Dag!

  DAG! is een heerlijke cd voor voor kinderen tot en met 4 jaar, en hun ouders. Alle herkenbare momenten in een dag komen langs in 16 herkenbare en makkelijk mee te zingen liedjes. In het bijbehorende boekje staan per twee pagina's een kleurrijke illustratie, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Notitieboek Voor een moment van rust en bezinning

  Voor een moment van rust en bezinning (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Notitieboek Voor een moment van meditatie en rust

  Voor een moment van meditatie en rust (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Notitieboek Voor een moment van mindfulness en rust

  Voor een moment van mindfulness en rust (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thuis15

  Het wordt een kleurrijke winter met het Sestra magazine Thuis! Met in deze editie: veel multiculti verhalen en vrolijke folkore. Serviezenweetjes, inspiratie voor in je vensterbank, winterse zoetigheid en natuurlijk veel DIY-ideeën! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Op dit moment ... dagboek

  Dit bijzondere dagboek nodigt je uit om even stil te staan en te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Gun jezelf vijf minuten ME-time door in enkele woorden te omschrijven hoe je je momenteel voelt, wat je bezighoudt, waar je op dit moment van geniet of naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Creatief Atelier - Katten

  Haal je kleurtjes boven en tover prachtige patronen op deze lieve katten. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Deze kleurboeken vol verbeelding bieden jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Creatief Atelier - Uilen

  Haal je kleurtjes boven en tover prachtige patronen op deze schattige uilen. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Deze kleurboeken vol verbeelding bieden jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Herwig Raymaekers boeken
  Herwig Raymaekers - Memorays serenity

  Als een dierbaar persoon overlijdt heeft dit vaak een hele impact op de naastbestaanden. Natuurlijk geniet men veel steun van familie en vrienden, maar algauw moet men het rouwtraject toch alleen bewandelen.Men zoekt verlichting in het ruime aanbod van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Herwig Raymaekers boeken
  Herwig Raymaekers - Memorays journal

  De Memorays 'Journal' is een uniek hulpmiddel bij het afl eggen van een rouwtraject.De storm die op zulk moment door je gevoelens kan razen, zal pas gaan liggen als je een inzicht in je verdriet hebt verworven. De 'prikkelbladen' in dit interactief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Milestone baby cards twins

  This special version of the Baby Cards is especially created for parents of twins, to capture special twin moments like arriving home and smiling at each other. But also for all those other wonderful firsts like rolling over, sitting up and saying Ma-ma. This… (Losbladig)

  Lees meer...
  22,50
 • Pakket Veldnotities XXL

  Notitieboekjes in zakformaat. Boekjes met blanco papier voor het opschrijven van gedachten, herinneringen, schetsen en meer van dat soort 'schrijfzaken'. Voor momenten die je op papier wilt vastleggen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Pakket Veldnotities 3-pack

  Notitieboekjes in zakformaat. Boekjes met blanco papier voor het opschrijven van gedachten, herinneringen, schetsen en meer van dat soort 'schrijfzaken'. Voor momenten die je op papier wilt vastleggen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Carin van Essen boeken
  Carin van Essen - Dag! 4-8 jaar

  'Dag! 4 tot 8 jaar' is geschreven en gezongen door Carin van Essen. Op de CD bij dit boekje staan 16 vrolijke liedjes voor ouders en kinderen. Ze zijn makkelijk mee te zingen en sluiten aan bij opvoedkundige thema's, zoals geduld hebben en op je woorden letten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99