Boeken over overige

 • Morris 1 (set 3 ex.)

  Alleen verkrijgbaar per 3 exemplaren. Blanco notitieboek met omslagafbeelding William Morris. (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,97
 • Zomer 2016

  Ook deze zomer ligt er weer een heerlijk retro magazine op je te wachten om cadeau te doen, in de achtertuin door te bladeren of mee te nemen op vakantie. Het thema is 'het waarderen van het kleine'. Maak je eigen diorama, portretten van verzamelaars,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ketnet Magisch kleuren: toveren met kleuren, symbolen en dieren

  Kleur en ontdek wat er in de tekeningen verborgen zit!In dit Ketnet kleurboek vind je meer dan 30 magische kleurplaten die je kunt inkleuren volgens code. Kijk goed naar de gekleurde stippen of symbolen en geef elk kleurvlak de juiste kleur. Beetje bij beetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Tim van Brouwer de Koning, Michael Hoogenhuyze, Iwan Schuttinga boeken
  Tim van Brouwer de Koning, Michael Hoogenhuyze, Iwan Schuttinga - De Stijl en De Muze Decoratie in stijl

  In 2017 herdenken wij '100 jaar De Stijl'. In De Stijl & De Muze gaan (kunst)historici en kunstenaars in 8 themanummers op zoek naar de invloed van deze revolutionaire beweging op hedendaagse kunst en cultuur.Het eerste nummer verschijnt eind januari en heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Notitieboek - Slapeloze nachten

  Vanaf vandaag zal dit dagboek je gezelschap houden tijdens slapeloze nachten. Je kunt het al je twijfels en zorgen toevertrouwen en ze op die manier van je afschrijven. Zo maak je ruimte voor positieve gedachten en zul je de slaap snel terugvinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Notitieboek - Mijn mooiste gedichten

  Of het nu gaat om gedichten, haiku's of limericks, in dit notitieboek kun je al je unieke creaties bundelen. Schrijf ze allemaal neer en maak op die manier je eigen bloemlezing om op elk moment van te genieten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Alle tijd

  Alle Tijd is een omslagkalender met 366 spreuken en wijsheden van ouderen. Wie in de zorg voor ouderen werkt, hoort elke dag wel een wijze uitspraak die het waard is om te onthouden. Jacomette de Blois, geestelijk verzorger, noteerde jarenlang de markante… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,95
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - F.C. De Kampioenen Luisterboek 1 - De Kampioenen in Pampanero

  Vlaanderens populairste voetbalploeg wordt uitgenodigd voor een vriendenmatch tegen de nationale ploeg van Pampanero. Een reisje naar Zuid-Amerika, dat zien de Kampioenen wel zitten! Helaas verloopt niet alles volgens plan... (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • A. Noorlag boeken
  A. Noorlag - Een leven lang gezwegen

  De Nationaal-Socialistische Beweging telde tijdens de Tweede Wereldoorlog rond de 100.000 leden, afkomstig uit alle lagen van de Nederlandse bevolking. NSB'ers werden over het algemeen gezien als verraders en velen van hen werden na de bevrijding, achteraf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Planital Terminkalender Club 2017 Königsblau

  DAS QUERFORMAT MIT SPIRALE Die Woche horizontal auf 2 Seiten Mehrsprachig: Deutsch - EnglischFranzösisch - NiederländischItalienisch - Spanisch Elfenbeinfarbenes Papier 2-farbiger Druck 13 Monate: Dezember bis Dezember Von 8.00 Uhr bis 19.00 Uhr… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn geweldige notities

  Of het nu gaat om aantekeningen, to-do-lijstjes, inspiratie die je verzamelt, grootse plannen of gebeurtenissen & ervaringen die je wilt onthouden... Verzamel al je GEWELDIGE NOTITIES hier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn grootse plannen

  Of het nu gaat om de concrete uitwerking van een project, een lijst van dromen & wensen of een overzicht van waar je wilt staan over 5 of 10 jaar... Pen hier al je grootse plannen neer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • A goal without a plan is just a wish (set van 3)

  Inspirerende notebooks. Gelinieerde editie (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,97
 • My notes Dreams don't work unless you do (set van 3)

  Inspirerende notebooks (per 3 verpakt) (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,97
 • Milestone Baby Photo Cards Limited Edition Nederlandstalig.

  Deze allereerste Limited Edition is een nieuwe versie van onze Original Baby Cards. De set is ontworpen voor ouders die van een moderne stijl houden en bevat alle bijzondere momenten van de originele set. Zoals de eerste keer lachen, kruipen en lopen en de… (Losbladig)

  Lees meer...
  16,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Notitieboek Voor een moment van rust en bezinning

  Voor een moment van rust en bezinning (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Notitieboek Voor een moment van meditatie en rust

  Voor een moment van meditatie en rust (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thuis15

  Het wordt een kleurrijke winter met het Sestra magazine Thuis! Met in deze editie: veel multiculti verhalen en vrolijke folkore. Serviezenweetjes, inspiratie voor in je vensterbank, winterse zoetigheid en natuurlijk veel DIY-ideeën! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Op dit moment ... dagboek

  Dit bijzondere dagboek nodigt je uit om even stil te staan en te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Gun jezelf vijf minuten ME-time door in enkele woorden te omschrijven hoe je je momenteel voelt, wat je bezighoudt, waar je op dit moment van geniet of naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Creatief Atelier - Katten

  Haal je kleurtjes boven en tover prachtige patronen op deze lieve katten. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Deze kleurboeken vol verbeelding bieden jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Creatief Atelier - Uilen

  Haal je kleurtjes boven en tover prachtige patronen op deze schattige uilen. De kleurvoorbeelden helpen je op weg. Je kunt ook zelf nieuwe patronen bedenken. Veel plezier! Deze kleurboeken vol verbeelding bieden jonge kinderen een creatieve kleurervaring. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Herwig Raymaekers boeken
  Herwig Raymaekers - Memorays serenity

  Als een dierbaar persoon overlijdt heeft dit vaak een hele impact op de naastbestaanden. Natuurlijk geniet men veel steun van familie en vrienden, maar algauw moet men het rouwtraject toch alleen bewandelen.Men zoekt verlichting in het ruime aanbod van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Herwig Raymaekers boeken
  Herwig Raymaekers - Memorays journal

  De Memorays 'Journal' is een uniek hulpmiddel bij het afl eggen van een rouwtraject.De storm die op zulk moment door je gevoelens kan razen, zal pas gaan liggen als je een inzicht in je verdriet hebt verworven. De 'prikkelbladen' in dit interactief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Pakket Veldnotities XXL

  Notitieboekjes in zakformaat. Boekjes met blanco papier voor het opschrijven van gedachten, herinneringen, schetsen en meer van dat soort 'schrijfzaken'. Voor momenten die je op papier wilt vastleggen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Pakket Veldnotities 3-pack

  Notitieboekjes in zakformaat. Boekjes met blanco papier voor het opschrijven van gedachten, herinneringen, schetsen en meer van dat soort 'schrijfzaken'. Voor momenten die je op papier wilt vastleggen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75