Nisargadatta Maharaj - Zelfkennis en zelfrealisatie

Zelfkennis en Zelfrealisatie is een uniek werk: het is de autobiografie van Nisargadatta's ontwaken. De tekst is een bijzondere vondst en niet eerder in het Westen uitgegeven. Het is geschreven door een van de meest invloedrijke en gewaardeerde spirituele leraren aller tijden en wordt gezien als van hoge spirituele orde.

Zelfkennis en Zelfrealisatie, een liefdevol, devoot betoog waarin Nisargadatta verslag doet van zijn eigen spirituele pad en ervaringen, doet vriendelijker aan dan de messcherpe dialogen die we van Nisargadatta kennen en die veelal dateren uit zijn daaropvolgende leven. Toch is het onmiskenbaar Nisargadatta. Voor veel lezers kan de warme toon een aangename verrassing zijn en een andere kant van hem laten zien. Maar vooral is dit een onmisbaar boek voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en zelfonderzoek.

Uit het voorwoord:

'Tijdens zijn laatste levensjaren ging Shri Nisargadatta Maharaj niet meer in op vragen over ervaringen in onze "droomwereld". Dit boekje geeft voor mijn gevoel inzicht in zijn eigen spirituele pad en ervaringen.' - Jean Dunn 'Door het poëtische taalgebruik kan het gemakkelijk een "Nisargadatta-Gita" genoemd worden, met dezelfde diepgang als de Ashtavakra en Advahut Gita's'.

Ed Muzika


Het boek zelfkennis en zelfrealisatie van Nisargadatta Maharaj is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nisargadatta Maharaj boeken - Zelfkennis en zelfrealisatie
ISBN 9789491411663
VERSCHENEN 21-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Samsara Uitgeverij b.v.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel

Andere boeken van Nisargadatta Maharaj