Nina De Bruijn, Elise Gruppen-Schouwerwou - Chickslovefood: Het quick dinners - kookboek

Avondeten met 5 ingrediënten in 10, 20 en 30 minuten


Een boek met alléén maar recepten voor het avondeten, die dan óók nog eens snel klaar zijn. Jep, the best of both worlds en jij hebt het hier in handen. Nou, eigenlijk the best of three worlds (bestaat dat?), want alle recepten bevatten óók nog eens maar vijf ingrediënten! Of je nou een fulltime huismama bent, vijf dagen per week op kantoor of in de schoolbanken zit; de kans is zeer aanwezig dat het je niet lukt om bijna elke dag uren bezig te zijn met boodschappen doen en koken.

Quick Dinners bevat daarom zo’n 80 heerlijke, originele en makkelijke diners die je in 10, 20 of 30 minuten op tafel hebt. Van een paddenstoelen reuzepastei in een half uurtje en een röstischotel met kaas en ui in 20 minuten tot noedels met kabeljauw in 10 minuten. Ja, echt snel dus. En da’s wel zo fijn, want dan heb je tenminste tijd over voor het uitgebreid opeten van je gerecht, een sportavondje of een flinke Netflix-sessie. Iets nieuws en gezonds op tafel zetten kan écht elke avond. Kook ze!

- 80 originele recepten

- Vijf ingrediënten per recept

- Alleen maar avondeten

- Écht snel klaar (10 – 20 – 30 minuten)


Het boek chickslovefood: het quick dinners - kookboek van Nina De Bruijn, Elise Gruppen-Schouwerwou is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nina De Bruijn, Elise Gruppen-Schouwerwou boeken - Chickslovefood: Het quick dinners - kookboek
ISBN 9789082859829
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 06-09-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Chickslovefood B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Nina De Bruijn, Elise Gruppen-Schouwerwou