Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra - VertrekNL

Alles over emigreren naar Portugal


Zomerse vakantiekriebels krijg je als deze special uitgave van VertrekNL leest over Portugal. Prachtige foto's van zonnige stranden, steden en de mooiste uitzichten passeerden de revue. Al kan de Portugese winter ook erg koud zijn, zo leert het interview met Lia en Marijn voor de vaste rubriek 'Partners'. Op de vraag 'Wat moet iemand die naar Portugal gaat emigreren weten?' antwoordde Lia zonder te twijfelen: "Hoe koud de Portugese winters kunnen zijn! Zeker in Centraal- en Noord-Portugal kan het behoorlijk koud worden. Ik bedoel dan de koude nachten en de regenachtige en bewolkte dagen. Als de zon schijnt is het gelukkig meteen weer heerlijk warm."

Verder blijken Nederlanders, B&B's en Portugal een gouden combinatie! Vele Nederlanders zetten namelijk al de stap om hun hart te volgen en een B&B in Portugal te openen. In alle Portugese streken kwamen we ze tegen, van de Algarve tot de Alentejo. Begint het bij u ook te kriebelen? Goed nieuws! In deze VertrekNL bieden maar liefst twee koppels hun logement te koop aan, en niet omdat ze er zat van zijn, integendeel! Marianne en Jos runnen Monte do Peral en wonen midden in de prachtige natuur van de Portugese streek Alentejo. Marianne: "We genieten van het contact met de gasten. Nieuwe ontmoetingen, nieuwe verhalen. Toch hebben we gezien onze leeftijd besloten om Monte do Peral te verkopen."

Als je gaat emigreren naar Portugal, dan is deze uitgave zeker een aanrader.


Het boek vertreknl van Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,95 excl. verzendkosten.


Nikki van Schagen, Heleen Ronner, Rob Hoekstra boeken - VertrekNL
ISBN 9789492840165
VERSCHENEN 09-04-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Personalia
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,95
Bestel