Nienke Wijnants - Twintigerstwijfels & dertigersdilemma's

De belangrijkste loopbaan- en levensvragen van millennials


Geheel herziene editie van de bestseller Het dertigersdilemma

Vanaf midden twintig lijkt het wel permanent spitsuur in je hoofd. Belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Verder studeren, carrière maken, voor jezelf beginnen, of toch eerst die wereldreis? Samenwonen, trouwen, kinderen, of toch (nog even) niet? Ogenschijnlijk heb je het allemaal best goed voor elkaar. En toch knaagt er iets. Is dit het nu, waar doe ik het allemaal voor, zit ik wel op het juiste spoor, wat wil ik nu eigenlijk écht?

In Twintigerstwijfels en dertigersdilemma’s verklaart psycholoog Nienke Wijnants de keuzestress, de sociale vergelijking en de zingevingsvragen die plotseling de kop op steken en geeft ze bruikbare tips om hiermee om te gaan. Maar bovenal inspireert Wijnants om juist in deze uitdagende levensfase weerstand te bieden aan sociale druk, om bewuster keuzes te maken en vanuit eigen overtuiging het leven te leiden dat bij jou past.


Het boek twintigerstwijfels & dertigersdilemma's van Nienke Wijnants is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nienke Wijnants boeken - Twintigerstwijfels & dertigersdilemma's
ISBN 9789044639902
PAGINA’S 280
VERSCHENEN 04-03-2019
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Prometheus
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Nienke Wijnants