Nicolien van Halem - Actief leren voor een beroep

Activiteiten voor leerlingen in het mbo niveau 3 en 4


In Actief leren voor een beroep zijn ruim zestig activiteiten opgenomen waarmee leerlingen op een actieve manier leren voor een beroep. Met alles wat daarbij hoort: stevige vakkennis, vaardigheden en een goede beroepshouding.

Per activiteit is uitgewerkt wat deze inhoudt, waarom leerlingen het doen en welke stappen ze moeten zetten. Ook krijgen de leerlingen tips over hoe zij missers kunnen voorkomen en hoe zij variatie in de activiteit kunnen aanbrengen. Na elke activiteit is er aandacht voor het leerproces: de leerlingen evalueren de activiteit en trekken een conclusie voor een volgende keer.

Leerlingen kunnen dit boek tijdens de hele opleiding gebruiken als naslagwerk bij opdrachten op school en in de praktijk. Er is aandacht voor lezen, literatuurstudie en theorietoetsen, maar ook voor 'het nieuwe leren': werken in een elektronische leeromgeving, projectmatig werken en het portfolio.


Het boek actief leren voor een beroep van Nicolien van Halem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 33,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nicolien van Halem boeken - Actief leren voor een beroep
ISBN 9789031352517
PAGINA’S 206
VERSCHENEN 15-08-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bohn Stafleu van Loghum
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
33,95
Bestel

Andere boeken van Nicolien van Halem