Nicolien van Halem - Beroepspraktijkvorming helpende

Praktijkopdrachteh voor kwalificatieniveau 2


Dit BPV?boek is bijzonder ontwikkeld voor de opleiding Helpende Zorg & Welzijn en is gebaseerd op het kwalificatieprofiel Helpende Zorg & Welzijn 2007?2008. Het is een vernieuwing van de vertrouwde serie BPV?boeken. De veranderingen in de beroepspraktijk, de vernieuwingen naar competentiegericht onderwijs en de nieuwe landelijke kwalificaties Mbo maken een andere ordening en invulling noodzakelijk.

Dit cahier is uitgebreid en verrijkt met een competentiescan en praktijktoetsen. Per opdracht zijn leerdoelen en competenties helder geformuleerd. De leerling wordt gestimuleerd zelfstandig te werken aan de hand van een concreet stappenplan en de reflectiekaart. Dit praktijkopdrachtenboek wordt digitaal ondersteund met onder andere gespreksformulieren, overzichtslijsten, een competentiescan en kennismakings? en afrondingsopdrachten. Bovendien zijn er veel nieuwe welzijnsopdrachten ontwikkeld.

Het didactisch model blijft ongewijzigd. De BPV?opdrachten zijn in verschillende zorgsettings te gebruiken. Het cahier is geperforeerd, waardoor deze gemakkelijk in gebruik is. Leerlingen kunnen opdrachten bijvoorbeeld in een map opnemen.


Het boek beroepspraktijkvorming helpende van Nicolien van Halem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 40,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nicolien van Halem boeken - Beroepspraktijkvorming helpende
ISBN 9789031348817
PAGINA’S 129
VERSCHENEN 22-09-2007
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bohn Stafleu van Loghum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
40,95
Bestel

Andere boeken van Nicolien van Halem