Nicole Sperk - Moezel

ANWB Extra reisgids Moezel

Beleef de Moezel met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Moezel! Van bron tot monding stroomt de ongeveer 500 kilometer lange Moezel door 3 landen. Vanaf de steile wijnhellingen aan de oever ontvouwt zich op veel plaatsen een adembenemend uitzicht op het slingerende lint van de rivier.

De ANWB Extra reisgids Moezel biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Maak een tocht langs de jugendstil wijnvilla’s van Traben-Trarbach, ga terug naar de tijd van de koude oorlog en bezoek de Bundesbank-Bunker in Cochem-Cond of wandel door het Romeinse erfgoed in Trier.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de meest succesvolle reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 120 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


Het boek moezel van Nicole Sperk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 11,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nicole Sperk boeken - Moezel
ISBN 9789018043223
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 12-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
11,99
Bestel