Nico Jouwe, Inge van der Helm, Allard Sieburgh, Betty van Enst - De smaak van de Sawa

Modern Indisch eten met een goed glas wijn

Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de afkomst van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten.


Het boek de smaak van de sawa van Nico Jouwe, Inge van der Helm, Allard Sieburgh, Betty van Enst is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 30,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nico Jouwe, Inge van der Helm, Allard Sieburgh, Betty van Enst boeken - De smaak van de Sawa
ISBN 9789082128536
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 31-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Sawa
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
30,00
Bestel