Nicky Heijne, Karolien Kamma - Spreken op B1

Spreken op B1 is bedoeld voor studenten die zich voorbereiden op het onderdeel Spreken van het Staatsexamen Nederlands als tweede taal (Nt2) programma I. Daarnaast kunnen ook andere Nt2-cursisten hun spreekvaardigheid trainen en verbeteren met de aanwijzingen, tips en oefeningen in dit boek.

Spreken en gesprekken voeren in een nieuwe taal is lastig. Veel mensen voelen zich onzeker. Is mijn uitspraak wel goed? Is mijn zinsbouw in orde? Kies ik wel de juiste woorden? Dat lijkt in het begin een onmogelijke taak, maar je leert het door veel en efficiënt te oefenen.

Natuurlijk zorgt een examen voor extra spanning, maar met Spreken op B1 kun je je in ieder geval goed voorbereiden. Je krijgt een idee van wat belangrijk is tijdens het examen, je krijgt tips over hoe je de opdrachten kunt aanpakken en er zijn veel mogelijkheden om te oefenen.

De spreekoefeningen uit het boek kunnen ook online gedaan worden. Je kunt de situaties beluisteren, je reactie inspreken en terugluisteren en een voorbeeldreactie beluisteren. Qua niveau, omvang en opbouw lijken de opdrachten op die uit het onderdeel Spreken van het Staatsexamen Nt2 programma I.

Als je klaar bent met Spreken op B1, weet je wat je bij het examen kunt verwachten en wat je precies moet doen. Zo kun je vol vertrouwen examen gaan doen.


Het boek spreken op b1 van Nicky Heijne, Karolien Kamma is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nicky Heijne, Karolien Kamma boeken - Spreken op B1
ISBN 9789089533524
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 02-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,50
Bestel

Andere boeken van Nicky Heijne, Karolien Kamma