Neorah R. Bajjar - Een God, meerdere Goddiensten?

Onbetwistbaar bewijs: God bestaat!


Eén God! Meerdere Godsdiensten?

Alle bestaande monotheïstische Openbaringen, de Veda's, Thora, Bijbel en de Koran zijn afkomstig van dezelfde God! Waarom dan zoveel verschillende Openbaringen?

Of heeft God altijd maar één bedoeld?

Alleen de Almachtige God kan zijn eigen Schepping compleet kennen. Elk wetenschappelijk feit zou door een Goddelijk Openbaring bevestigd moeten worden. Is er een Goddelijk Openbaring dat praktisch alle wetenschappelijke feiten onderstreept? Jawel! Is er een Goddelijk Openbaring dat de evolutietheorie compleet bevestigd? Jawel!

Dit boek zal elk gelovig Hindoe, Jood, Christen en Moslim in shock toestand brengen! Waar is het en bij wie is het mis gegaan?

Waarom is vuur altijd het middelpunt van elk Hindoe Goddelijk ritueel? Waarom heeft Jezus Christus in het Nieuwe Testament, het "uitverkoren schap" van de Joden ingetrokken en het aan de Arabieren gegeven? Waarom gaat het Christendom in naam van Jezus, compleet tegen alles wat Jezus zelf predikte? Waarom denken Moslims net als de Christenen en de Joden dat Adam een plotse creatie was? Onweerlegbare bewijzen uit de Bijbel, dat de Koran gelijk heeft over Jezus Christus:

"Ze hebben hem niet gekruisigd, ze hebben hem niet gedood. Het leek alleen maar erop"!


Het boek een god, meerdere goddiensten? van Neorah R. Bajjar is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Neorah R. Bajjar boeken - Een God, meerdere Goddiensten?
ISBN 9789082361803
PAGINA’S 287
VERSCHENEN 17-11-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Iradah P&S.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel