Nelleke Metselaar - Zen zien tekenen

Inspiratieboek


Elke seconde van ons wakkere leven zijn we bezig met kijken. We kijken naar bomen, dieren, mensen, de wolken of het gezicht van onze geliefde. Maar zien we de dingen ook werkelijk? Hebben we gezien hoe dat blaadje zich ontvouwt? Hoe het gras zich buigt in de wind? Hoe het kind de wereld omarmt ? Waarin jouw gezicht verschilt van het mijne?

Dit boek is bedoeld om je al tekenend te leren zien. Alle heel gewone dagelijkse dingen worden bijzonder als je ze werkelijk gaat zien. Met een oog dat waarneemt, met een hand die danst en streelt op papier. Zo ontdek je de wereld en raak je in verbinding met alles wat je ziet.

Een potlood, een pennetje en papier is alles wat je daarbij nodig hebt. Dit boek geeft je inspiratie op je ontdekkingstocht; of je nu wel of niet denkt te 'kunnen' tekenen.

De tekeningen en oefeningen komen voort uit het 'Zen Zien Tekenen', een nieuwe (westerse) vorm van meditatie-in-actie die Frederick Franck ontwikkelde voor iedereen die werkelijk wil leren zien.

Het inspiratieboek bevat bijdragen van o.a.: Frederick Franck, Maria Adriaens, Leo van Vegchel, Lenie Otten, Nelleke Metselaar, Dick Verstegen en Nico Tydeman.

Nelleke Metselaar volgde aan de HGU een combinatie van de studie religiewetenschappen en zingeving & spiritualiteit. In haar werk als communicatie- en organisatiecoach begeleidt zij organisaties o.a. met het voeren van 'het goede gesprek'. Daarnaast geeft zij les in het Zen Zien Tekenen. Zij publiceerde onlangs De schatkamer, reflecties en beschouwingen over religie en spiritualiteit.


Het boek zen zien tekenen van Nelleke Metselaar is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nelleke Metselaar boeken - Zen zien tekenen
ISBN 9789056703660
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 17-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Milinda Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,95
Bestel

Andere boeken van Nelleke Metselaar