Ndaba Mandela - De moed om te vergeven

Levenslessen van mijn grootvader, Nelson Mandela


‘Moedige mensen zijn niet angstig om, in het belang van de vrede, te vergeven.’ – Nelson Mandela

In De moed om te vergeven beschrijft Ndaba Mandela hoe het was om op te groeien bij, en te leren van, een van de grootste leiders die de wereld ooit heeft gekend – zijn grootvader, Nelson Mandela.

Ndaba werd in 1982 geboren in Soweto. Na een turbulente jeugd verhuist hij op twaalfjarige leeftijd naar het presidentiële paleis van de net verkozen Mandela. In dit inspirerende boek verweeft Ndaba op kleurrijke wijze de verhalen uit zijn jeugd met de raad en daad van Madiba, waarmee hij een nieuw beeld schetst van de man met wie zoveel mensen een unieke verbinding voelen.

Nelson Mandela’s vreedzame strijd tegen onderdrukking en voor sociale gerechtigheid heeft de wereld veranderd, en zijn nalatenschap heeft niets aan relevantie ingeboet. De moed om te vergeven bevat zijn lessen over onder meer veerkracht, vrede en hoop, en laat zien dat iedereen de kracht bezit om zichzelf en de wereld te veranderen.


Het boek de moed om te vergeven van Ndaba Mandela is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "De moed om te vergeven"

Ndaba Mandela boeken - De moed om te vergeven
ISBN 9789400509955
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 26-06-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Lev.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Ndaba Mandela