Nathan Vecht - Aquarium

Nathan Vecht is een gelauwerd toneel- en scenarioschrijver van satirische stukken, altijd met een maatschappelijk-realistisch tintje. zijn werk kenmerkt zich door puntige en snelle dialogen – op het toneel vertolkt door acteurs als Pierre Bokma, Loes Luca, Guy Clemens en Anniek Pheifer -, maar als geschreven tekst is het zeker zo sterk en overtuigend. Vecht schreef stukken voor onder meer mugmetdegoudentand (Kunsthart, Gidsland), het Noord Nederlands Toneel en Bellevue Lunchtheater. Hij leverde bijdragen aan televisieprogramma’s als Koefnoen, schreef de comedyserie Missie Aarde (met Kim van Kooten en Alex Klaassen) en musicals als In de ban van Broadway, waarvoor hij een Musical Award in de wacht sleepte.

Aquarium is een zwarte komedie over privacy. Televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter betrekken hun nieuwe appartement. Nog voor de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niets over loslaten. Wat begint als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie.


Het boek aquarium van Nathan Vecht is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Aquarium"

Nathan Vecht boeken - Aquarium
ISBN 9789463360661
VERSCHENEN 21-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Harmonie, Uitgeverij De
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,90
Bestel