Nathalie Meskens - Plan Boost

De 68 recepten die mijn leven veranderen


Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haar

drukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden?

In 'Plan Boost' geeft ze haar 'geheim' prijs. Ze vertelt hoe ze resoluut koos voor een levensstijl die haar gezondheid voorop plaatst. Een levensstijl die draait om voeding die je energie geeft, fysiek én mentaal. Maar bovenal: om lekker eten. In haar nieuwe kookboek deelt ze de recepten die haar leven veranderden. Geen plan B, maar een plan Boost.

Een foodie is Nathalie altijd al geweest. En nu ook een foodie met een missie: tonen hoe je op een fantastisch lekkere én eenvoudige manier je stukken beter in je vel kan doen voelen!

Nathalie Meskens baat een Thais restaurant uit in Antwerpen. Ze schreef eerder twee Thaise kookboeken, 'So good, not normal' en 'Too good, not normal'.


Het boek plan boost van Nathalie Meskens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nathalie Meskens boeken - Plan Boost
ISBN 9789089317902
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 11-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Borgerhoff & Lamberigts
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Nathalie Meskens