Nathalie Cardinaels - Burn out bij hulpverleners

Hoe word je een vrije vogel in drukke tijden?


Tegenwoordig wordt iedereen wel in aanraking gebracht met stress op het werk. Hoe ga je ermee om en wat doe je als de werkomstandigheden je te veel worden? Zeker als hulpverlener is het niet gemakkelijk om toe te geven dat je zelf niet meer kan, omdat jij net diegene bent die altijd klaarstaat voor anderen.

"Burn-out bij hulpverleners" is een handleiding voor de hulpverlener, collega's en werkgevers om samen op zoek te gaan naar meer evenwicht en ademruimte op de werkvloer. Het boek verschaft je inzicht in wat een burn-out nu eigenlijk wel en niet is, welke factoren allemaal bijdragen tot het opgebrand geraken en hoe je dit kan voorkomen of behandelen. De adviezen zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke bevindingen en helpen je om meer inzicht te krijgen in je eigen burn-out en/of die van je collega of werknemer. Het boek bevat een aantal getuigenissen, is vlot en humaan geschreven, van hulpverlener tot hulpverlener, en wil je helpen doorgroeien tot een vrije vogel in drukke tijden.

*


Het boek burn out bij hulpverleners van Nathalie Cardinaels is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nathalie Cardinaels boeken - Burn out bij hulpverleners
ISBN 9789462922778
VERSCHENEN 01-10-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Acco
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,50
Bestel

Andere boeken van Nathalie Cardinaels