Nandita Doelam - Tilley en de regenboogbrug

Nick en zijn hond Tilley zijn onafscheidelijk maar dan wordt Tilley ziek. Zo ziek dat ze niet meer beter wordt. Lukt het Nick om weer gelukkig te worden? De regenboogbrug geeft antwoord op die vraag.

Nick zit op de basisschool en heeft een leuk leven met zijn moeder en Tilley, zijn lieve hond.

Nick en Tilley zijn onafscheidelijk maar dan wordt Tilley ziek. Nick is erg verdrietig omdat hij niet weet hoe hij zijn kameraadje kan helpen. Als Nick afscheid moet nemen van Tilley hoort hij het verhaal over de regenboogbrug. Kan de regenboogbrug Nick helpen om na al het verdriet weer gelukkig te worden?

Boeken lezen en verhalen schrijven zijn liefhebberijen van Nandita Doelam. Haar schrijfsels zijn verschillend te noemen; van artikelen en korte verhalen tot boeken. Van haar verscheen eerder

binnen de kinderboekenwereld ‘Nate en de toverdokter’.

‘Tilley en de regenboogbrug’ is gebaseerd op het ware leven van Tilley, de allerliefste hond van de wereld. Nandita Doelam houdt veel van dieren. Ze weet als geen ander hoe verdrietig het verlies voelt van je liefste huisdier.

Dit verhaal is voor iedereen die ooit afscheid heeft genomen van zijn of haar (huis)dier/familielid.

Echte liefde blijft immers altijd bestaan. Voor jong en oud. Voor mens en dier.Nandita Doelam boeken - Tilley en de regenboogbrug
ISBN 9789082978506
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 18-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Multatulisch productions
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
14,95
Bestel

Andere boeken van Nandita Doelam