Nadine de Vos-de Goede - True You training

Wat geloof je écht? En hoe zie je dat terug in jouw leven? Die vragen staan centraal bij de True You Training. True You biedt (jonge) vrouwen de mogelijkheid om samen op een relaxte en persoonlijke manier alledaagse onderwerpen met elkaar te bespreken. Aan de hand van acht thema's worden deelneemsters met creatieve opdrachten en prikkelende vragen uitgedaagd om na te denken over hun leven, geloof en keuzes.

Deze handleiding bevat alle praktische informatie voor vrouwen die als trainster aan de slag gaan om zelf een True You Training te verzorgen. Met de handleiding krijg je toegang tot True You Online, de digitale werkomgeving met alle uitgewerkte opdrachten, powerpointpresentaties en bij ieder thema een persoonlijk filmpje van Nadine de Vos. De training is een compleet pakket en biedt een goede basis om zelf jouw training met jouw verhaal van te maken.


Het boek true you training van Nadine de Vos-de Goede is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Nadine de Vos-de Goede boeken - True You training
ISBN 9789491844744
PAGINA’S 48
VERSCHENEN 26-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Sestra
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Nadine de Vos-de Goede