Murat Kaya - De laatste Hemelse Religie: ISLAM

Dit boek is samengesteld en bestemd voor diegenen die recentelijk kennis hebben gemaakt met de Islam. Het werk dient als een handboek om de Islam binnen een redelijk afzienbare tijd vanuit de authentieke bronnen te leren kennen. Vanwege zijn bondige weergave van de basisconcepten van de Islam is dit werk ideaal voor hen die over deze religie inleidende informatie wensen.

Het boek begint met een uiteenzetting van de verbindingen tussen menselijke wezens, het universum en de Schepper en de relatie tussen de mensheid en de religie, waarbij onderverdelingen er zorg voor dragen dat de essentiële kenmerken van de Islam gaandeweg worden belicht. Temidden van alle facetten die worden behandeld, behouden de Koran en de Soenna hun functie als voornaamste bronnen.

Een verrijking voor de inhoud van het boek zijn ongetwijfeld onderwerpen als de fundamenten van de islamitische geloofsleer, het belang dat door de Islam aan de omgeving en het milieu wordt gehecht, een selectie van de geboden en de verboden in de Islam en als leidraad voor het rechte pad de Koran en Profeet Muhammed de Uitverkorene, moge zegeningen en vrede over hem komen.

Het boek, dat op overzichtelijke wijze bijna alle belangrijke facetten van de Islam behandelt, kan dienen als een handreiking aan de lezer, die een meer uitgebreid en gedetailleerd onderzoek wenst te verrichten.


Het boek de laatste hemelse religie: islam van Murat Kaya is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 5,00 excl. verzendkosten.


Murat Kaya boeken - De laatste Hemelse Religie: ISLAM
ISBN 9789944833820
PAGINA’S 151
VERSCHENEN 14-05-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER IUR Press
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  5,00
Bestel