Morya Wijsheid, Geert Crevits - Morya wijsheid werkboek voor het leven

Gebaseerd op teksten van Geert Crevits


"Het leven is niet zoals een baksteen die je daar legt en laat liggen. Neen, het leven is een broos, fijn, boeiend iets, een soort energie die zichzelf bevraagt, draagt en ontplooit.

Het leven is kneedbaar, je kan het vorm geven in alle mogelijke richtingen, maar dan moet je wel zorgen dat je in het leven zelf staat, want anders kneedt het leven jou!

De grote vraag die mensen zich dikwijls stellen is: 'hoe moet ik leven en hoe moet ik het doen om mijn leven in handen te krijgen?' Want het is gemakkelijk gezegd: "Wees jezelf, word jezelf", maar hoe doe je dat?

Door dit werkboek krijg je stap voor stap meer inzichten op de weg naar het licht in jezelf, de ware betekenis van je leven, de grote kracht in je hart en het doel van je bestaan."

In het boek:

* 52 werkpunten, plus twee extra

* Bij elke opdracht een leuke vlinder om in te kleuren

* Ruimte om te schrijven

* Ook met begeleide meditaties

* Geniaal gestructureerd: elke week een nieuw aandachtspunt; alles samen is het een opbouwend geheel

* Uiteenlopende en nieuwe onderwerpen:

o.a. over de wil, houden van je lichaam, creatief omgaan met gevoelens, zelfvertrouwen, de kracht van verlangens, hoe aarden, innerlijke stilte, gelukkig zijn, intuïtie, denken met je hart, opkomen voor jezelf en toch harmonie maken met je omgeving; kortom: "hoe word ik echt mezelf?" in de praktijk

Meer info op www.morya.org (o.a. video en inkijkbestand)


Het boek morya wijsheid werkboek voor het leven van Morya Wijsheid, Geert Crevits is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Morya Wijsheid, Geert Crevits boeken - Morya wijsheid werkboek voor het leven
ISBN 9789075702675
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 04-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Mayil Publishing House
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,90
Bestel