Monique van der Klooster - Lesgeven in tarot

Tarot is iets vreemds, iets voor tovenaars en heksen, iets waarbij je onheil over jezelf afroept, omdat je antwoorden zoekt op vragen die je beter niet kunt stellen...

Onzin!

Dat bewijst dit boek dat een uitgebreide handleiding is om zelf de tarot te leren lezen. Je kunt met dit werk ook leren om een groep te leiden die de spirituele lessen en de geheime leer van het lezen van de Crowley tarot graag wil ontdekken en onder de knie wil krijgen.

Het is ook een hulpmiddel bij het bewandelen van het pad naar jezelf. Tijdens het lezen van dit boek ontdek je namelijk ook je verborgen talenten en je duistere kant, die tevens je sterke kant zal blijken te zijn, als je deze ten goede gaat gebruiken.

Met dit boek doorgrond je de Crowley tarot en krijg je meer grip op hetgeen ze 'het paranormale' noemen. Je wordt zekerder als je merkt dat het paranormale heel normaal blijkt te zijn. Het is niet zo zweverig en eng als menigeen denkt. Het voldoet veelal aan natuurwetten en logica.


Het boek lesgeven in tarot van Monique van der Klooster is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Monique van der Klooster boeken - Lesgeven in tarot
ISBN 9789087597115
PAGINA’S 266
VERSCHENEN 04-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Monique van der Klooster
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Monique van der Klooster