Monique Thoonsen - Wiebelen en friemelen werkboek

Aan het werk met je zintuigen


Voor het kind

Geluiden, geuren en kleuren… de hele dag heb je prikkels om je heen. Misschien vind je dat prima. Maar het kan ook zijn dat je juist veel méér prikkels wilt; of minder, omdat je er vaak last van hebt.

Misschien ben je wel onderprikkeld of overprikkeld. In dit werkboek ga je leren over zintuigen en prikkels. Als jij ontdekt wat je nodig hebt – veel en sterke zintuigprikkels of weinig en zwakke zintuigprikkels – én weet hoe je daar zelf voor kunt zorgen, voel je je veel beter!

Voor de professional

Kinderen die druk gedrag vertonen, (faal)angstig zijn of zich slecht kunnen concentreren, hebben vaak ook problemen met het verwerken van prikkels: ze zijn fysiek onder- of overprikkeld. Het is cruciaal om hier in de behandeling bij stil te staan. Met dit werkboek voor kinderen (van zeven tot dertien jaar) leren jullie alles over zintuiglijke prikkelverwerking (ZiP). Zo leert het kind vertrouwen op wat zijn lichaam hem vertelt én wat hij kan doen om zich beter te voelen.

Dit werkboek bouwt voort op Wiebelen en friemelen in de klas en thuis. Een bijbehorende handleiding voor de professional is online beschikbaar.


Het boek wiebelen en friemelen werkboek van Monique Thoonsen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Monique Thoonsen boeken - Wiebelen en friemelen werkboek
ISBN 9789492525611
PAGINA’S 108
VERSCHENEN 06-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Pica
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Monique Thoonsen