Monique Grant - Waar een wil is, ben jij de weg!

50 wegen naar geluk en succes voor jongeren


Monique kreeg bij haar geboorte alle ingrediënten mee om te “falen". Een "valse start" met drugs, geweld en instabiele ouders zorgde voor een beschadigd zelfbeeld. Haar zoektocht naar geluk en succes was lang. Desondanks is het gelukt om op te groeien tot een gelukkige, participerende vrouw. In haar loopbaan als docent en pedagoog was het vaak alsof zij in de spiegel keek in gesprekken met jongeren. Jezelf (net) niet goed genoeg vinden, bleek ook als een rode draad door hun leven te lopen. De meeste zelfhulpboeken voor persoonlijke groei en ontwikkeling zijn geschreven voor volwassenen en professionals. Jongeren die willen groeien, zoeken vaak naar een speld in een hooiberg.

Monique wilt niets liever dan dat iedereen zich zijn ware potentie realiseert, en zij gelooft dat dit bij de jeugd begint. Met “Waar een wil is, ben jij de weg! – 50 wegen naar geluk en succes, biedt zij jongeren en hun (professionele) begeleiders en opvoeders een verkorte route. Zij gaat verder waar opvoeding en onderwijs doorgaans ophouden. Naast kennis en inspiratie biedt zij werkvormen die jongeren aan zullen sporen om creatief en buiten de box te denken, of net die ene extra stap te zetten.


Het boek waar een wil is, ben jij de weg! van Monique Grant is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Monique Grant boeken - Waar een wil is, ben jij de weg!
ISBN 9789463185912
PAGINA’S 248
VERSCHENEN 08-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Mijnbestseller.nl
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel