Mirjam Looij, Carlyn Verwijs - Loveletters handletteren kerstspecial

Handletter inspiratie voor Advent en Kerst


Leef al letterend toe naar de feestdagen. Het boekje bevat overdenkingen en inspirerende opdrachten om zelf aan de slag te gaan met handletteren. Voor zowel beginnende als gevorderde letteraars geschikt. Concreet zelf aan de slag met handig stappenplan. Breng je huis in kerstsfeer! Of gebruik handletteren om anderen te bemoedigen door het versturen of cadeau doen van jouw handgeletterde creatie.

Handletterdeskundige Carlyn Verwijs is 30 jaar, gehuwd en moeder van twee jonge kinderen. Ze staat parttime voor de klas. Ze vindt het heerlijk om te handletteren en bezig te zijn met aantrekkelijke vormgeving en typografie. Haar enthousiasme voor handletteren brengt ze ook over op anderen tijdens workshops.

Mirjam Looij is 29 jaar, gehuwd en werkzaam in het basisonderwijs. Haar verlangen is dat vrouwen door het werken met Loveletters geraakt, geïnspireerd en verwonderd raken over de liefde van God en dat ze enthousiast worden

gemaakt voor handletteren. Ze heeft zelf ervaren dat het een geweldige vorm is om je stille tijd te verdiepen.


Het boek loveletters handletteren kerstspecial van Mirjam Looij, Carlyn Verwijs is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 7,50 excl. verzendkosten.


Mirjam Looij, Carlyn Verwijs boeken - Loveletters handletteren kerstspecial
ISBN 9789033884337
PAGINA’S 32
VERSCHENEN 13-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  7,50
Bestel

Andere boeken van Mirjam Looij, Carlyn Verwijs