Mirjam Gielen - Grondvuur

Als Julia een doos met oude brieven van haar oma vindt, begint ze uit nieuwsgierigheid te lezen. Haar oma schreef de brieven tijdens en na de Tweede Wereldoorlog aan haar overleden zus Corrie. Ze schrijft over de nasleep van het bombardement op Nijmegen, maar ook over haar ouders en de jongen die ze later op haar werk leert kennen. Julia ontdekt een oud familiegeheim, en gaat vastbesloten op onderzoek uit. Maar haar oma houdt haar mond stijf dicht, en ook bij haar moeder komt ze niet veel verder. Wat doe je als het verleden zo nadrukkelijk aanwezig is, maar niemand erover praat?

Grondvuur wordt verteld vanuit het perspectief van Julia in het nu, haar moeder Eva in de jaren ’80 en via de brieven van haar oma Ans aan Corrie.


Het boek grondvuur van Mirjam Gielen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Grondvuur"

Mirjam Gielen boeken - Grondvuur
ISBN 9789463491365
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 19-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Blossom Books B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Mirjam Gielen

 • Mirjam Gielen - Tempel van de spiegels
  Mirjam Gielen - Tempel van de spiegels

  Het laatste geheim is het derde deel in de trilogie over de Tempel van de Spiegels. Het avontuur gaat verder voor de drie vriendinnen Sybilla, Marthe en Catalí. De Zonnespiegel is teruggehaald uit de mijnen van Bythinia, maar Catalí is spoorloos verdwenen. Miren wil nog steeds…

  Lees meer...
  10,00
 • Mirjam Gielen - Grondvuur
  Mirjam Gielen - Grondvuur

  Als Julia een doos met oude brieven van haar oma vindt, begint ze uit nieuwsgierigheid te lezen. Haar oma schreef de brieven tijdens en na de Tweede Wereldoorlog aan haar overleden zus Corrie. Ze schrijft over de nasleep van het bombardement op Nijmegen, maar ook over haar ouders…

  Lees meer...
    9,99