- Mijn Zwangerschapsdagboek

In het vernieuwde zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam kun je elke week een paar vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over hoe jij je voelt, over de echo's, tips van de verloskundige, maar ook over de babykamer, over wat jou bezig houdt en waar je naar uit kijkt. Er is tevens voldoende ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en om foto's in te plakken, bijvoorbeeld van echo's maar ook inspiratiefoto's voor het geboortekaartje of de babykamer. Verder bevat het achterin handige checklists en is er ruimte om belangrijke gegevens te noteren. Zo maak je voor jezelf, én voor later, een mooi herinneringenboek.

Het boek heeft een hardcover met leeslint en is gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek heeft een modern design, is vormgegeven met zachte pastelkleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes. Een musthave voor aanstaande mama's en ook super leuk om cadeau te geven aan een mama-to-be!


Het boek mijn zwangerschapsdagboek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Mijn Zwangerschapsdagboek
ISBN 9789082693072
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 05-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Maan Amsterdam
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,95
Bestel

Andere boeken van

  • Mijn zwangerschapsdagboek
    - Mijn zwangerschapsdagboek

    Al meer dan 50 jaar begeleidt Sophie de Giraf baby's en hun ouders over de hele wereld. In dit zwangerschapsdagboek kunnen aanstaande moeders 9 maanden lang alle bijzondere herinneringen aan deze tijd tot aan de geboorte bewaren. Het mooi vormgegeven boek met vriendelijke…

    Lees meer...
    20,99