- Mijn eerste jaar boek

In het 'Mijn eerste jaar' boek van Maan Amsterdam kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen tijdens het eerste jaar van jouw baby vastleggen. Vooraan in het boek kun je alles kwijt over de geboorte, de kraamweek, het gezin en jouw familie. Vervolgens kun je elke maand een aantal vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe het gaat met jouw kindje, hoe jullie ritme eruitziet, over de eerste hapjes en de babykamer. Er is tevens voldoende ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en om foto's in te plakken. Achterin bevat het boek bovendien handige checklists om de groei en ontwikkeling bij te houden.

Het boek heeft een hardcover met leeslint en is gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek heeft een mooi design, is vormgegeven met zachte pastelkleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes. Een musthave voor mama's en ook super leuk als kraamcadeau!


Het boek mijn eerste jaar boek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Mijn eerste jaar boek
ISBN 9789082693089
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 05-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Maan Amsterdam
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,95
Bestel