Michelle Dickinson - Wetenschap in de keuken

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis!

Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan.

Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt.

Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!


Het boek wetenschap in de keuken van Michelle Dickinson is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michelle Dickinson boeken - Wetenschap in de keuken
ISBN 9789059569744
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 11-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel