Michelle Anthony - Hemelse Huizen

Oefenplaatsen voor een levend geloof


Aan de hand van 10 gebieden laat Michelle Anthony zien hoe je een levend geloof dat zich uit met hart, hoofd en handen kunt meegeven aan je kinderen en een opvoeding kunt vormgeven met het doel dat je kinderen God gaan leren kennen als hun Vader.

Opvoeden gaat niet over volmaakt gedrag,

het gaat over vernieuwde harten.

De focus in de opvoeding ligt al gauw op gedrag. Daardoor bestaat de kans dat we te weinig delen van wat echt het allerbelangrijkste is: een hart vol liefde voor God en de mensen om je heen.

Dit boek ademt een verlangen om onze kinderen vanuit Bijbelse principes op te voeden tot mensen die als krachtige getuigen in de wereld kunnen staan.

Michelle Anthony laat zien hoe ouders die God en Zijn Woord willen volgen, een rol kunnen pakken in de groei en ontwikkeling van het geloofsleven van hun kinderen. Daarbij wordt je huis en je gezin benaderd als een oefenplaats; een omgeving waarin God, door Zijn Geest, de ruimte krijgt om de harten van je kinderen - en van jou! - te vormen.

De 10 omgevingen die in dit boek worden uitgewerkt, geven je handvatten om 'Hemelse Huizen' te laten ontstaan: huizen waarin God aan het werk gaat met kinderen én ouders; huizen waarin geloof vorm krijgt met hoofd, hart en handen. Zo kan een levend geloof worden doorgegeven van generatie op generatie.

Dr. Michelle Anthony is de Executive Pastor of Families in de New Life Church in Colorado Springs, V.S. en Dean van de Youthmin Academy. Ze is schrijver van o.a. The Big God Story en Becoming a Spiritually Healthy Family. Haar nieuwste boek is 7 Family Ministry Essentials. Michelle heeft meer dan 30 jaar ervaring in kinder- en familieministry en heeft een Doctorate in Education behaald aan de Southern Seminary. In haar vrije tijd brengt Michelle graag tijd door met haar familie, houdt ze van een goed boek, het strand en een kop sterke koffie.


Het boek hemelse huizen van Michelle Anthony is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michelle Anthony boeken - Hemelse Huizen
ISBN 9789082684605
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 21-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER NoShow Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel