Michel Lafaille - Onderweg

12 reflecties om bewuster te wandelen


Verrijk jezelf, wordt een bewuste wandelaar!

Waarom ga je wandelen? Om alleen te zijn met je gedachten of om samen met een vriendengroep te genieten van de natuur, om een probleem op te lossen, om inspiratie op te doen of doelloos te verdwalen door de straten…

Of je nu etalages in de stad bekijkt of een pelgrimstocht maakt. Naar de geluiden luistert tijdens een nachtwandeling of een onbekend bos betreedt, de essentie van elke wandeling is ‘durven ontdekken’. Met de ogen van vandaag en niet die van gisteren, de omgeving waar te nemen. Om met bewuste en langzame bewegingen op pad te gaan, stap voor stap.

Michel Lafaille neemt je mee op een aantal goed uitgekozen wandelingen. Telkens anders van karakter en soort. Een stadswandeling in Amsterdam of Antwerpen, een natuurwandeling in de Biesbosch of de Betuwe, een wandeling in een verloren landschap, een strandwandeling met de weidsheid van de verre horizon, een historische wandeling in Damme en Brugge, een romantische wandeling in Mariënwaerdt… Stuk voor stuk tochten gevuld met grote en kleine ontdekkingen.

Michel Lafaille is gevormd als theaterregisseur en als tuin- en landschapsontwerper. Hij is publicist, fotograaf en inspirator op veel terreinen. Eerder verscheen van zijn hand Verlangen naar tuin (2018).


Het boek onderweg van Michel Lafaille is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michel Lafaille boeken - Onderweg
ISBN 9789056155056
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 05-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Sterck & De Vreese
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Michel Lafaille