Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg - Slim en gelukkig dankzij gezonde darmen

Gezonde darmen voor een gezond brein

De darm is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een taboethema tot een superorgaan. De darmflora bepaalt vaak of we slank of dik, gezond of ziek zijn. Maar wat als ons spijsverteringsstelsel niet alleen onze gezondheid beïnvloedt maar ook een effect heeft op onze persoonlijkheid?

Uit recente onderzoeken blijkt dat de buik en de hersenen elkaar rechtstreeks beïnvloeden. Dat wil zeggen dat een gezonde darmflora niet alleen een positief effect heeft op onze lichamelijke gezondheid, maar ook op ons geestelijk welzijn! En wie in het hoofd alles op een rijtje heeft, denkt positief. Met andere woorden: onze darmen maken ons gelukkig en slim!

Prof. dr. Michaela Axt-Gadermann hield zich als sportarts en huidspecialiste al bezig met de darmen en voerde onder andere onderzoeken uit over de verbanden tussen de gezondheid van de darm en huidaandoeningen. Sinds 2007 is ze actief als professor in de gezondheidsbevordering en medisch welzijn aan de hogeschool van Coburg. Ze is een populaire spreekster en schrijver van succesvolle gezondheidsgidsen.


Het boek slim en gelukkig dankzij gezonde darmen van Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg boeken - Slim en gelukkig dankzij gezonde darmen
ISBN 9789044749045
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 23-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Deltas/Chantecler
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg