Michael Reimann - Klankschalen

Alles over klankschalen en hun toepassing - met klankschalenmeditaties


Alles over klankschalen en hun toepassing. Met klankschalenmeditaties

Ervaar de bijzondere energie van klankschalen!

Klankschalen hebben een diepe, verborgen kracht die in hun (verschillende) klanken en toonhoogten niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar wordt, wanneer de 'juiste toon' wordt aangeslagen. Deze krachtvolle energie is te gebruiken voor lichamelijk en geestelijk welbevinden: diepe ontspanning, meditatie en massage, maar ook een 'orkest' met klankschalen of een bad nemen in een klankschaal behoort tot de mogelijkheden.

De schrijver legt in dit boek uit welke verschillende klankschalen er zijn hoe je een klankschaal kunt 'bespelen', welke klanken door welke manier van 'aanslaan' en met welke 'klopper' hoorbaar worden (bijvoorbeeld grondtoon en boventoon) en wat deze verschillende klanken voor ons kunnen betekenen. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de toepassing van klankschalen bij meditatie en massage.

De vele voorbeelden, oefeningen en uitgebreide uitleg, voorzien van prachtige kleurenfoto's, maken dit boek niet alleen een plezier om naar te kijken, maar ook om het te willen horen!


Het boek klankschalen van Michael Reimann is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michael Reimann boeken - Klankschalen
ISBN 9789075145564
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 21-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Schors V.O.F., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,50
Bestel