Michael Kölling - Programmeren in Java met Greenfoot

In Programmeren met Java in Greenfoot leer je hoe je grafische computerprogramma's programmeert met behulp van de programmeertaal Java en de ontwikkelomgeving Greenfoot. Het boek heeft een praktische insteek: je begint direct met eenvoudige oefeningen, zoals het maken van een interactief spel of een simulatie. Tegelijkertijd leer je belangrijke onderliggende programmeerprincipes. Door zelf te experimenteren leer je al doende objectgeoriënteerd programmeren.

Programmeren met Java in Greenfoot is een toegankelijke inleiding tot Greenfoot. Het is daarom zeer geschikt voor studenten aan het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Het boek is tevens geschikt voor zelfstudie.

Greenfoot is een opensourceprogramma dat je gratis kunt downloaden via www.greenfoot.org. Op deze site tref je verder ideeën voor projecten, tutorial video's en links naar gerelateerde websites.

Michael Kölling is als docent verbonden aan de Universiteit van Kent in Canterbury, en coauteur van Programmeren in Java met BlueJ. Hij is tevens medeontwikkelaar van de BlueJ omge - ving. Programmeren in Java met Greenfoot is voor de Neder lands - talige markt bewerkt door Gertjan Laan, docent aan de Hogeschool van Amsterdam en schrijver van diverse studieboeken.


Het boek programmeren in java met greenfoot van Michael Kölling is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 48,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michael Kölling boeken - Programmeren in Java met Greenfoot
ISBN 9789043018791
PAGINA’S 214
VERSCHENEN 15-01-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pearson Benelux B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
48,50
Bestel