Michael Harvey - Meer dan welkom

Samen werken aan een uitnodigende kerk


Dit boek staat centraal tijdens de landelijke campagne 'Kerkproeverij' op 9 en 10 september; een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland. Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.

Waarom vinden we het zo lastig om ons geloof te delen of om onze vrienden uit te nodigen voor de zondagse dienst? Michael Harvey weet waar onze 'verlegenheid' vandaan komt - er is altijd wat angst voor afwijzing. Gelukkig maakt hij in dit boek duidelijk dat die schroom te overwinnen is.

Bemoedigend en realistisch. Inspiratie voor voorgangers, predikanten, kerkgangers; iedereen die de kerk wil zien groeien.

De schrijver hoopt met dit boek te werken aan missionaire bewustwording en verlangen in de kerk.

Michael Harvey heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de kunst van het uitnodigen. Hij is medeoprichter van de campagne 'Back to Church Sunday', die kerken helpt uitnodigend naar buiten te treden.

'Met dit boek heb je een geweldig middel in handen om de cultuur in je gemeente te veranderen van gastvrij naar uitnodigend en gemeenteleden te helpen hun schroom te overwinnen om mensen met Jezus Christus in contact te brengen.'

Drs. Jan Wessels - algemeen secretaris MissieNederland

'Dit boek is een combinatie van een inspirerende visie en praktische handreikingen. Gastvrij zijn is één ding, maar hoe nodig je mensen daadwerkelijk uit om (weer) eens mee te gaan naar de kerk? Proef de kerk ... en wellicht ook: smaak en zie dat God goed is, zoals de psalm zegt. Dat vraagt om vrijmoedigheid en rekening houden met mogelijke gasten. Dit boek helpt weg.'

Nynke Dijkstra - projectmedewerker Missionair werk en Kerkgroei


Het boek meer dan welkom van Michael Harvey is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michael Harvey boeken - Meer dan welkom
ISBN 9789033801327
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 26-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel