Michael Dr. Mosley - Het slimmedarmendieet

Hoe je je lichaam van binnenuit radicaal kunt veranderen


Inclusief een 2-fasen dieetplan om je darmen te herstellen en te resetten.

‘Ik ben een van de weinige mensen die een camera hebben ingeslikt en hun eigen darmen in actie hebben gezien – een opmerkelijk iets. In dit boek laat ik je zien hoe je darmen je maken tot wie je bent en wat je daaraan kunt doen.’ – Dr. Michael Mosley

Je darmen bevatten miljoenen neuronen en zijn verbazingwekkend slim. Ze worden ook wel ‘ons tweede brein’ genoemd. Ze zijn ook de thuisbasis van 1 à 2 kilo microbioom, een leger van microben die je humeur, je gewicht en je immuunsysteem beïnvloeden.

Dr. Michael Mosley neemt ons mee op een onthullende reis door de darmen. Hij laat zien hoe junkfood en overmatig gebruik van antibiotica veel ‘goede’ darmbacteriën hebben weggevaagd, wat heeft geleid tot allergieën, voedselintoleranties en obesitas.

Er bestaat voedsel dat goed is voor je darmflora, maar van slechts zeer weinig producten is de positieve werking wetenschappelijk bewezen. Van prebiotica en probiotica tot gefermenteerde voedingsmiddelen en supplementen: Michael Mosley legt uit welke nuttig zijn en welke niet.

'Het slimmedarmendieet' bevat vele recepten, menuplannen, checklists en tips: alles wat je nodig hebt om je eetgewoontes aan te passen en je darmen gezonder te maken.

Na zijn afstuderen als arts ging Dr. Michael Mosley werken bij de BBC als presentator en producer van documentaires. Hij schreef eerder de internationale bestsellers 'Het vastendieet' en 'Het 8-weekse bloedsuikerdieet'.


Het boek het slimmedarmendieet van Michael Dr. Mosley is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Michael Dr. Mosley boeken - Het slimmedarmendieet
ISBN 9789057124952
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 23-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel