Mia Farnwood - Hoefijzers in Japan

Een meisjesdroom die eindigt in een emotioneel drama.

Een waargebeurd en aangrijpend levensverhaal over de hartroerende verbintenis tussen een meisje en haar paard.

Wanneer Blanche op jonge leeftijd, als onervaren merrie, in het leven van het hoogsensitieve meisje Shari komt, zijn ze vanaf dat moment onafscheidelijk. Nadat zij door het lot worden samengebracht, ontstaat na een turbulent begin, een bijzondere en onvoorwaardelijke vriendschap. Shari en Blanche verkeren op dat moment allebei in een moeilijke periode en hebben beiden in hun jonge leven al wat moeilijkheden moeten overwinnen. Zij delen vooral hun gevoeligheid en onzekerheid, waardoor een hechte emotionele en spirituele band ontstaat. Zij overwinnen samen angsten en zijn elkaars spiegel. Hun gevoeligheid maakt dat zij elkaar begrijpen en met elkaar kunnen communiceren. Dit leidt tot vele aantrekkelijke, maar ook trieste momenten, diepe dalen en intense belevingen. Wanneer Shari chronisch ziek wordt, volgt een moeizame en emotionele periode, waarna een drastisch besluit wordt genomen.

Een biografie, uit het leven gegrepen en een echte must read voor iedere paardenliefhebber of voor iedereen die van een ontroerend levensverhaal houdt. Meer dan 300 pagina’s vol emotie en een vleugje humor.

Leeftijdscategorie: volwassen en jeugd vanaf 12 jaar.


Het boek hoefijzers in japan van Mia Farnwood is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mia Farnwood boeken - Hoefijzers in Japan
ISBN 9789493002012
PAGINA’S 312
VERSCHENEN 16-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Farnwood
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel