Ment Kuiper - Marketingplan op 1 A4

Een succesvolle klantgerichte strategie ontwikkelen die echt werkt


Veel marketingplannen verdwijnen ongelezen in een la: vreemd eigenlijk dat we zoveel kennis, tijd, capaciteit, maar vooral positieve energie zomaar van tafel vegen.

Plannen leiden tot grotere successen

Alle professionals in het marketing- en communicatievak maken plannen en ontwikkelen strategieën. Dat kost soms meer tijd dan je denkt, en het heeft helaas vaak minder effect dan je had gehoopt. Het gevolg is dat we plannen gaan maken vanuit automatisme. Gestructureerdere marketing- en communicatieplannen leiden tot grotere successen, betere acceptatie door collega's en management, en tot snellere implementatie.

Een effectief plan op 1 A4

Dit boek helpt je op een praktische wijze en volgens een eenduidige structuur aan een werkbaar, effectief plan op 1 A4. Het is geschikt voor marketing- en communicatieprofessionals op alle niveaus, voor offline, online en geïntegreerde vraagstukken, b2b en b2c, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, lokaal, centraal en corporate. Kortom, het is geschikt voor iedereen die iets met marketing- en communicatieplannen doet.Ment Kuiper boeken - Marketingplan op 1 A4

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789058754820
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 30-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
LEVERING direct te downloaden
16,99
Bestel

Andere boeken van Ment Kuiper